Çok güzel enfesKirmizi pancar ,havuc ve biraz zeytinyag bızzzztt :)
Karnibahar ve tavuk incik
Eki Görüntüle 3389768
Saygıdeğer Bacım,Sevgili kırmızı takım üyeleri ve @deli bir dombili kaptanım menümü arz ederim
Sabah 2 yumurta
Öğlen lokantaya gitti. 2 parça tavuk 2 parça köfte 1 bardak ayran salata
Ara 4 kaju 2 parça ev yapımı erik pestili(ben yaptım) 3 parça ceviz içi
Akşam yarım kase yoğurt 2 fırın köfte 4-5firin patates
Şu 500 ml fazlada olabilir net değilim
Adım 6bin.
3 saatlik uyku ile geziyorum erken yatabilirim aeviliyorsunuz
Elhan Cordelia
Teşekkür ederim
Afiyet olsun bademim. 13 zeytin biraz abartılı olmuş .Bir buçuk tabak fasulye de
Evet dombili bir kuş olarak gelmiş bulundumdombili kuş mu?
Hosbulduk canım, ay yedili rakamları bile görsem şükür edeceğim darısı başıma inşallahBoyumuz aynı kilomuz başladığımda benimde aynıydı şimdi 78.35 oldumm haydi gel bizimle 6 lari görürsün 2-3 aya Hosgeldin canım.
HosbuldummMerhabaaaa hoşgeldinizzz
Evet canım, kısır döngü gibi, mutsuz oldukça yiyorum yedikçe daha mutsuz oluyorum. En fazla bir ay diyet yapıp sonra tekrar doksanlara çıkıyorum son üç senedir durum buHepimizin benzer hikayeleri var kuşum. Üzerimizdeki ağırlık mutsuzluk hissini de artırıyor. Keyifle, sağlıkla kilo verdikçe daha iyi hissedecegine eminim. Acele etmeyelim yeter ki . Okul hayatında başarılar , sosyal hayatında ve yuvanda mutlu bir anne olarak yaşamanı diliyorum.
Birlikte kilo vermek nasip olsun
HosbuldumGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun kardelenim
O abla Kayserili olabilir mi
Genelde begenmediklerinde öyle derler
Kızın mi var olsun o da evlat
Benim büyük oğlum her zaman İstanbul beyefendisiydi. Hala öyle. Ama çok üzülüyorum. Çok narin çok kırılgan. Bu dönemin insanı değil. Toplumsal kurallara uyan empatik bir çocuk
Hoşgeldin
Bende senin gibiyim hatta ben tüp mide oldum. Doktorlar bile bana çare olamadı buradaki güzellikler tuttu elimden. Sağolsunlar hergun hafifliyorum
Bende 83 le başlamıştım şuan 72-73 bandında geziyorum
90 lar ligi boştu bı süredir. Gel bı tozunu al. Üstündeki fazlalıkları bırak ve 80 ler ligine geç. BekliyoruzEvet dombili bir kuş olarak gelmiş bulundum
Hosbulduk canım, ay yedili rakamları bile görsem şükür edeceğim darısı başıma inşallah
Hosbuldumm
Evet canım, kısır döngü gibi, mutsuz oldukça yiyorum yedikçe daha mutsuz oluyorum. En fazla bir ay diyet yapıp sonra tekrar doksanlara çıkıyorum son üç senedir durum buay amin inşallah darısı başıma benim de inşallah hepimiz istediğimiz kilolara inelim
Hosbuldummaşallah ne kadar güzel kilo vermişsin en önemli şey motivasyon ve daha ilk mesajımda bile enerji doldum kızlar çok sağolun ya uzun zamandır ilk defa kilo verebileceğim konusunda ümitliyim galiba
Senin gibi tatlı dilli değiliz bizden bu kadar canısıSaygıdeğer Bacım,
Makul ölçülerde tükettigin her gıda için vücudun ve biz nihayetsiz memnun olduk. Saygılar , tatlı uykular.
