- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Hoşbulduk canım funda bendeHosgeldin cnmZühal ben
Günaydın canim ❤❤Günaydınlar kizlar
BEnde filizHoşbulduk canım funda bende
GünaydınGünaydın canim ❤❤
Cuma bittigine gore cezalara başlayabiliriz
Saol kuzummm çorba tavuklu salata akşamaAllah kabul etsin afiyet olsun canim
Aksam menunu de yazarsan listeye eklerim seni
Bilmem miBEnde filiz
Allahin izniyle bi 8 lere düşsem eminim cok hafiflicem cnmDogru diyorsun ablacim sen diyete odaklan kilo verdikce hersey daha guzel olacak
Bilmem miilk seni tanıdım burada
Çok guzel gidiyorsun busefer hırslı gördum seni bencede devam etmelisinAllahin izniyle bi 8 lere düşsem eminim cok hafiflicem cnmhem sağlık hem görüntü olarak :) ben kilomu gostermedigim icin 8 ler cok abarti durmuyor bende :)
Kilo ve menü bildirmeye devam edecem.
Belki takimlara 1 hafta girer 1 hafta mola veririm. Diyeti birakmadigim içinde haksizlik olmaz
Sagol tatlimAfiyet olsun
Fıstıkezmesi spor sonrasi veya öncesi 1tatlı kasığı kullanilmasi gerekenlerden bunun bence menulerde abartiya kacmadan yenebilcegini düsünüyorumSagol tatlim
Bence cuma için iyi gibiydi Menüm
Fistik ezmesinide bitirdim kurtuldum, bidaha almicam
İnşallah cnm yaaaÇok guzel gidiyorsun busefer hırslı gördum seni bencede devam etmelisin
Hepimiz aynıyız bende aaa zayiflamissin dedikleri anda şımarip yemege devam ettim sporu biraktim 10kilo aldimİnşallah cnm yaaabenim hatam, psikolojik cokuntuye girince kendimden vazgeciyorum
İşin püf noktasi 'abartiya kacmadan' :))Fıstıkezmesi spor sonrasi veya öncesi 1tatlı kasığı kullanilmasi gerekenlerden bunun bence menulerde abartiya kacmadan yenebilcegini düsünüyorum
Kaptancigim tabikiside her zaman daima hazırız zafer için çalışmayaKırmızı takım yarın bomba gibi başlıyoruz dimi bugün yedik içtik bitti yarından itibaren sporlara ve menülere azami dikkat edelim ki cuma bütün avantajlar bizim olsun şimdiden gazamız mübarek olsun
Cordelia @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl @Pikachu_ E Elif_Eylul North River Fitt_anne
Menü ve sporlara beni etiketleyin olur mu gözümden kaçmasın yarın enerjik bir gün bizim olsun
Niye uzgunsun abla , hayirdir ?Gunaydinnn
Saglikli bi haftasonu olur inşallah
Ben onu 7 lere düşünce yaşadımHepimiz aynıyız bende aaa zayiflamissin dedikleri anda şımarip yemege devam ettim sporu biraktim 10kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?