Tebrikler iyisin iyi
Ooo maşallah kaptanım sınır çizgisini hergun zorluyorsunEki Görüntüle 3395422
Geçen Cumartesi: 67.20
Bugün: 66.85
Fark : -350 gr
serap911
Cordelia
Hedefine ağır ağır ilerleyen bir kaplumbağa
Kırmızı kaptan mi geliyor yoksa
Oyy sağlıkla gelsin. Kreşi aradan çıkarırsın canım direk ilkokul kayıt başlarsınAbla ben doymuyorumm ne açma yiyorum ne birsey evde nevarsa onu yiyorum kuruyemiş olsun kabak cekirdegi olsun aksam coeba bolca salata olsun yok anamm ben alıyorum cözemedim işi veremedimde bu oglan beni dombili yapmaya inat ettisen genede all beni buralara fırsatım olunca yazarım zaten kendiside dombili boydan kilodan sanırım ağırlık oluyor bana
Hıh ağzın bal yesinEstağfurullah canım neden yanlış anlayayım
Şöyle yazmakta zorlanırım, dışarıda yiyeceğimiz için bir de çok uzun zamandır dışarı yemeklerini hep ertelediğim için muhtemelen dikkat etmem, dolayısıyla da burada her menüde şu tatlıyı yedim bu hamurişini yedim yazmak çok hoş olmayacaktır diye düşünüyorum
Çünkü başkalarının menülerinden çok etkilenenler olabiliyor kimseyi olumsuz etkilemek istemem
O yüzden haklısın kuzum, sadece 1 hafta zaten, yine burada olurum ama takımlarda olmam, haftaya cumartesi yeni kurulan takımlarda yerimi alırım
Elhan Cordelia
67.6 canım eccik gerilere bakmak gerekiyorEki Görüntüle 3395452
Ne kadar zekiyim geçen cumartesiyi not etmemişim şu anda hiç hatırlamıyorum
Bu cumartesi 67
Elhan Cordelia
Geçmiş olsun canım hastaneye mi gittiniz
Ooo çekişmeli bir hafta olacak
Veee bir guzek rakamda burada
Emzirmenin faydalarından yararlanıyorum bence yoksa. Bu hafta yemek konusunda çok iyi değildimTebrikler güzel eksi
Bezi bırakırsak oglanıda kizıda kreşe yallahOoo maşallah kaptanım sınır çizgisini hergun zorluyorsun
Kırmızı kaptan mi geliyor yoksa
Oyy sağlıkla gelsin. Kreşi aradan çıkarırsın canım direk ilkokul kayıt başlarsın
Hıh ağzın bal yesin
Ben diyemedim sen dedin
67.6 canım eccik gerilere bakmak gerekiyor
Geçmiş olsun canım hastaneye mi gittiniz
Ooo çekişmeli bir hafta olacak
Veee bir guzek rakamda burada
6 lar gelmiş
9 lara HoşgeldinGeçen cumartesi günü : 100.25 kg
Bugün : 99.2 kg
Fark : - 1.05 kg
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3395460
Doğum günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim şekercim
Hamileyken çok normal canım ya zaten artık büyümüş haftan çok da kasma kendini bol yoğurt ye balık ye vs ama zayıflamak için zorlama artık bence kendiniAbla ben doymuyorumm ne açma yiyorum ne birsey evde nevarsa onu yiyorum kuruyemiş olsun kabak cekirdegi olsun aksam coeba bolca salata olsun yok anamm ben alıyorum cözemedim işi veremedimde bu oglan beni dombili yapmaya inat ettisen genede all beni buralara fırsatım olunca yazarım zaten kendiside dombili boydan kilodan sanırım ağırlık oluyor bana
Oo yakıyosunnn maşallahEmzirmenin faydalarından yararlanıyorum bence yoksa. Bu hafta yemek konusunda çok iyi değildimbirde hareketli bir hafta oldu benim için
Tebrikler canım çok güzel eksi
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu senelereÇok teşekkür ederim canım
Günde sanırım sağlıklı olan tek şey kısırTebrikler canım günde sağlıklı olanlardan az az ye
Öyle mi çok geçmiş olsun Allah korusun tekrarından, dikkat edin kendinizeOmurilikte damar tıkanıklığı var, geçen sene felç geçirdim
Yok hiç tansiyona baktırmadim ama dediğiniz hesap karanlık odada uzanıyorum iyi geliyor. Ağrı başladığında arveles içiyorum sadece bunun için doktora gitmedim öyle ataklar sıklaşırsa giderim ama sağ olunMigren farklı bir olay tabiki bende bu durumlar yüzünden çarşamba günü acilik oldum. Tansiyonunada baktırıyorsun değil mi? Benim tansiyon çıkıyor, karanlık bir odada biraz dinlenebilsen imkanın varmı bilmiyorum. çok geçmiş olsun tekrardan ilaç kullanıyormusun? umarım kısa sürede toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?