O marka çok güzel, ondandır, sağdaki bıçakları sürekli kullanıyorum, süperSoyacaga ben de baktım kuzum. Tuz gölüne batırıp çıkarmışlar sanki.Bayagi tuzlu
1 gece kızımda kaldım, dün bebek mevlidi vardı, nazara geldim, gözlerimi açamıyorumNerelerdesin hic denk gelemedik
Almanya
Havucu bu mu soyduBenim soyacagim güzel ama çok ince soyuyor senin havuçlar çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 3389820
İsviçre mi bilmem ama solingen ablası
Öğünlerini unuturum diyorsan telefonun not bölümüne yazabilirsin sonra bizimle tarih belirterek liste halinde- mümkünse tahmini saat araligiyla- paylaşırsan arkadaşlar daha sağlıklı yorumlarda bulunabilirler Ececim. Egzersizlerdeİyi akşamlar Arkadaşlar Bugün işlerim vardı eve geç kaldım akşam yemeği gecikti.Bu akşam 19:30 5 köfte yanında mantarı soteledim 1 kaşık yağ ile.1 kase cacık 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.Eğer mantar yemiyceksem limonlu salata yeniyor.Normalde 1 dilim ekmek ama köfte tavuk balık yenirse 2,3 dilim ekmek veriyor.Haftada 3 gün protein yani kofte tavuk yemem lazımmış.2 hafta birde sınırsız balık yiyebilirmişim.
Uykum var, wc müsade etmiyorAlıntılara bak tatlım. Bu sabah ben de seni göremedim. İyi misin fezom
Ocağa biraz tuz gezdir kuzum. Kendine de Ayetel Kürsi oku. Allah kem gözlerden korusun.1 gece kızımda kaldım, dün bebek mevlidi vardı, nazara geldim, gözlerimi açamıyorum
Estağfurullah bitanemSenin gibi tatlı dilli değiliz bizden bu kadar canısı
Hoşgeldin canımMerhaba Kızlar,
Uzaktan okuyorum sizi hep, ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuzbeni de aranıza alır mısınız
29 yaşındayım, evliyim, bir evlat annesiyim, okuyorum, 170 boyundayım 89,6 kiloyumilk hedefim bir altmış kilo olabilmek..
Kendimi bildim bileli hep kilo al ver şeklinde geçti ömrüm ama doğumdan sonra hamilelik stres üzüntü derken en son yetmişli kiloları ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile.
Diyetisyene gittim, spor salonuna da yazıldım ama en fazla 80 kiloya düştüm ve devamı gelmedi.
İki gündür tekrar başladım ve artık bırakmak istemiyorum.. önünüzdeki hafta spor salonuna da başlayacağım umarım artık olur.
Artık ne insan içine çıkmak istiyorum ne tatile gitmek istiyorum, gerçekten arkadaşlarımla çıkıp bir kahve bile içmeye gitmek istemiyorum kendimi eve kapattımokula da zorla gidiyorum şu an ki onu bile bırakmayı düşündüm..
Benim öyküm şimdilik bu kadar Kızlar, umarım bol eksili haftalarımız olur
Ay cok üzüldüm kim ne tutturabilirseÇok iyiymiş geçen bütün pazarı dolaştım tanesi 40₺ den aldım 1 tane. Hergün çeyrek yiyorum
Teşekkür ederim kaptanim zaten regl odemim var ki hep regl bittikten 3-4 gün sonra normale dönerim o yuzden hafif geciriyorumAfiyet olsun Leylacim. Harika bir tartı öncesi menüsüPancar ve havuç suyunu katı meyve sıkacağı ile mi elde ettin miksle mi
Ne guzel bir katılış bu böyleMerhaba Kızlar,
Uzaktan okuyorum sizi hep, ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuzbeni de aranıza alır mısınız
29 yaşındayım, evliyim, bir evlat annesiyim, okuyorum, 170 boyundayım 89,6 kiloyumilk hedefim bir altmış kilo olabilmek..
Kendimi bildim bileli hep kilo al ver şeklinde geçti ömrüm ama doğumdan sonra hamilelik stres üzüntü derken en son yetmişli kiloları ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile.
Diyetisyene gittim, spor salonuna da yazıldım ama en fazla 80 kiloya düştüm ve devamı gelmedi.
İki gündür tekrar başladım ve artık bırakmak istemiyorum.. önünüzdeki hafta spor salonuna da başlayacağım umarım artık olur.
Artık ne insan içine çıkmak istiyorum ne tatile gitmek istiyorum, gerçekten arkadaşlarımla çıkıp bir kahve bile içmeye gitmek istemiyorum kendimi eve kapattımokula da zorla gidiyorum şu an ki onu bile bırakmayı düşündüm..
Benim öyküm şimdilik bu kadar Kızlar, umarım bol eksili haftalarımız olur
Özledimmmmm muck1 gece kızımda kaldım, dün bebek mevlidi vardı, nazara geldim, gözlerimi açamıyorum
Az şekerleme yapıyım kalkıp tuz patlatıyımOcağa biraz tuz gezdir kuzum. Kendine de Ayetel Kürsi oku. Allah kem gözlerden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?