Cok gecmis olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık birilerine veda yaptık. Bende ufak ufak karın ağrısı başladı. Gaz dedim(kolik dediğinden). Annemlere gittik egzersiz sıcak su derken ağrı arttı kusma başladı. Acile gittik. Bağırsaklar doluymuş. İğne lavman derken uyuya kalmışım. Hala biraz ağrım var. Şimdi hindistan cevizi yağı ile kahve yaptım. Probiyotik ile yoğurt yedim. Biraz hareket edeceğim. İnşallah bugün rahat geçer
Ohhh mis gibi oldu elini sağlıkGünaydın canım.Azcık sileyim ben de.
çayı koyalım.
Taş geldi sankiiGunaydin kizlar mutlu bir gün olsun soframizdan saglikli taBaklar eksik olmasin insallah
Çok geçmiş olsun gaz doluysa bi kaç günlük sorun var sanırım dün akşam yediklerin den biri mi yaptı acabaGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık birilerine veda yaptık. Bende ufak ufak karın ağrısı başladı. Gaz dedim(kolik dediğinden). Annemlere gittik egzersiz sıcak su derken ağrı arttı kusma başladı. Acile gittik. Bağırsaklar doluymuş. İğne lavman derken uyuya kalmışım. Hala biraz ağrım var. Şimdi hindistan cevizi yağı ile kahve yaptım. Probiyotik ile yoğurt yedim. Biraz hareket edeceğim. İnşallah bugün rahat geçer
Yok yok bitmedi ancak demini aldı harika oldu.o sırada yürüdüm geldim bende bardakları doldurup ikram etmek de evin küçüğü kimse o yapsın artikGünaydınNergis 35 , Cordelia tekrar yatmaya gitmediyse çay için teşekkürler
Jasminium84 , Mthn83 nazlı çiçeğim hemen solmaya hazır
Günaydın ahaliiiiii
Taze çay bitmeden yetişin
Çok geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Her defasinda gülüyoruz sagolasinOhhh mis gibi oldu elini sağlık
Taş geldi sankii
Çok geçmiş olsun gaz doluysa bi kaç günlük sorun var sanırım dün akşam yediklerin den biri mi yaptı acaba
Yok yok bitmedi ancak demini aldı harika oldu.o sırada yürüdüm geldim bende bardakları doldurup ikram etmek de evin küçüğü kimse o yapsın artik
Aaa bunu hiç denememiştim, ilk iş deneyeceğim, çilek çıksınBir de çilek
Teşekkürler kaptanımçok iyi canım özellikle su ve spor
Çok geçmiş olsun canımmGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Yetiştim yetiştim, miissss gibiydi, ohhh sefamız olsunGünaydınNergis 35 , Cordelia (tekrar yatmaya gitmediyse çay için teşekkürler) , Leyl35
Günaydın ahaliiiiii
Günaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Mandalina çayı boğazını rahatlatır. İyice yikadiktan sonra soydugun kabuğun üzerine kaynar su koy demle ılıdıktan sonra iç canım. İyi gelecek inşallahGünaydın kızlar, ben şifayı kaptım pek iyi değil boğaz ağrısından uyuyamadım bugün dinlenirim akşam menüyü yazmaya gelirim iyi haftasonlari
Evet gerçekten zordu ama işe yaramıştır kolay değildiBu cocugun yaptiklari harikadün ogleden sonra bende bundan yaptım
Korkma canım. Tüm hayatını etkileyecek bir adım atacaksınız. Bir kaç ay yaşanılan zorluk bir ömür mutluluk getirecekSeni çok iyi anlıyorum66 lık bir bebe de bende var bu hafta 3. kez hastaneye gidişimiz ve malesef haberler iyi değil.
