Çay daha fazla gitmeye neden oluyor doğru.benimde geliyor iş yerinde biraz tutuyorum biraz gidiyorum
ama ben sunu fark ettim suda çok değilde çayda kahvede daha sık geliyor o yüzden sadece su içiyorum diğer içecekleri azaltım biraz daha az gider oldum
oluyor tabi yarım saatte bir... Hatta dışarıya çıkacaksam 1,5-2 saat önceden sıvı alımımı sonlandırıyorum. Gideceğim yerin wcli olması gerekiyor falanSizde sürekli wc oluyor mu 2.5 litre içen bayanlar bide kış günü daha fena
ah çok doğru bi tespit.. ben de kahveyi azalttım 2 gündür ve wcye gitme süresi uzadı sankibenimde geliyor iş yerinde biraz tutuyorum biraz gidiyorum
ama ben sunu fark ettim suda çok değilde çayda kahvede daha sık geliyor o yüzden sadece su içiyorum diğer içecekleri azaltım biraz daha az gider oldum
bir tespitim daha dukan birası içersem de iki katı artıyorah çok doğru bi tespit.. ben de kahveyi azalttım 2 gündür ve wcye gitme süresi uzadı sanki
dukan bende ödem yaptı yaa demek ki kahve çay da yapıyorbir tespitim daha dukan birası içersem de iki katı artıyor
Bana çok iyi geliyor ama ev sorunu yüzünden düzenli içemiyorum bide beyaz çaya başladım bakalımdukan bende ödem yaptı yaa demek ki kahve çay da yapıyor
İstanbul. Geç saatlerde buradayim diye dedim. Türkiye saati ile işim yok.Tekirdağ Edirne filan heralde
Okulda çok atlayamadım. Bugün nedense gözüm de sis idi. Hava iyi yürüyüşe çıkarımBu akşam kız arkadaşlarımla buluşacağım
bana yazdılar şu kafede buluşalım kampanya yapmışlar pasta kahve 100 tl imiş diye
ben de süpermiş harika olur orada buluşalım dedim heveslerini neden kırayım? sonuçta irade benim değil mi :) ben bitki çayımı sipariş eder onları mutlulukla seyreder sohbetimle eşlik ederim
Akşam yürüyüş ya da ekstra egzersiz yapamayacağım için her sabah yaptığım 30 dakikalık eliptiğimi 60 dk yaptım ve birazdan da dükkanda bi leslie patlatırım. Müşterinin geldiği ve azaldığı saatler belli artık :)sibel_84 okulda ip atlarda ben dükkanda leslie yapamam mı dimi ama :) hem hoplayıp zıplamak regl öncesi ağrılarımı hafifletiyor,mutluluk salgılatıyor ve yeme isteğimin önüne geçiyor
ağrı yapıyor mu arpacık : (Okulda çok atlayamadım. Bugün nedense gözüm de sis idi. Hava iyi yürüyüşe çıkarım
Alaçatıya gidip eve geri dönüşte telefonuma bilgi geliyor Türkiyeye hoş geldiniz diye, böyle bi değişik havalar o an ki bi yurtdışına çıkmışlık hissiİstanbul. Geç saatlerde buradayim diye dedim. Türkiye saati ile işim yok.
Öğretmenler sayfası diye değiştirelimZincir de öğretmen çıktı inan unutmuşum bankada falan çalışıyorsun zannettim, kime degsem öğretmen mi ayol
Evet doğru söylüyorsun bende çay kahve azaltıp suya yönelim en iyisi kabizlikta yapıyor kahve evde izerim akşam çay kahve teşekkürlerbenimde geliyor iş yerinde biraz tutuyorum biraz gidiyorum
Ayyy soslu fistik yerken benim de başıma gelmiştiBeyaz leblebi yerken dişimi kırdım iyi mi
Stresliyim ayın 29unda Almanca sınavım var çok korkuyorumOyy güzel serabim. Sayfamızın küçük bebeği. Nasılsın
Geçende babamın öyle olduBeyaz leblebi yerken dişimi kırdım iyi mi
Teşekkür ederim canımAyyy soslu fistik yerken benim de başıma gelmiştiçok gecmis olsun
Bende ictigimde sürekli tuvalete gidiyordumKizlar ben şu içemiyorum her yolu denedim işlerinde sürekli tuvaletim geldiği için içmiyorum gündüz içmeyince de akşam anca 500 ml oluyor ne yapim destek istiyorum bu konuda
Bir de üst 20 lik yaaa çok sinir oldum nasıl leblebiymiş arkadaşGeçende babamın öyle oldudikkatli olmak lazım
Ayy çok acır yaBir de üst 20 lik yaaa çok sinir oldum nasıl leblebiymiş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?