Tablonda dokuz kişi çıkarılırsa rahatlarsın kuzum. Uzun süredir habersiz uğramayan olduğu gibi izinli olanlar da var . Tablonda düzenleme yapmamı ister misin?Abla 3 lu grup olsa kurtarirmi sence bı hayli kalabalık olduk maşallah
Benim tablom bile doldu taştı
Ben şişkinlikten patlayacak gibiyim ya şu an +10 çıksam şaşırmam o derece ağrım da var inşallah yarın sabaha olurum artık da kurtulurum bu durumdanYaa yapma böyle dur bakalım benim ne olacak yarın itibariyle mens öncesi siskinliklerim baslayacak hissediyorum
Acikmadin ki şu an enerji ihtiyacın yağlardan gideriliyor duymazlıktan gelBen çok acıktım
Merhaba hoşgeldinizMerhaba yeni üye kabul ediyor musunuz
Afiyet olsun canım ama çok az sanki menün04.03.2024 menü
08.30
Sade americano
12.30
Eki Görüntüle 3396631
14.00
Sade Türk kahvesi
18.30
Sade Türk kahvesi
Eki Görüntüle 3396632
Su:2.5 lt
M Minicikfzt
Ayağında çorap var mı kaptanımBen şişkinlikten patlayacak gibiyim ya şu an +10 çıksam şaşırmam o derece ağrım da var inşallah yarın sabaha olurum artık da kurtulurum bu durumdansoda falan da içtim belki geçirir diye ama yok yani gece en son süt sağıp ilaç icicem inşallah sabaha ağrım geçer de şişlik de iner doğru bir sonuç görürüm tartıda saçma sapan bir sonuç çıkacak gibi geliyo bana.
Var canım hiç çıkarmam ben kışlarıAyağında çorap var mı kaptanım
Hepimiz açız kaptanım hemde çok uzun zamandırBen çok acıktım
Birazcık sıcak suya kekik koyup icsenBen şişkinlikten patlayacak gibiyim ya şu an +10 çıksam şaşırmam o derece ağrım da var inşallah yarın sabaha olurum artık da kurtulurum bu durumdansoda falan da içtim belki geçirir diye ama yok yani gece en son süt sağıp ilaç icicem inşallah sabaha ağrım geçer de şişlik de iner doğru bir sonuç görürüm tartıda saçma sapan bir sonuç çıkacak gibi geliyo bana.
Ayaklar üşüdügünde bağırsaklar mide etkileniyor o yüzden sordum.Var canım hiç çıkarmam ben kışları
Başka bir yarışma yapardık sayfa sayılarında . Mesajları görünce aklıma geldiNe yazmışız beee
Açlik oyunları başladiHepimiz açız kaptanım hemde çok uzun zamandıraylardır açım
Harikaİyi akşamlar hanımlar
04.03.2024
Bugün malzemeleri alamadım yarın listeme başlıyorum.
Sabah yok
12:30 2 tane yulaf poğaça,yeşilçay
16:00 1 çay bardağı sarı leblebi,sütlü filtre kahve
20:00 3 yk ıspanağa 2 yumurta kırdım yanında 1 bardak ayran
Aralarda 3 kupa sütlü filtre kahve
2.5 lt su
4725 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
iyi akşamlar hanımlar :)
Elhan Cordelia M Minicikfzt
4 mart menümü yazayım
kahvaltı : 11:30 gibi 2 haşlama yumurta, peynir, roka, salatalık, kaliforniya biber 2 adet ceviz
ara: 16:30 bir kupa sütlü kahve 2 adet hurma ve 2 adet ceviz bir küçük karede fındıklı ballı bir bar yedim komşumla paylaştım
akşam saat 20:40 dünden kalan kıymalı kabak yemeğim vardı yarım kase yoğurtla yedim
dışardaydım akşam yemeğim biraz geç oldu. sabahta 6 da kalkıcağım umarım salı eksisi görürüm fakat çok ümitli değilim sindirim sistemim cumartesiden beri hiç çalışmadı mağlesef
menümü yazarken deprem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?