- 4 Eylül 2011
- 19.393
- 69.089
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bir seyi yok makyaj. Sen niye göremiyorsun?Göremiyorum![]()
El mecburGunaydinyedik gördük halimizi şimdi yola devam diyoruz
![]()
Bir de yardımcı koordinatör olmayacakmışKedim ye dedi,kedim yememi istedi... Yemezsen cizerim dedi... Kedim patiledi çöpe gitmesin diye yemek zorunda kaldim...
Yeni bahaneler üretmeye devam
Cordelia
Ben kendim yaparim baskasi yapamaz destek olmam shjklBir de yardımcı koordinatör olmayacakmış![]()
Bu çok yaramaz teyzesi hep kacmaya calisiyor kapilari açıyor annem korku yasayip durmaktan yoruldum artik diyortekir olan ise disari çık diyom kekekek diyip koltugun arkasina kaçıyor tehlikeli disarisi diyor galiba
ama bu velet illa gidecek...
Cordelia
Eki Görüntüle 3382531
Allah’ım pamuk pamuk yerim onu bennn şu güzelliğe bak ya maşallahBu çok yaramaz teyzesi hep kacmaya calisiyor kapilari açıyor annem korku yasayip durmaktan yoruldum artik diyortekir olan ise disari çık diyom kekekek diyip koltugun arkasina kaçıyor tehlikeli disarisi diyor galiba
ama bu velet illa gidecek...
Cordelia
Eki Görüntüle 3382531
Bide kısır.. veteriner kacmak istemez demistiErkekse normal benim maske de öyle.
Allah’ım pamuk pamuk yerim onu bennn şu güzelliğe bak ya maşallah![]()
Olur bitanem.Elhan kuşum özür dilerim ben ilk bildirim ibaresini fark etmedim o yüzden tartilmamistim
cumartesi tartilip başlarım diye düşünmüştüm