Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buna bir cozum bulmak lazim ama nasil
Bunun çözümü yok heralde cnm zaten cogunluk zorlanmiyor :)

Ben bu hafta hasta olmasamda girmeyi düşünmüyordum
Her gün size şuram buram agriyor diye hayiflanmak istemiyorum
Ama burda en fazla kilosu olan benim ve fazla geliyor bana gerçekten bahane degil. Bi kac gün arka arkaya yapinca ağrıdan uyuyamiyorum
100 kiloluk biriyle 60-80 kiloluk birinin yapmasi gereken spor ayni olamaz.
Hadi şöyle böyle yaptim diyelim, bi 10 kilo verdikten sonra 10 bin hiç etki etmicek, o zaman 20 bin mi yapmam gerekecek

Benim şu an için spor hedefim haftada 3-4 gün 30-45 dk cardiyo +15 dk bölgesel

Yinede arada bir katılırım
Cok agrim olduğu haftadan sonra girmem :)

Tiramisu çok güzel yaa. Hafif tatlı 6 dilim ekmek yerine onu yeseydin keşke. Kızın nasıl? Alışti mı okula?
Dün akşam yaptı , 1 gün bekletiyor bugün yenilecek
Ay alıştı alıştı hiç sorun problem çıkmadı .Anne hemen cuma günü geliyor çok çabuk zaman geçiyor dedi. Aktiviteleri çokmuş . İngilizce kursu varmış voleybol takımına katılmış bahçe eğitimi de görüyorlarmış . Hayvancılıkta yapıyorlarmış. Müzik bölümüne katılmış canının sıkılmasına zaman yok yani. Onun için çok iyi oldu bende alıştım ay herşey çok iyi ya Allahıma hamd olsun.

Neden dediler mi?
Kullandığım iğnelerden kaynaklı rahim içinde polip oluşmuş küçük bir operasyon geçirip rahime dinlenmesine karar verdiler ya 1 ya 2 ay içinde size transfer yapıcaz dediler beklemedeyiz artık bende zamanım boşa gitmesin kendimi dengede tutmaya devam ederim dedim bakalım ya nasip

Dogru diyorsun ablacim sen diyete odaklan kilo verdikce hersey daha guzel olacak

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunmu desem nedesem bilemedim
Menu
Sabah
Yok

Ogle(14:30)
4yk etli turlu
3yk pilav

02:00
1 pogaca

Su:1 lt spor :Eki Görüntüle 2938483 @Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne Cordelia
Afiyet olsun gecmis olsun canim
Sahur menümü de yazayım şuraya
sabah 5.07
2 sahanda yumurta
Tuzsuz beyaz Peynir
Zeytin ev yapımı kendim yaptım
Oruç nedeniyle yediğim normalde
yemem ..3 dilim ekmek
Şekersiz sınırsız çay
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Cuma bitti gitti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…