Kalça çıkıklıgı varmış. Bandaj takılacak
Ayy demi
Ben oldum hemde 120 kilo ile ve bak neredeyimBazen tüp mide ameliyati olasım geliyor bıktım bu kilolardan sürekli kilo vermeye çalışmaktan yoruldum ben
Ne kupası bebeğim hemen hazırlayayımMthn83 kupam hazırlanıyor mu?
Valla yine ve yeniden 75 demek istiyorum ama belki hedef değişirse kilo da değişir 74.9 olsungünaydın kızlar.
@Ysmnondr @inci-zehramMthn83 @Tesnim1903 haftalık hedefinizi belirtirseniz listeye ekleyeceğim.
Evet 75.2Geçmiş olsun tatlışım. Yediğin bir şeyden dolayı mı olduKarın ağrısı berbat bir şey . İnşallah tamamen geçer
İyi tarafı kabızlık falan çekmeyeceksin bugün .bagirsaklar boşken bir tartilsaydin kesin eksi çikardi. hani motivasyon için dedim.
Bugün hala biraz sancım var ama sanırım dünkü kasilmalar kaynaklıCok gecmis olsunben de diyorum mthn kaptanligi devretti ya girmedi herhalde oh beee rahata erdim partisi yapiyor ne kadar da önyargıliyim
1.5 haftadir çekiyorsun insallah duzene girer artik
GünaydınNergis 35 , Cordelia (tekrar yatmaya gitmediyse çay için teşekkürler) , Leyl35
Günaydın ahaliiiiii
Dukan bende ters etki yapiyor...Korkma canım. Tüm hayatını etkileyecek bir adım atacaksınız. Bir kaç ay yaşanılan zorluk bir ömür mutluluk getirecek
Ayy demi
Ben oldum hemde 120 kilo ile ve bak neredeyim
Ne kupası bebeğim hemen hazırlayayım
Valla yine ve yeniden 75 demek istiyorum ama belki hedef değişirse kilo da değişir 74.9 olsun
Evet 75.2
1 bardak su içtim 75.5 oldu
Akşam sen aklıma geldin eşim yanimda yoktu pıt pıt yapsindi sırtıma
Bugün hala biraz sancım var ama sanırım dünkü kasilmalar kaynaklı
İnşallah düzene biner
Bu Dukan çayı iyi geliyor mu acaba
Yine mi geliyor yine mi olacagim korkusuyla yasamak... Bende de oluyor bazen tika basa yemedigim ve saglikli beslendigim ve sporumu eksik etmedigim halde kramplar sancilar wc ye cikamamalar... Ruhsal durum cok etkiliyor birseye sıkılıp uzulduysen...Düşünen ilgilenen herkese teşekkür ederim
Ara ara yaşıyorum bu sorunu ama hiç bu kadar uzun surmemisti. Korktum doğrusu
Sabah kalktım 1 mil lesli yaptım yağlı kahve içtim önden birazda su içtim. Çocukları kurslara götüreceğim getireceğim
Aslında elimde diyet listesi çok var kordişim. Burda birlikte aynı listeyi uygulamak etkili olabilir diye düşündümBen de bana Kahvaltısız mı tartıldın diye sordun sandım anlamadım Kahvaltısız ne demek ablam başka diyetisyene gidiyor Onun menüsünü isteyebilirim onun menüsü sana uygun olabilir
Helal olsun kız sana16 dk leslie yaptım cok yoruldum ne kadar küt oldu vucut ya
neyse olsun pes etmek yok..
bir tarafım diyor ki sen bugun hastaneye gittin bebegin uyuyorken uyu sende dinlen..
diger tarafım diyor ki bugun degil yarın degil ne zaman ...
her gün zaten yorgunum bu spor olmadan bu kilolar gitmeyeceeekkkk
o zamannn devaammm az daha
Çok geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Çok geçmiş olsun canım ya. Ben de çok hassastım bu konuda ara ara böyle sancı giriyor hareket ettirmiyordu. Şimdilerde olmuyor çok şükür.Günaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?