Afiyet olsun tatlım.18 subat menum
Sabah 1 yunurta
Biraz peynir
2 kasik zeytin salatasi
2 dilim tb ekmegi
2 tk tahin pekmez
Oglen yok
Aksam
1 kase mercjmek corbasi
2 kofte
2 Yemek kasigi makqrna
Yogurt
Makarna olmadi ama yiyecek baska bir sey bulamadim farkli bir evdeydim
Bugunden itubaren baslayacagim saglikli beslenmeye
Elhan @Ceeeeeeeeeeee
Canım aşkitom az su mu içmişYok kaptanım, su hesabına hiç geçmedim. Bugün başlarım, teşekkür ederim
Ben de bir erkek aldım , hiç durmuyo ama çok tatlı sevecen, köpek gibi sadık hiç beni bırakmıyor. FakaaatErkek canım başımın tatlı belası
Ah yavrum kıyamam.sagolasın canım ablam kaptanım çok şükür gece serum taktırdım bugun daha iyiiym inaşşahda böyle gider sen nasılsın
Sen değil ben içcemCanım aşkitom az su mu içmişBen bugün senin yerine içerim niye haber etmiyorsun
Onlarida istemiyo canım benim ki degişik bi bebe yırtar zeka kartları bile anca dagıtır söz dinlemez pohlu dediğini açtım istemedi müzikli olcak ille
Kol dışında çalışırsınız. Olsun ben feda ederim kendimi birkaç bardak suyun lafı mı olurSen değil ben içcemayyy hadi bakalım hayırlısı. Akşam da pilates var, kol sakat nasıl olacak bakalım
Aşkitom
Aynenn canımm, kinoadan kısır bile yapıyorlar bir sonraki denemem o olacak hatta :)Afiyet olsun canımOnu baharat ve ekşilerle terbiyeleriz kim olduğunu unutur .
Kol çalışmadan nasıl olcak yaa offKol dışında çalışırsınız. Olsun ben feda ederim kendimi birkaç bardak suyun lafı mı olur
Evet bol ekşi kapatıyo tadını, kinoa kısırına biraz da tavuk didikliyorum, sonra ye gitsinAynenn canımm, kinoadan kısır bile yapıyorlar bir sonraki denemem o olacak hatta :)
Hahahahaha o konuda doğru müzik olcak dahaa 7 8 aylıkken müslum babayı açtığımı bilirimAnasına çekmiş ahahaha yirim onu
İnşallah hepimizin canımGünaydın mini mini hanım.Günün güzel geçsin
Hahahahaha o konuda doğru müzik olcak dahaa 7 8 aylıkken müslum babayı açtığımı bilirim
Amann normal müzik işte sakinleşsin diye aciyordum iyi duruyordu bende işimi ediyordum hopörler olmasacocuk dünyaya gelir gelmez hayatı sorgulatmissin yazık kizzz ahshsh
Yakarsa bu dünyayı garipler yakar demiş bütün felsefeleri rafa kaldırmış Baba...çocuk haklıHahahahaha o konuda doğru müzik olcak dahaa 7 8 aylıkken müslum babayı açtığımı bilirim
Harika olacak eminim..bol acılı, sumaklıAynenn canımm, kinoadan kısır bile yapıyorlar bir sonraki denemem o olacak hatta :)
Amann normal müzik işte sakinleşsin diye aciyordum iyi duruyordu bende işimi ediyordum hopörler olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?