Oooo bana sarılmak olsunSarılalım:) tek rakibim sensin. Cumartesi seni gecicem tatli kis
Gecemezsin gecemezsin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo bana sarılmak olsunSarılalım:) tek rakibim sensin. Cumartesi seni gecicem tatli kis
Tebrik ederim canım çok güzel eksi tam da senden beklediğimiz gibi
İnşallah canım, bugün ve yarın dengeleyip cumartesiye güzel bir eksi görmek için elimden geleni yapacağımKilo kontrolünü yaptın gereğini yaparsın kuzum .
Cumartesiye beraber güzel eksi göreceğiz inşallah.
Üzülme canım bu ara dönem inşallah cumartesiye eksi geleceksin hiç canını sıkma ödem vardır sende deGeçen cumartesi 66,2
Bugün 66,8 artidayim
Canım bu hafta arkadaş bulusmasi , komşu gezmesini minimuma indir , sağlıklı menüler hazırla cumartesi güzel eksi gormen mümkün. Kuruyemisleri iyice azalt, tarhana asla yeme. Artilarin belki de ödemdir bu sayede çabucak gider , suyu da ihma etme olur muGeçen cumartesi 66,2
Bugün 66,8 artidayim
Evet canım 84.0 çıktımCanın sen tartildin mı? kızın nasıl? Ve tabi Afiyet olsun
Grup yapıyoruz üçlü sarilma oldu -100 kardeşliği minerva1988 aç kollarini bebekim
Tebrikler tatlımDeğil mi tatlım
Salı bildirimim
Geçen Cumartesi: 66.85
Salı: 66.75
Fark : -100 gr
M Minicikfzt
Cordelia
@Mthn83
Tebrikler canım
Harika eksi
Teşekkür ederim tatlımTebrikler tatlım
Tebrikler canım
Regl etkisinden eksi 1000 daha ekledik mi cumartesi yüzümüz gülecek inşallah
Maşallah canım
Aşklarım derkenGünaydın bitanemmm
Aşklarimin en ekşınlısı
Yavaş giderim sen gel hayatımHarika eksi
Yaklaşıyorum diye seviniyordum yine kursakta kaldı
Neden tarhana kuzum naptı tarhana :)Canım bu hafta arkadaş bulusmasi , komşu gezmesini minimuma indir , sağlıklı menüler hazırla cumartesi güzel eksi gormen mümkün. Kuruyemisleri iyice azalt, tarhana asla yeme. Artilarin belki de ödemdir bu sayede çabucak gider , suyu da ihma etme olur mu
Sağol canımHarika bir menü afiyet olsun canım
Bu da çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Maşallah ne çok güzel menüler var böyle Afiyet olsun canım
Tamam bebeim bekliyorum Elhan ile birlikte gelinHuhu bebegimmm. Bira yavaş ver birlikte verelim :) sana yetişmek istiyorum
Tarhana ben de içiyorum, nolmuşNeden tarhana kuzum naptı tarhana :)