Aa tabak kardeşliğiaynısının su yeşili bende var
Tabiki de aralıklı oruç canım. Hatta aralıklı orucun sözlükteki karşılığıtabi açlık saatlerine göre farklı çeşitleri var ama sen yaklaşık 18 saat açlık 6 saat yeme şeklinde 18:6 yapmış oluyosn
Bayağı büyümüş maşallah çok da güzelleşmişÇok yaramaz , Mia’yı dövüyor hiç korkusu yok
Bende de bir oğlan var 7.5 aylık canım şimdiden bı dk dursun istemiyo yerinde valla yürümüyo da sürekli gezsin istiyo evin içinde sürekli tutup onu yürütüyorum ya da kucağımda gezdiriyorum. Uslu Allah için uyku dışında sorunu yok ama hareketli bayaKimsiindede oğlan daha sakin kimisi diyo kız bebe daha sakin oglandan herkesin durumu farklı bakalim benimki nasıl gelecek
Üçleme yapalım o pembe tabaktan bende de var .Aa tabak kardeşliğiaynısının su yeşili bende var
Tabiki de aralıklı oruç canım. Hatta aralıklı orucun sözlükteki karşılığıtabi açlık saatlerine göre farklı çeşitleri var ama sen yaklaşık 18 saat açlık 6 saat yeme şeklinde 18:6 yapmış oluyosn
Allah bağışlasın canım. Sevgiyle , sağlıkla büyüsün.Bende de bir oğlan var 7.5 aylık canım şimdiden bı dk dursun istemiyo yerinde valla yürümüyo da sürekli gezsin istiyo evin içinde sürekli tutup onu yürütüyorum ya da kucağımda gezdiriyorum. Uslu Allah için uyku dışında sorunu yok ama hareketli baya
Afiyet olsun canım. Yulaf tostun gerçekten öyle bir ozelligi var. Karabuğdayli ekşi mayalı bir ekmek keşfettim o da çok doyurucu hiç şiskinlik yapmıyor.Ben de yeni kahvaltı yaptım evde 3 yaşında durmak bilmeyen bir kız çocuğu olunca 10 dk lık kahvaltıyı 2 saatte anca hazırlayıp yiyebiliyorum
Avokadolu yulaf tost ve bol yeşillik
Bu tost beni çok doyuruyor yarım ekmek yemiş gibi oluyorum. Eki Görüntüle 3389399
Çok yaramaz , Mia’yı dövüyor hiç korkusu yok
Mia bıktı, evden kaçmaya çalışıyoBayağı büyümüş maşallah çok da güzelleşmişMiacik onunla oynamıyor mu hâlâ.
Karabuğdayla da diyetisyenim sayesinde tanıştım ben pilav şeklinde haşlayarak yemiştim ama gerçekten güzel bişey. Hem tadı hem doyuruculuğuAfiyet olsun canım. Yulaf tostun gerçekten öyle bir ozelligi var. Karabuğdayli ekşi mayalı bir ekmek keşfettim o da çok doyurucu hiç şiskinlik yapmıyor.
Eski rahat günler geride kaldı demekMia bıktı, evden kaçmaya çalışıyo
Gerçekten dişi kedi farklıymış. Adı Olaf, ne saksı kaldı ne resim çerçevesi lamba vs herşeyi kaldırdım. Ama çok tatlıAdı ne nasil guzelllll
Döver benim maske de annesini dövüyor Yani deniyor. Kovalıyor estikçe. Erkek kedi çok hareketli oluyor. Poncik (maskenin annesi) uyur sürekli sakindir. Maske bütün gün yaramazlik pesinde. Ben ne zaman yatarsam o zaman gelir ayaklarımın arasında uyur.
Seve seve gelirEski rahat günler geride kaldı demek
Mia' yi bana tatile gönder .
Afiyet olsun tatlım.
Bu arada maskede mutfakta isem kapiya atlar. Banyods isem kapinin önünde bekler. Ayrılmaz peşimden. Arada kovala onu yakalıyor gibi yap sonra kaç oda gelip üstüne atlar kaçar. Maskeyle oynuyoruzBen de bir erkek aldım , hiç durmuyo ama çok tatlı sevecen, köpek gibi sadık hiç beni bırakmıyor. Fakaaat10 senelik perdemi bile yırttı, Mia hiç zarar vermez alışık değilim. Neyse gelelim asıl mevzuya, kısır mı, işaretleme yapıyo mu?
Hareketli olması cok iyi birsey kuzum kızımda oyleydii hala koltuklara tırmanıp iner çıkar yaniiBende de bir oğlan var 7.5 aylık canım şimdiden bı dk dursun istemiyo yerinde valla yürümüyo da sürekli gezsin istiyo evin içinde sürekli tutup onu yürütüyorum ya da kucağımda gezdiriyorum. Uslu Allah için uyku dışında sorunu yok ama hareketli baya
Oyuncu maşallah demek, bakalım bizimki büyüyünce ne olacakBu arada maskede mutfakta isem kapiya atlar. Banyods isem kapinin önünde bekler. Ayrılmaz peşimden. Arada kovala onu yakalıyor gibi yap sonra kaç oda gelip üstüne atlar kaçar. Maskeyle oynuyoruz
Oyyy kuzum yaa böyle edersen daha çok düşersinEv iş çocuk okula gdck hersey durdu yatağa bağlandım
Vallahaa arkadaşımın ablası ve yengesi diyo onlarin oğlanı sakinKim diyor bu oğlan sakın diyen
Bizimkini biliyorsun şuan rahatım çünkü poncikle uğraşıyor.Gerçekten dişi kedi farklıymış. Adı Olaf, ne saksı kaldı ne resim çerçevesi lamba vs herşeyi kaldırdım. Ama çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?