- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapanları tarti söylüyorGünaydııın tartının cumartesi olmasına sevindim haftaiçi sağlıklı beslenip cumartesi kaçamak yapanlar için iyi olduben değil de bi arkadaş öyle yapıyomuş
![]()
tesekkür ederim kaptanım hoşbuldumm inşallah fazla artı gelmeden yarın göreceğim halimi yola devam hep birlikteTamamen doğru. Hoşgeldin canım![]()
Aynen öyle malesef. Midem rahatsız dedim zorla yalan söylettiriyolar insanaEvet maalesef böyle yediren ev sahibi en iyi ev sahibi olduğunu sanıyor.yapıp koymuşsun. Belki sağlık sorunu var belki sevmiyor benim yaptıklarımı ısrar etmem ben. Misafir ağırlamakta önemli olan güler yüz ve rahat ettirmektir.
![]()
Mide sağlıklı şeyler ister. Hiç de yalan değil kaptanım.Aynen öyle malesef. Midem rahatsız dedim zorla yalan söylettiriyolar insana
Sağlık olsun biz her türlü hedefimize ulaşırızinşallah kaptanellam ablammm mutluluk yakamızı hiç bırakmasın sağlıklı günlerimiz olsun bide mümkünse çıtır çıtır olalım çok amin![]()
![]()
Aynen de öyle ablacım ya artık ağır bişey yediğimde ya da geç saatte yediğimde midem bulanıyor öyle bi ağırlık oluyor ki midemde. Ne gerek var kendimize zarar vermeyeMide sağlıklı şeyler ister. Hiç de yalan değil kaptanım.![]()
Selamlar 04.02.24 menüm
Sabah 9.30 da 1.5 yumurta biraz peynir domates 4 zeytin
Öğlen 15 de 1 kabaktan makarna ve 3 YK yoğurt
Akşam 19 da tavuk döner dürüm (ekmek haklarımı lavasta kullandım)
Gün boyu kuru dut kuru erik kuru kayisi yarım portakal yarım elma 1 Trabzon hurması sinamaki çayı kiraz saplı 2 bardak 2 fincak türk kahvesi şuana kadar 2 lt su
Hala WC yok. Şimdi spor yapayım
Bugün yine sancım vardı
Hayır bu yediklerim yarın etki ederse ben ne yaparım bilmiyorum
Hadi bakalım wak wak wak
Elhan
uranus35
Az kaldi 3 aya çıkacak galibaTelli telli gülüşünü yirim senin telli turnam![]()
Evet canim insallah toparlanacagim
1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer. Normal boyutlardaysa yarım simitten birşey olmazKizlar simit kilo aldirir mi ya esim almis kücük 1 tane yesem ne olur
Yarim yedim o zaman küçük de bir sey1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer. Normal boyutlardaysa yarım simitten birşey olmaz![]()
Tatlım cuma tartısı yerine bildirim rica etmiştim hala gelmedi
Keyifli gezmeler dilerim.![]()