• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dogru diyorsun ablacim sen diyete odaklan kilo verdikce hersey daha guzel olacak 🥰🥰🥰
Allahin izniyle bi 8 lere düşsem eminim cok hafiflicem cnm 😁hem sağlık hem görüntü olarak :) ben kilomu gostermedigim icin 8 ler cok abarti durmuyor bende :)

Kilo ve menü bildirmeye devam edecem.
Belki takimlara 1 hafta girer 1 hafta mola veririm. Diyeti birakmadigim içinde haksizlik olmaz 😁

Allahin izniyle bi 8 lere düşsem eminim cok hafiflicem cnm 😁hem sağlık hem görüntü olarak :) ben kilomu gostermedigim icin 8 ler cok abarti durmuyor bende :)

Kilo ve menü bildirmeye devam edecem.
Belki takimlara 1 hafta girer 1 hafta mola veririm. Diyeti birakmadigim içinde haksizlik olmaz 😁
Çok guzel gidiyorsun busefer hırslı gördum seni bencede devam etmelisin🤗

Sagol tatlim 💓

Bence cuma için iyi gibiydi Menüm 😅
Fistik ezmesinide bitirdim kurtuldum, bidaha almicam 😂
Fıstıkezmesi spor sonrasi veya öncesi 1tatlı kasığı kullanilmasi gerekenlerden bunun bence menulerde abartiya kacmadan yenebilcegini düsünüyorum

İnşallah cnm yaaa 😞benim hatam, psikolojik cokuntuye girince kendimden vazgeciyorum ☹️
Hepimiz aynıyız bende aaa zayiflamissin dedikleri anda şımarip yemege devam ettim sporu biraktim 10kilo aldim :KK70: :KK70: :KK70:

Fıstıkezmesi spor sonrasi veya öncesi 1tatlı kasığı kullanilmasi gerekenlerden bunun bence menulerde abartiya kacmadan yenebilcegini düsünüyorum
İşin püf noktasi 'abartiya kacmadan' :))
Ben onu yapamiyorum işte :))
Bu hafta tatli yememek için fazlaca fistik ezmesi bal yedim 😐

Kırmızı takım yarın bomba gibi başlıyoruz dimi bugün yedik içtik bitti yarından itibaren sporlara ve menülere azami dikkat edelim ki cuma bütün avantajlar bizim olsun şimdiden gazamız mübarek olsun En Büyük KK:KK19::KK19::KK19:

Cordelia Cordelia @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl @Pikachu_ E Elif_Eylul North River North River Fitt_anne Fitt_anne

Menü ve sporlara beni etiketleyin olur mu gözümden kaçmasın yarın enerjik bir gün bizim olsun:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Kaptancigim tabikiside her zaman daima hazırız zafer için çalışmaya 💪💃🏿💃🏿

Hepimiz aynıyız bende aaa zayiflamissin dedikleri anda şımarip yemege devam ettim sporu biraktim 10kilo aldim :KK70: :KK70: :KK70:
Ben onu 7 lere düşünce yaşadım 😅😅😅

Ben genelde kilolu oldugum için 8 lere düşünce bile, millet iyisin yeter verme diyor 😂😂😂

Back
X