- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
O nasıl yağlı birşey. Pişi yanında masum kalır.Fark etmemis ne oldugunu galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl yağlı birşey. Pişi yanında masum kalır.Fark etmemis ne oldugunu galiba![]()
Kediler geceleri pek uyumuyor degilmi :) tüy dökmüyormude uyaniyorum abla genelde hatta kedi 6 da uyandırıyor sabahlari
Minik bebegim
2 yıl once izmirde yeme sansim oldu ama sevmedim dedigin gibi cok yagli geldi banaO nasıl yağlı birşey. Pişi yanında masum kalır.![]()
Olmadı pişi gibi oFark ettim ama cuma diye birsey demedim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam az olmus
Afiyet olsun canim bugun daha güzel menuler bekliyoruz
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Gun icinde birsey yememissin ki gece yemen cok normal
Allah kabul etsin afiyet olsun canim
Aksam menunu de yazarsan listeye eklerim senide
Boyoz olmus mu
Gunaydin canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Gec bile uyandim bugun aslında
8 de uyaniyorum abla genelde hatta kedi 6 da uyandırıyor sabahlari
Minik bebegim var
Günaydın canim
Afiyet olsun ablacim![]()
Kiz adim yapamayinca nasil gireyimAdım yapamasanız da yarışmada kalın bence. Diyetten kopmayin.![]()
Bizim kedi bu ara uyuyor abla da sabah 5 den sonra geliyor biri uyansin diye bekliyor yas mama istiyorKediler geceleri pek uyumuyor degilmi :) tüy dökmüyormu
Buna bir cozum bulmak lazim ama nasilKiz adim yapamayinca nasil gireyimtakim avantaji benim yüzümden versinmi
![]()
Amin hiç kimse olmasınAnnelerin yaptigi yanlış dua :))) hayra dua et cnm, kimse hasta olmasin :)))
Uykulu sersemFark etmemis ne oldugunu galiba![]()
Senin kilon tombalak dan fazla oldugu için, pazartesi ondan daha cok eksi olman lazim tatlim :)Henüz plan yapmadım
![]()
30 bin adım ×3 kat spor bir hafta boyunca 30 bin yapsam heralde istediğim kiloya daha çabuk ulaşırımŞimdi uyandım. Günaydın.10 da evden çıkacağım. Kalkıp yürüsem mi diyorum?
![]()
Ben böyle üzülüyorum. Gerekirse versin.Kiz adim yapamayinca nasil gireyimtakim avantaji benim yüzümden versinmi
![]()
P tesi yaparsin acele etme maviş kaptan.Henüz plan yapmadım
![]()
Yooo seni alıcam benP tesi yaparsin acele etme maviş kaptan.![]()
Ben de İzmirde yedim. Çok yagliydi.2 yıl once izmirde yeme sansim oldu ama sevmedim dedigin gibi cok yagli geldi bana![]()
Bizim kaptanımız çok hırslı bakalım geçebilecekmisin @TostombalakanneSenin kilon tombalak dan fazla oldugu için, pazartesi ondan daha cok eksi olman lazim tatlim :)
O yüzden cok dikkat et
Sen planini söylersen ona göre fikir veririz
Haftasonu oldugu için 2 ögün yapıcamSenin kilon tombalak dan fazla oldugu için, pazartesi ondan daha cok eksi olman lazim tatlim :)
O yüzden cok dikkat et
Sen planini söylersen ona göre fikir veririz