Bence gitmeyeceksinBiriciğim zaten gitmeyeceğim sadece takımlara zarar vermek istemiyorum, çünkü bu hafta çok fazla yemek etkinliği var
Sen böyle deyince de gidemiyorum ya
Acaba en azından sabit tutabilir miyim ki kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gitmeyeceksinBiriciğim zaten gitmeyeceğim sadece takımlara zarar vermek istemiyorum, çünkü bu hafta çok fazla yemek etkinliği var
Sen böyle deyince de gidemiyorum ya
Acaba en azından sabit tutabilir miyim ki kendimi
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canımmm nice güzel, mutlu, huzurlu, keyifli, sağlıklı yaşların olsun
Geçmiş olsun kızına canım
Ne var kulağında, ağrı mı?
Zaten gitmek istediğimden değil, gireceğim takımı kötü etkiler miyim diye 1 hafta olmayayım dedim ama zaten gidesim olmayınca böyle kararsız kaldımBence gitmeyeceksin![]()
Nice güzel yaşların olsunGünaydın
Bol kilo vermeli bir gün diliyorum hepimize
Kizlar bugün benim doğum günüm
Dün bugün için daha iyi bir kilo görmüştüm ama akşam yemeği yemeden dışarı çıktık.Eve geldiğimizde saat 8.30 du çok acikmistim yine semoote yaptım,bu sebeple bu sabahki kilodayım.Ana yine de mutluyum
Geçen hafta : 74.7 kg
Bu hafta : 74 kg
Fark : 0.7 kg
Migren farklı bir olay tabiki bende bu durumlar yüzünden çarşamba günü acilik oldum. Tansiyonunada baktırıyorsun değil mi? Benim tansiyon çıkıyor, karanlık bir odada biraz dinlenebilsen imkanın varmı bilmiyorum. çok geçmiş olsun tekrardan ilaç kullanıyormusun? umarım kısa sürede toparlarsınHafifledi demek isterdim ama gece iyiyken sabah gözümü yine ağır bir migrenle açtım ve yine istifra ettim maalesef neden böyle oldum anlamadım çok teşekkür ederim sorduğunuz için
Benim yapacağım şu şekilde
1 soğanı zeytinyağında kavurup üzerine 2 kabak ve 1 havuç doğrayıp soteleyip sonra 5 su bardağı su ekleyip akşam yemeği yerine bu çorbayı içmek yanında ben salata yaparsam salata da yerim muhtemelen
Ama bir kabak detoksu daha var onda kabağı rendeleyip yoğurt ceviz dereotu ile buluşturuyorlar meze gibi onu tüketiyorlar 3 gün akşam yemeği niyetine. Başka zaman bunu da yapabilirim. Şu an hastayım boğazım da kötü sıcak bir şeyler içmiş olayım diye çorba şeklinde yapacağım
Yok bu sefer 70 altını görmek istiyorum. Sizler gibi bir desteği bulamam. Hazır azmimde varken. Ama belki bi değişiklik iyi gelebilirCanım stresmi yaptın bu hafta.iki hafta üst üste çok iyi kilo verdin.Bence biraz sakin olistersen diyetisyeni değiştir.motive ediyormu seni.ben iki kez özel bir kez devlette gitmiştim yıllar önce çok stres yapmıştım.bazen değişiklikler iyi gelir.kendini mutlu edecek bir şeyde alabilirsin iyi gelir.ama pes etme lütfen
İyi günlerde kullan canım.kisa zamanda etkisini görmeni dilerimkullanımından memnun musun
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Tebrikler kaptanım![]()
Demek ki doğru yoldaşın amacimiz da bu degilmi rakama bakmadan tebrikler canim
Tebrik ederim canım tüm sıkıntılarına rağmen güzel bir sonuçEki Görüntüle 3395446
Geçen hafta :59.3
Bu hafta :58.5
Fark :-800
Elhan
serap911
Elhan abla ben bu hafta izinli olmak istiyorum.![]()
Yanlış anlaşılmazsam eğer bişey demek isterim. Eğer paylasacagin menülerde etkilenme yasayacaksan yazmakta zorlanacaksan. Bence hazırlıkta kal. Çünkü diyet kadar psikolojide etkiliyor biliyorsunZaten gitmek istediğimden değil, gireceğim takımı kötü etkiler miyim diye 1 hafta olmayayım dedim ama zaten gidesim olmayınca böyle kararsız kaldım![]()
Maşallah canım çok güzel vermişsin
Teşekkür ederimMaşallah canım çok güzel vermişsin![]()
Kolun nasıl canım? Tebrikler ederim harika eksiMigren farklı bir olay tabiki bende bu durumlar yüzünden çarşamba günü acilik oldum. Tansiyonunada baktırıyorsun değil mi? Benim tansiyon çıkıyor, karanlık bir odada biraz dinlenebilsen imkanın varmı bilmiyorum. çok geçmiş olsun tekrardan ilaç kullanıyormusun? umarım kısa sürede toparlarsın![]()
Çok güzel oluyor serapcımAaa enginar dolması ne ola ki merak ettim afiyet olsun
Abla ben doymuyorumm ne açma yiyorum ne birsey evde nevarsa onu yiyorum kuruyemiş olsun kabak cekirdegi olsun aksam coeba bolca salata olsun yok anamm ben alıyorum cözemedim işi veremedimde bu oglan beni dombili yapmaya inat etti
Doğum günün kutlu olsunGünaydın
Bol kilo vermeli bir gün diliyorum hepimize
Kizlar bugün benim doğum günüm
Dün bugün için daha iyi bir kilo görmüştüm ama akşam yemeği yemeden dışarı çıktık.Eve geldiğimizde saat 8.30 du çok acikmistim yine semoote yaptım,bu sebeple bu sabahki kilodayım.Ana yine de mutluyum
Geçen hafta : 74.7 kg
Bu hafta : 74 kg
Fark : 0.7 kg
Estağfurullah canım neden yanlış anlayayımYanlış anlaşılmazsam eğer bişey demek isterim. Eğer paylasacagin menülerde etkilenme yasayacaksan yazmakta zorlanacaksan. Bence hazırlıkta kal. Çünkü diyet kadar psikolojide etkiliyor biliyorsun![]()
Gitmezsen etkilemezsin benceZaten gitmek istediğimden değil, gireceğim takımı kötü etkiler miyim diye 1 hafta olmayayım dedim ama zaten gidesim olmayınca böyle kararsız kaldım![]()
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun
Eksi içinde tebrikler :)