- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Ben de uyudum uyandim ama yine uyurumDün 5 te yattim. Bakalım bugün kaçta yatacağım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de uyudum uyandim ama yine uyurumDün 5 te yattim. Bakalım bugün kaçta yatacağım.![]()
Caniniza kastiniz mi var anam , bu saatte bi adim neİnaniyorum tabi ki. O yüzden geceden başladım spora![]()
Gece sporumu yapayım dedim. Yarın işlerim var.Caniniza kastiniz mi var anam , bu saatte bi adim ne![]()
İyi geceler canım.Ben de uyudum uyandim ama yine uyurum![]()
Nasıl oldu bahar ufaklıkKucugum hasta allahim sen sifa ver bikmak degil isyan degil ama her hafta hastalar icim giidyor yeni geldik acildenVe cok acikmistim 1 pogaca yedim simdi bu saatte
![]()
Azim böyle birşey olsa gerekGece sporumu yapayım dedim. Yarın işlerim var.![]()
Wuuuuuuuwwwww bu beni dahada kamçılar işteİnaniyorum tabi ki. O yüzden geceden başladım spora![]()
Benim uyanma saatimDün 5 te yattim. Bakalım bugün kaçta yatacağım.![]()
Pişi ve açma olmamış afiyet olsunMenümü yazayım bari kurtuluş yok
Ama lütfen beni topa dizmeyin çok uzun süredir böyle yememiştim
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı saat 10:00
1 açma 1 İzmir boyozu az tulum peyniri
11 tane yeşil zeytin
Karışık bitki çayı
Saat 15:00
1 tabak tazefasulye
1 kase yoğurt
Yarın pişi
Karışık bitki çayı
Yarım elma birazda patlamış mısır
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Kaptanlığın hayırlı olsun canımWilma11
![]()
GunaydinGünaydın![]()
Oksuruk, ates, bogaz enfeksiyonuGecmis olsun, nesi var cocuklarin?
Atesi vardi gece simdi uyuttum tekrar canim bi kahve icip yatarlarsa yatacagim uykusuzlukkkkkkNasıl oldu bahar ufaklık![]()
Azmin olsada vaktin var mi canim bi yuruyuse cikiyorum 20dk max 20dk sonra o oldu ,bu oldu diye suan bunlari yazarken koridorda yuruyorumAzim böyle birşey olsa gerekbiz olsak totomuzda kelebekler uçuşur ucusuyorda şekil a 1
Gunaydin canimGunaydin![]()
Gunaydin kaptanim erkencisinGünaydınnn mutlu hafta sonları![]()
Gunaydinnn
Saglikli bi haftasonu olur inşallah![]()
Geçmiş olsun cnmKucugum hasta allahim sen sifa ver bikmak degil isyan degil ama her hafta hastalar icim giidyor yeni geldik acildenVe cok acikmistim 1 pogaca yedim simdi bu saatte
![]()