Geçmiş olsun canım içini ferah tut bişey çıkmaz inşallahKizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Yazin koydeyken dayimlar gelmisti bizim kedi mutfak dolabinin en ustune çıktı çocuklar gidene kadar inmediOzaman bizim onu yer
Eylul bu
Ana delimi kiz oYazin koydeyken dayimlar gelmisti bizim kedi mutfak dolabinin en ustune çıktı çocuklar gidene kadar inmedi
Güzel oldu canım ama evet bu şekilde düğünde giyilmez yani ben giyemezdim. O zamana kadar zayıflarsın daha tekrar bakarsın nasıl durduğunaKızlar elbisem geldi sanırım bu elbiseyi kınada giyerim çünkü hatlarımı çıkardı baya
Eki Görüntüle 2938661 Eki Görüntüle 2938662
Cocuklardan cok korkuyor ya küçükken ne yasadiysaAna delimi kiz o
Bence gayet akıllı benim cadı gibi ya da senin eylül gibi çocuklar geldiyseAna delimi kiz o
Doğru valla bizimkinler kediyi yerlerBence gayet akıllı benim cadı gibi ya da senin eylül gibi çocuklar geldiyse
Sen starsin bebegim atman lazim15 bine geldim ama yoruldum devamini atsam mi atmasam mi kararsizim
AllstarNe stari yaa
Ayni andaAllstar
Zekiyiz ve hizlıyızAyni anda
Sen nasil katildin ya15.000 ile olmaz 30 atmam lazim ama yoruldum
Kendimi kilo almis hissettimde azSen nasil katildin ya
Nekadar kilo aldiysan artikKendimi kilo almis hissettimde az
Katilip zayiflayayim diye dusundum
⁵⁸ i gordum ama gercek kilom değildi benceNekadar kilo aldiysan artik
Wooawww maşallah süper görünüyorsunKızlar elbisem geldi sanırım bu elbiseyi kınada giyerim çünkü hatlarımı çıkardı baya
Eki Görüntüle 2938661 Eki Görüntüle 2938662
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?