Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım
Dolmalar pirinç mi bulgur mu( diyetle ilgisi yok merak ettim )

Canım şu anda vermemişim gözüküyor üstüne yüksek çıktı.Diyetisyen sabahıda aynı yaptı bana çok üzüldüm diyetisyen randevum 2 deydi ve orada tam 5 kilo vermişim çıktı.
Canım bende 3 adet tartı var her biri başka telden çalıyor diyetisyen tartısına en yakın olanla bile arasında 1 kg fark var evdeki 1 kg fazla tartıyor şu anda

Ellerine sağlık canım ilk hedefim 80 li kilolar

Az önce yeni bir diyetisyen ile randevulastim
Salı 3 de birinde 4.30 da diğerinde randevum var (çifte sevgili gibi )
Yeni bir heves var içimde bakalım
1 aylık paket 1200 3 aylık paket 3000 bin diyor. Ben belki 1 ayda oturturum ama yinede sabitleme adına 3 aylık yapsam mı diye düşünmüyor değilim

3 aylık tavsiye ederim kaptanım hedef kilona göre karar ver bence ama bir ay az olabilir. Ben 2 aylık aldım acaba 3 aylık mı alsaydım diye düşünüyorum şimdiden 15 günü bitti bile.

Diyetisyenden emin olmak adına önce 1 aylik deneme sonra 3 aylik yapabilirsin

3 aylık tavsiye ederim kaptanım hedef kilona göre karar ver bence ama bir ay az olabilir. Ben 2 aylık aldım acaba 3 aylık mı alsaydım diye düşünüyorum şimdiden 15 günü bitti bile.
Bende öyle düşündüm de leylamda doğru söylüyor
Diyetisyenden emin olmak adına önce 1 aylik deneme sonra 3 aylik yapabilirsin
Ben ilkkez gidicem ama baya kilosu olan bı arkadaşım gitti. 6 aydır gidiyorum hiç sıkmadı bunaltmadi abla dedi. Cezbetmedi desem yalan söylerim
Dediğin gibi olabilir canım

2 Mart beslenme listem
M Minicikfzt (tebrikler kaptanim) ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

10:00
40 gr tb ekmek ile tost
1 haşlanmış yumurta
1 tk bal

13:40
3 bruksel lahanasi
2 yk haslanmis tb makarna
1 yk yogurt

16:30
Rendeleyip soteledigim elmayi 2 kasik yogurt ile yedim

18:00
Haslama pirinc,tavuk,bruksel lahanasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…