- 18 Mart 2018
- 30.631
- 121.811
- 598
- 35
Allah şifa versin canımbilmiyorum ki canım bu ara çok da yoruluyorum bağışıklığım da düştü galibaçünkü geceleri ateşim çok çıkıyor bir de kemiklerim ağrıyor, bir torba ilaç içiyorum geceleri
eve geçince deneyeyim muhakkak, sağol canımm
canımm üşüttüm galiba, ateşim yüksek, midem de 2 gündür çok bulanıyor, hiç bir şey yiyip içemiyorum
İyiyim çok şükür ha bir de kilolu :) sen nasılsın ?Canım hosgeldin nasılsın
Geçmiş olsun canım, bebekler çocuklar hasta olmasın.Allah Şifa versin, çabucak iyileşsin kuzucukbugun daha spor yapamadım daha dogrusu başka hicbirsey yapamadım bebis dirmuyor balgamı var huzursuz
Çok geçmişbilmiyorum ki canım bu ara çok da yoruluyorum bağışıklığım da düştü galibaçünkü geceleri ateşim çok çıkıyor bir de kemiklerim ağrıyor, bir torba ilaç içiyorum geceleri
canımm üşüttüm galiba, ateşim yüksek, midem de 2 gündür çok bulanıyor, hiç bir şey yiyip içemiyorum
Çok geçmiş olsun canımbilmiyorum ki canım bu ara çok da yoruluyorum bağışıklığım da düştü galibaçünkü geceleri ateşim çok çıkıyor bir de kemiklerim ağrıyor, bir torba ilaç içiyorum geceleri
Haftada 3-4 gün spor yapsan yeter canım. Geçmiş olsunbugun daha spor yapamadım daha dogrusu başka hicbirsey yapamadım bebis dirmuyor balgamı var huzursuz
Ben de kilolu ama iyi canım. Çok teşekkür ederim.İyiyim çok şükür ha bir de kilolu :) sen nasılsın ?
İyiyiz canım nasıl gidiyor?İyi aksamlar kizlarnasılsınız ,neler yapıyorsunuz? Aklım da kalbim de burda ,fırsat bulamiyorum
Evde denemedim . Ne oluyor ki?Evde spor ayakkabisiz atlamayın olur mu ?
Teşekkürler canımYavaş yavaş başka canım sağlıklı sporlar
Atayım canım. Bir tanesini de okula aldım. Atlarken saymak zor oluyor. Bu kendi sayiyormus.Canisi linkini atar misin
Birde okula mi
Neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?