- 29 Temmuz 2023
- 1.392
- 6.295
- 78
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapanış kötü olmuş canım yaBugunku menumu yazdim ama biraz degisiklik oldu yine de yazayim
Sabah yok
Ogle
Yogurt, yulaf, chia, aycekirdegi ve kabakcekirdegi, elma hepsinden azar azar karistirip uedim
Ara
1 kucuk muz
1 servis kasigi mantar sote
Aksam
2 kucuk ekler
2 litre su
6000 adim=600 puan
Elhan
Papatyamaviss
Cordelia
Sağol canımAfiyet olsun canim ben de yapip ictim hemen okula gectim.
Kotu dusunme canim insallah her sey iyi olur
Zavallı mideBide leptin icin erken uyumak gerekiyor ama biz hala ayaktayiz malesef![]()
KayınvalideKvld ne kiüzücü bir şey mi ?
Hayat değişken bişey ablamAz önce içi darlanmış mesajdan bu mesaja hızlı bir duygu değişimi ile geçiş yaptım .
Hayatında güzel şeyler daha çok olsun ne deyim
Dün tartın ile ilgili yaptığım yorumu hatırlıyor musun
Heyecanla sonucunu bekliyorum tatlışım.![]()
Günaydın çıtırcım,sorma direk daldım hiç dururmuyum yaniMerhaba bitanemMesajlarını okudum.
Geçmiş olsun.![]()
Hiç affetmem direk daldım .Yaramaz hanım![]()
Ay evett canmmBirkaç hafta önceki hayalini yaşıyorsun sil pıt pıt gözyaşları bakim![]()
Allah kolaylık versin çok çok güzel hatıralar biriktir yeni evinde.
Acele etme minik minik yap .![]()
Çok güzel bu kiloda bu eksi azmin sonucu biliyorsun dimi
Yaşasınn ligler arası transfer yaptıkk çok iyi canım çok mutlu etti sonucun beni. 60-70 sınırında hızla uzaklaşıp 60 ları garantiliyoruz yeni hedefimiz olsun o zaman
Regl zamanı kilo altüst oluyo canım yanıltıcı sonuçtur muhtemelen. Ben de 2 kg fazla çıkmıştım regliken. Takma haftaya toplu bi düşüş göreceksin iyi yanı da buGünaydın hanımlar hayırlı kandiller diliyorum
Reglimin 2.günü
Cuma 111.20
Salı 112.15
Fark + 950 gram (tek artı çıkan benim sanırım)
Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Rabbim yüreğimize ferahlık versin inşallah
Tartımdan mutluyum nazar değerse diye korkuyorum paylaşmak istemiyorum
Cordelia yeni bahanem
![]()
Evet kaptanim inan ki kıçım çıkıyor öyle bi uğraş azimÇok güzel bu kiloda bu eksi azmin sonucu biliyorsun dimiTebrik ederim
![]()