Kolum iyi düşündüğümden çabuk şişi indi 2,3 gün uğraşıcam diye korkmuştumKolun nasıl canım? Tebrikler ederim harika eksi![]()
Teşekkürler canım

Bende senin eksini tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolum iyi düşündüğümden çabuk şişi indi 2,3 gün uğraşıcam diye korkmuştumKolun nasıl canım? Tebrikler ederim harika eksi![]()
Gitmiyorum gitmiyorum sadece 1 hafta hazırlıkta kalayımGitmezsen etkilemezsin bence
Sen keyfini çıkar önemli olan bu![]()
tebrik ederim canım süperr eksi
Tebrik ederim canım
Canımız sağolsun canımSagolasin fezam
Canım kankim çok sagolasin pasta ve süt e bağlıyorum bakalım
Bende sen gibiyim 65 ile 64 gidip geliyorum
Oyyy kıyamam sana ben
Tebrikler canım
Tebrikler canım günde sağlıklı olanlardan az az ye
Mutlu yaşlar dilerim tebrikler tartı sana güzel bir hediye vermiş
Offf migren de çok fena geçmiş olsun Allah şifa versin canım benim bende iyiyim şimdi çok şükür
Süpersin canım tebrikler
Geçmiş olsun umarım bugün daha iyisindirGünaydın kızlar gece hiç uyuyamadım midem bi kaç gündür eror veriyordu gece kötü oldu 1 bardak ılık süt içtim tahin yedim balon gibiyim![]()
Tebrikler canım, süpersin
Hala mide bulantısı var boğaz enfeksiyonu vardı ama geçmedi ilaca rağmen öksürük çok kötü;(Geçmiş olsun canım şimdi nasıl![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinHala mide bulantısı var boğaz enfeksiyonu vardı ama geçmedi ilaca rağmen öksürük çok kötü;(
Tebrikler kaptanımEki Görüntüle 3395422
Geçen Cumartesi: 67.20
Bugün: 66.85
Fark : -350 gr
serap911
Cordelia
Hedefine ağır ağır ilerleyen bir kaplumbağa
![]()
OOO yeaaa
Çok geçmiş olsunHala mide bulantısı var boğaz enfeksiyonu vardı ama geçmedi ilaca rağmen öksürük çok kötü;(
İlerleyebilmek önemli tebriklerEki Görüntüle 3395422
Geçen Cumartesi: 67.20
Bugün: 66.85
Fark : -350 gr
serap911
Cordelia
Hedefine ağır ağır ilerleyen bir kaplumbağa
![]()
Sen herşeyin ustesinden gelirsinEstağfurullah canım neden yanlış anlayayım
Şöyle yazmakta zorlanırım, dışarıda yiyeceğimiz için bir de çok uzun zamandır dışarı yemeklerini hep ertelediğim için muhtemelen dikkat etmem, dolayısıyla da burada her menüde şu tatlıyı yedim bu hamurişini yedim yazmak çok hoş olmayacaktır diye düşünüyorum
Çünkü başkalarının menülerinden çok etkilenenler olabiliyor kimseyi olumsuz etkilemek istemem
O yüzden haklısın kuzum, sadece 1 hafta zaten, yine burada olurum ama takımlarda olmam, haftaya cumartesi yeni kurulan takımlarda yerimi alırım
Elhan
Cordelia