- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Doktor okadar güzel anlattiki bana bir tabagi al önune sana yazdigim kahvaltiyi hepsini bir tabaga topla zaten tabak dolu oldugu icin sende o anda doydum diyeceksin bizim yaptigimiz tek sey az ondan az bundan alsam bisey olmaz deyip yediklerimizİşin püf noktasi 'abartiya kacmadan' :))
Ben onu yapamiyorum işte :))
Bu hafta tatli yememek için fazlaca fistik ezmesi bal yedim
Cilgin o cilgin
Daha da zayıflama böyle iyisin diyincede millet daha bı gevsiyorum sankiHepimiz aynıyız bende aaa zayiflamissin dedikleri anda şımarip yemege devam ettim sporu biraktim 10kilo aldim
Ben yürümuyorum daha kahvalti yapiyorum çünkü uyumusum bugun
Iste onu diyorumya gevsemeden kaynakli hoppp geri vites alip yiyoruzDaha da zayıflama böyle iyisin diyincede millet daha bı gevsiyorum sanki
Üzgün degil, hastayim cnmNiye uzgunsun abla , hayirdir ?
Sen yaparsin bende daha 500 deyimGünaydın kizlarsaati ayarladım yürüyüşe gitmek için ama kalkamadım yataktan zor olucak adımları tamamlamak bugün
Çevrenin dediklerini dikkate almayan biz bu konuda pek bı söz dinler oluyoruzIste onu diyorumya gevsemeden kaynakli hoppp geri vites alip yiyoruz
Günaydın canim ❤Günaydın kizlarsaati ayarladım yürüyüşe gitmek için ama kalkamadım yataktan zor olucak adımları tamamlamak bugün
Isimize gelir çünküÇevrenin dediklerini dikkate almayan biz bu konuda pek bı söz dinler oluyoruz
Cilgin o cilgin
Farkettim canlar bakalım gün sonu ne olucakBen yürümuyorum daha kahvalti yapiyorum çünkü uyumusum bugunbakma sen ona o deli
Sen beni ikiye katlar onla carparsinSen yaparsin bende daha 500 deyim
Niye uyumadin cnmGece 12.35den beri uyuyamadim, kafam zonkluyor. Cocuklarim da sabah 6da kalktilar sagolsunlar.
Hey huuu ben varim burdaGünaydın canim ❤
Kırmızısın di mi yurume bosver
O nedenGünaydın canim ❤
Taktik yapiyorO neden
Mavimi oldun kaptancigim 1.ligede almıştım yenilgi kötü olicak şimdi senin içinGünaydın canim ❤
Kirmizi ve mavi takim adim yarısındaO neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?