Hoşbulduk ablacım ben de seni/sizleri çok özledimMerhaba limonicim hoş geldinAlınan yağlara teşekkür edilseydi sanırım ederdim.
ozlemon ve seni çok ozlemiştim . istediğin inceliğe tekrar kavusmani dilerim.
Ay deme o zaman buraya bile zor gelirsin sennn
Menü yazacağını bildiğin için gün içinde çok dikkat etmeye başlarsın kuzum. En büyük avantajımiz bu.Hoşbulduk ablacım ben de seni/sizleri çok özlediminşşallah tekrar eski moduma dönebilirim Ahh ozlemon ü ben de çok özlemiştim, buralarda ve aktif mi o da
Aldim canimBeth18 canım flash ürüne girmiş. İndirimde l.
Evet ruveyda link atti. Ne oldu hayirdir?Link attınız mı?Hayırlı olsun bol atlamalar
Su yolu diyorlar sanırım bu modele. Benim de hoşuma gidiyor. Güle güle kullan canımNe güzel bir fikir oldu bana da bu ben de kendime sevgililer günü hediyesi alacağım inşallah uyyy canım kendim
10 badem mi ne vardı sabah dışındasadece sabah yedim
Ben de kendime bir şey seçiyorum eşime atiyorum bunu bana hediye al diye. O da huzur verici oluyor tatlışım.Kendine hediye almak cok huzur verici degil mi? Cok iyi yapmışsın, çokta güzel kibardışardan en güçlü dik duran,ic dunyasinda kirilgan naif kadın sevgililer günün kutlu olsun
İyi geceler canım ben de yatayım. Uyurum inşallah ana önce biraz yürüyeyim.Ben de! O yuzden yattim hemen
Tabii ki. Ama sanki çok kalmadın ? HoşgeldinMerhaba arkadaslar guruba katilabilirmiyim daha once bir gurupta istesigim kiloyu vermistim uc yildir hepsini geri aldim galiba gurubumuz kapanmis.sizinle tekrar basliyabilirmiyim
Eşimin iyi özelliklerinden birisi istesemde istemesemde hediye alması. Keşke hediye yerine yanımda olsa. Ben bu konuda çok mutlu değilim. Nankör demezsenizBen de kendime bir şey seçiyorum eşime atiyorum bunu bana hediye al diye. O da huzur verici oluyor tatlışım.
Nankör mü ! Yanında olmasını istemenden daha doğal ne olabilirEşimin iyi özelliklerinden birisi istesemde istemesemde hediye alması. Keşke hediye yerine yanımda olsa. Ben bu konuda çok mutlu değilim. Nankör demezseniz
Estağfurullah bitanem. Hiçbir hediye eşlerin birbiriyle olan muhabbetiyle kıyaslanamaz.Eşimin iyi özelliklerinden birisi istesemde istemesemde hediye alması. Keşke hediye yerine yanımda olsa. Ben bu konuda çok mutlu değilim. Nankör demezseniz
Evde yok şuan. Sabah 5 gibi gelirNankör mü ! Yanında olmasını istemenden daha doğal ne olabilir
Hoş geldiniz.Merhaba arkadaslar guruba katilabilirmiyim daha once bir gurupta istesigim kiloyu vermistim uc yildir hepsini geri aldim galiba gurubumuz kapanmis.sizinle tekrar basliyabilirmiyim
Geçmiş olsun canım.bilmiyorum ki canım bu ara çok da yoruluyorum bağışıklığım da düştü galibaçünkü geceleri ateşim çok çıkıyor bir de kemiklerim ağrıyor, bir torba ilaç içiyorum geceleri
eve geçince deneyeyim muhakkak, sağol canımm
canımm üşüttüm galiba, ateşim yüksek, midem de 2 gündür çok bulanıyor, hiç bir şey yiyip içemiyorum
hoşgeldiniz ohh sifa olsun
Diyetisyenimin danisanlarina gönderisi
Eki Görüntüle 3383310
Çok öpüyorum hemen toparlan canımBi offffff diyesim var buraya da fazla zaman ayırıp giremiyorum kızlar sohbetlere dahil olamiyorum 2 gündür pek psikolojim bozuk hicc kendime zaman ayıramıyorum hepinizi öpüyorum arada girip gözatıp kaçıyorum
Disiplinin gozunu seveyim.Menüm
Sabah 08.30 2 dlm ekmek 1 sahanda yum. 2 çatal peynir 10 zeytin
Ara 1 fincan tereyağlı kahve.
Akşam 18.30 1 dlm ekmek 1 tabak pırasa kereviz yemeği salata yoğurt
Su 2 lt limonlu tarçınlı su
Spor 1 saat orta tempolu yürüyüş
Elhan
Cordelia
Son zamanlard yaptığım en iyi menü. Kendi kendimin gözlerinden öpüyorum ehhehe
Hemen bakıyorum.Attım attım.
cok sagol canımGeçmiş olsun canım, bebekler çocuklar hasta olmasın.Allah Şifa versin, çabucak iyileşsin kuzucuk
Özelden attım canım. 12 dakikası kalmış.Hemen bakıyorum.Benim de aklımda ip atlamak çok faydalı. Evdeki kaybolmuş.
Sayfada göremedim ama özelden mi attınız? Eğer öyleyse bana da atar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?