Çok güzel menü afiyet olsuniyi akşamlar hanımlar :)
Elhan Cordelia M Minicikfzt
4 mart menümü yazayım
kahvaltı : 11:30 gibi 2 haşlama yumurta, peynir, roka, salatalık, kaliforniya biber 2 adet ceviz
ara: 16:30 bir kupa sütlü kahve 2 adet hurma ve 2 adet ceviz bir küçük karede fındıklı ballı bir bar yedim komşumla paylaştım
akşam saat 20:40 dünden kalan kıymalı kabak yemeğim vardı yarım kase yoğurtla yedim
dışardaydım akşam yemeğim biraz geç oldu. sabahta 6 da kalkıcağım umarım salı eksisi görürüm fakat çok ümitli değilim sindirim sistemim cumartesiden beri hiç çalışmadı mağlesef
menümü yazarken deprem oldu
Ben de acıktım 21.15 te 2 köfte domates salatalık yedimAçlik oyunları başladi
hissetinmi kuzum
Kaptanımin morale ihtiyacı varCanım yanıyor kaptanım ya moralim de bozuluyo o yüzden ama inşallah yarın tartı yüzüme güler
Evethissetinmi kuzum
Çanakkale ' de deprem olmuşhissetinmi kuzum
Afiyet olsun canımiyi akşamlar hanımlar :)
4 mart menümü yazayım
kahvaltı : 11:30 gibi 2 haşlama yumurta, peynir, roka, salatalık, kaliforniya biber 2 adet ceviz
ara: 16:30 bir kupa sütlü kahve 2 adet hurma ve 2 adet ceviz bir küçük karede fındıklı ballı bir bar yedim komşumla paylaştım
akşam saat 20:40 dünden kalan kıymalı kabak yemeğim vardı yarım kase yoğurtla yedim
dışardaydım akşam yemeğim biraz geç oldu. sabahta 6 da kalkıcağım umarım salı eksisi görürüm fakat çok ümitli değilim sindirim sistemim cumartesiden beri hiç çalışmadı mağlesef
Geçmiş olsuniyi akşamlar hanımlar :)
4 mart menümü yazayım
Çanakkale de olmus nerede yaşıyorsunuziyi akşamlar hanımlar :)
4 mart menümü yazayım
Hoşgeldin canımMerhaba yeni üye kabul ediyor musunuz
Afiyet olsun canım menü spor harika04.03.2024
09:00 1 fincan kahve
11:30 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 köz biber
15:00 4 tane çubuk kraker
17:30 akşam 1 tabak yoğurtlu kabak salata (üstüne 2 yemek kaşığı haşlanmış nohut ekledim)
2 litre su
Adım 8029
Baktım bugün canım ama sadece sarı renk olan içinmiş. O bana uygun değil, çünkü benim cildim aşırı kuru, o yüzden almadım.Kasa arkasiydi 30 tl alisverise bu fiyatmis
Hayat az zor birde bu bizi yokluyor arada sırada
korkmadımda insan yinede bir ürperiyor bilemiyorum yinede 2 kare çukulata iyi gelebilirdiAfiyet olsun canımGeçmiş olsun çok korkmamissindir umarım
sağol canımGeçmiş olsun
istanbulun çanakkaleye doğru olan kısmında yaşıyorumÇanakkale de olmus nerede yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun canım menü çok güzel kabak inşallah iyi gelir sindirimeiyi akşamlar hanımlar :)
4 mart menümü yazayım
Yok canım eğlence katlanır diye dedim. Kimseyi silmek istemedim. Sonuçta döneceğim dediler. Ben silinmek istemezdimTablonda dokuz kişi çıkarılırsa rahatlarsın kuzum. Uzun süredir habersiz uğramayan olduğu gibi izinli olanlar da var . Tablonda düzenleme yapmamı ister misin?
Şimdilik takımları idare edebiliyorum Kordiş kaptan yardım ediyor. Bu hafta 15' er kişi 20 ' li haftamız bile olmuştu. Üçlü takım belki ileride olabilir.
Aylık hedeflerde yoğun olduğun zaman haber et buradayım bitanem
Canım düşünüyorum ılık bı duş biraz rahatlatır gibi. Masaj aleti gibi bişi varsa dolaşıma destek olur. Benimde hassasiyetim varda henüz o kadar şiş değilim.Ben şişkinlikten patlayacak gibiyim ya şu an +10 çıksam şaşırmam o derece ağrım da var inşallah yarın sabaha olurum artık da kurtulurum bu durumdansoda falan da içtim belki geçirir diye ama yok yani gece en son süt sağıp ilaç icicem inşallah sabaha ağrım geçer de şişlik de iner doğru bir sonuç görürüm tartıda saçma sapan bir sonuç çıkacak gibi geliyo bana.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
04.03.2024
Bugün malzemeleri alamadım yarın listeme başlıyorum.
Sabah yok
12:30 2 tane yulaf poğaça,yeşilçay
16:00 1 çay bardağı sarı leblebi,sütlü filtre kahve
20:00 3 yk ıspanağa 2 yumurta kırdım yanında 1 bardak ayran
Aralarda 3 kupa sütlü filtre kahve
2.5 lt su
4725 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
Canım kayısı çayı filan mı içsem kiiyi akşamlar hanımlar :)
4 mart menümü yazayım
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah rahatlatır ben de düşündüm duş alacağım gece yatmadan inşallah bebeğim de uyur bu gece de vücudum dinlenirYok canım eğlence katlanır diye dedim. Kimseyi silmek istemedim. Sonuçta döneceğim dediler. Ben silinmek istemezdim
Canım düşünüyorum ılık bı duş biraz rahatlatır gibi. Masaj aleti gibi bişi varsa dolaşıma destek olur. Benimde hassasiyetim varda henüz o kadar şiş değilim.
Afiyet olsun canım
Farkında mısın adımların arttı
Önceden hareket etmek senin için ne kadar zordu. Kaslardaki sorunları hatırlatıyordu biraz spor yapamama sebebi olarak
Şimdi maşallah
Canım kayısı çayı filan mı içsem ki
Bide şöyle bişey var. Yememizi düşürüp sağlıklı beslendigimiz zaman vücut giren sağlıklı şeylerden sonuna kadar faydalanmak istiyor. Benim salatam suyum olduğu halde ben kabızlık yaşadım diyetin ortalarında. Şimdi sorunum yok kan ilacına rağmen
Çok geçmiş olsun ayrıca
Çok geçmiş olsun canım
Deniyim canım onu da deniyimBirazcık sıcak suya kekik koyup icsen
Hmm bende Anadolu yakası ama hiç hissetmedimHayat az zor birde bu bizi yokluyor arada sırada
korkmadımda insan yinede bir ürperiyor bilemiyorum yinede 2 kare çukulata iyi gelebilirdi
sağol canım
istanbulun çanakkaleye doğru olan kısmında yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?