Bende 89la başladım hormonal bozukluk var bende de pcosMerhabalar
ADINIZ: kolonyalı mendil olamayan mendilli kolonya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hormonal bozukluk ve duygusal aclik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ cook var kelimeler kifayetsiz kalır bunları anlatmaya
teşekkür ederim istediğim kiloya ulaşana kadar böyle sonra çeki düzen vereceğim inşallahMaşallah erkencisin Afiyet olsun
ben bu kadar erken sonlandıramam yaa bir süre sonra bende yeme atağı yapıyor ve günü erken kapatıp bir de az yiyerek verdiğim kiloyu üstüne koyarak geri alıyorum.. O yüzden günlük yaşama uyum şart bu beslenme işinde...
En somurtkan veya en üzgün insanın yuzunde tebessüm oluşturur dusunmelisin tatlım...13 şubat isim değiştirme hakkım geliyor artık dombik sayılmam diye yeni isim düşünüyordum bende ama alışmışım delidombik de hoşuma gitti
Acikma olmuyor ki zaten yeme istegi yeme atagini tetikliyor ne zamandir yemedim yiyebilirim... Kendim icin dedimteşekkür ederim istediğim kiloya ulaşana kadar böyle sonra çeki düzen vereceğim inşallah
aslinda acıkma da olmuyor su kahve maden suyu ne varsa içiyorum valla :) sabah daha enerjik ve iyi kalkıyorum hem
İddiali bir menü8 Şubat beslenme ve spor listemElhan uranus35 Cordelia
10:30
5 findik,2 badem,1 yk kabak çekirdeği
Az sütlü turk kahvesi
13:00
Ceyrek avokado,30 gr peynir ve 1 yumurtanin oldugu yeşil salata
Ananasli yeşilçay
15:30
Tarcinli Ceyrek ayva
Yarim elma
18:00
Yarim ayvayi rendeleyip 2 yk yogurt ve tarcinla karistirip yedim.. ustune 3 badem kesip koydum
2 lt su ictim
Spor puanim 1100Eki Görüntüle 3384009 Eki Görüntüle 3384010
Teşekkür ederim Elhanimİddiali bir menü
Afiyet olsun canım
Acikma olmuyor ki zaten yeme istegi yeme atagini tetikliyor ne zamandir yemedim yiyebilirim... Kendim icin dedim
Ödem bazen gaz mi diye düşünmedim değilçözümü buldum bol bol kuru fasulye yemek lazim
Sağol canımAyy çok acır yanormal lebleli al ye gerçekten beyaz olanlar çok sert oluyor birde hiç dışarıda bekletme daha çok sertleşiyor. Beyaz leblebiyi çok çok iyi bir yerden almak lazım ki yenebilsin oda zor. Çok geçmiş olsun
2 gündür hava çok güzel kızımla degerlendirelim dedik park market ne varsa geziyoruz valla :))Afiyet olsun tatlım. Sanki bir gezmece havası alıyorum
Çok da tembel alıştirmasan miTeşekkür ederim Elhanimmidemi dinliyorum ne dokunuyor ne dokunmuyor arastirma icerisindeyim bikac gündür
Olmaz kuzum. Tartı bulduğuna şükredecegiz artıkKızlar ben yarın ilçeye ailemin yanına gideceğim
Farklı tartyla sorun olur mu yine isim tarih yazıp atınca
Harika moral de lazım bize2 gündür hava çok güzel kızımla degerlendirelim dedik park market ne varsa geziyoruz valla :))
Harika moral de lazım bize
Geçmiş olsunBeyaz leblebi yerken dişimi kırdım iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?