Bol kahvaltılı bir gün olmuş bende bayılırım haftada 1, 2 gün akşam menü olarak kullanıyorum tabii bir sebze yemeğini tutmuyor mağlesefMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Beş tane zeytin
İki dilim peynir
Şekersiz çay
Öğle
İki tane karabuğday patlağı
Bir dilim peynir
Ara
Bir tane küçük elma
Bir tane küçük muz
Bir fincan kayısılı form çayı
Akşam
Üç dilim yulaflı ekmek
Tavada iki yumurta
İki dilim peynir
İki tane zeytin
Şekersiz çay
Su 3.5 litre spor 7332 adım
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Eki Görüntüle 3396128
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Ben bilmiyordum alerjik ilaçların uyku yaptığınıözel sigorta çok büyük şans gerçekten devlete randevü almak bayağı sıkıntı gidicem bakalım bir sonuç elde edebilirim ….
Evet bunu yicegime 1 salatalık yanına 1 elma 1 yumurta yerim karnım doyarBir zamanlar ne Caramio yerdim en kalorilisiymişyalnız o zamanlar 54-55 kiloydum .
Ooohhh miis güle güle kirlet evini, akşam kahvaltısının nedeni belli oldu :)Bugün ev temizliği yaptığım için çok yoruldum ve yemek yapamadım Sabah akşam kahvaltı oldu ama yarın diyet listeme uygun beslenecem
Bağışıklık için gece 11 de Komagene susamlı sushi yedimÇok geçmiş olsun canımmerak ettim bağışıklık için ne yedin acaba
Bugünkü günahlarımı yarın telafi edersem salı tartıya çok yansımaz dimiGeçmiş olsun canım.
Hastayken kilo veremezsen izinde daha çok alırsın iyi düşün kararını ver kuzum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederimAman bi karışmasınlar ya.
Çok geçmiş olsun canım.
Aa hiç bilmiyordum ne çok şey bilmiyorum yahuPazarda çeşit çeşit hurmalardan bir tanesi buydu . Sarı renkli minnak bir hurma . Satıcı diğerlerine göre şeker oranı az dedi. Tadına baktırdı hoşuma gitti aldım kuzum. Diyet hurma diye geçiyor sanırım yine de Cuma günü adama sorarım başka bir ismi var mı diye. Fiyat da uygun geldi normalde diyet yazan ürünler pahalı olur ya bu tam tersi. 100 TL ymiş .
Eki Görüntüle 3396158
Teşekkür ederim canımArkadaşlar da söylemiş zaten canım milföyü. Yarın telafi edersin bugünü.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü, su muhteşem.
Cumartesiye kadar sağlıklı beslen bence güzel sonuçlar alırsın kuzum.Bugünkü günahlarımı yarın telafi edersem salı tartıya çok yansımaz dimi
İlk kez gördüm Lenacim. Estağfurullah yalnız değilsinAa hiç bilmiyordum ne çok şey bilmiyorum yahubende bakayım teşekkür ederim
Ay bu gözlerrrr
Yulaflı ekmeği diyorsun sanırım ama bütün gün gün çalışınca aksam çok acıktım o yüzden yedim yarın daha güzel olacak canimAfiyet olsun Saracim
Sabah kahvaltısına alınsa daha iyi olur gibi sandığım bir besin var altta
İyi dinlenmeler bitanecim anladımYulaflı ekmeği diyorsun sanırım ama bütün gün gün çalışınca aksam çok acıktım o yüzden yedim yarın daha güzel olacak canim
Salıya ben de emin değilim ama elimden geleni yapcamCumartesiye kadar sağlıklı beslen bence güzel sonuçlar alırsın kuzum.Salı gunune emin değilim yalnız.
Teşekkür ederim canımİyi dinlenmeler bitanecim anladım
Teşekkür ederim canımOoohhh miis güle güle kirlet evini, akşam kahvaltısının nedeni belli oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?