Evet Leylam . Umut her zaman vardır keder de mutluluk da kalıcı değil. Çhaplin' in sözüne benziyor o da böyle bir şey demişti.Di mi ElhanimBen de ayni şeyi düşünüp oh bugüne bu heyecana çok şükür demiştim saglikla gidip gelsinler insallah
Opera' yi indirirsen reklamsız kolay girersin Didemcim. Uygulamada sıkıntı yaşadım fotoğraf yüklemek zor olmuştu. Operayla dene duruma göre bakalım.Arkadaşlar bu uygulama telefonumuza nasıl indiriliyor bilgisi olan varmı bana yardımcı olunursa sevinirim.Googledan girmek zor oluyor.Şimdi işimden yeni geldim.Öğlen 2 gibi ara öğün yapıcam inşallah.Tekrar yarın gece gidicem işe
Günübirlik miydi memleket gezmesi çok sevindimAkşam memleket dönüşü yaptık m numu yazayimbuyuya kalmışım 18 Şubat menü
Kahvaltı 10 civarı
Sucuklu yumurta bir porsiyon,
5 zeytin
Patates kızartması 3 tane
Bal tereyağı
Çeyrek pide of ekmek çok güzeldi Kadirli ilçesinde yapilan pideyi marasta bulamıyoruz iyiki yok çok yerdik
Öğle sonrası 2 gibi
3yk bulgur pilavı
Bir tabak kurufasulye
4 sarma ayran, az salata
Akşam 7 de
1yk dolusu kavrulmuş et ,bir bardak kefir
Elhan Cordelia @deli bir dombili
Afiyet olsun casminim.18 Şubat Pazar
09.30
2 yumurtalı sucuklu yumurta
2 ince dilim ekmek
1 dilim peynir
16.30
1 çorba kasesi Jennifer salatası
19.30
2 yk kaşığı pilav
2 yk bezelye yemeği
Su: 1 lt
@deli bir dombili
Elhan
Cordelia
Kim koydu ve neden memnun değilsin?
Teşekkürler
tamam.kaptanim.paylasirim birazdan o zamanPeki şekerim
Ama sen yine de paylaş menünü olur mu
sagolasın canım ablam kaptanım çok şükür gece serum taktırdım bugun daha iyiiym inaşşahda böyle gider sen nasılsınCanım kaptanım saglikla devam et inşallah. Bugün nasılsın
afiyet olsun canım su içimin nasıl inşallah harektde bereket yapabiliyormuusn yazdıysan kaçırdıysam kusuruma bakma@deli bir dombiliElhan
18 Şubat Pazar
09.00
Az sütlü nescafe
12.30 kahvaltı
1 sahanda yumurta
2 kaşık salçalı sosis
5 zeytin
Salatalık
1 d kadar karışık peynir
1 büyük dilim tambuğday
19.00 akşam
1 kase tavuklu mantar sote
1 dolu kase h brüksel lahanası
4 kaşık kadar noodle
Günnnoooo aşkolaarrrr
sagolasın canım ablam kaptanım çok şükür gece serum taktırdım bugun daha iyiiym inaşşahda böyle gider sen nasılsın
Kız durrr düzeltme yaptık iki dk bekleyemedinKiiizzzz koca göbüş günaydın nassinn
Merhaba hoşgeldinizzzArkadaşlar motive olsun diye gruba geldim vede doktor yardımı aldım bakalım inşallah sağlıkla gitsin bu kilolar.Ben özel güvenlik olduğum için gecede işe gittiğim için bana sabah 5.30 da kahvaltı ve gece 12 de ara öğün verdi.Evdeyken 10 da kahvaltım.Birde ben öğlen yemeği yemediğim için acıkma olursa 1 tabak yemek verdi yoksa ara öğün gibi seçenekler verdi yoğurt leblebi vb.Zaten gün içinde ne yediğimi saatleri ile ekliycem.
Sağol kaptaniçemmAfiyet olsun casminim.
Salatanin tadı güzel miydi
Kız durrr düzeltme yaptık iki dk bekleyemedinuzanıyore asko ye ic yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?