- 18 Mart 2018
- 30.677
- 121.986
- 598
- 35
Oy canım, geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim
Akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık birilerine veda yaptık. Bende ufak ufak karın ağrısı başladı. Gaz dedim(kolik dediğinden). Annemlere gittik egzersiz sıcak su derken ağrı arttı kusma başladı. Acile gittik. Bağırsaklar doluymuş. İğne lavman derken uyuya kalmışım. Hala biraz ağrım var. Şimdi hindistan cevizi yağı ile kahve yaptım. Probiyotik ile yoğurt yedim. Biraz hareket edeceğim. İnşallah bugün rahat geçer
Canim diş agrisi kulaga çeneye vuruyor dişciye gitsen rahatlarsin aslinda neyin var?Afıyet olsun canım
Iyyy benımde gecen haftalardan yedıgım ıskenderden sakal çıktı
Allah korusun düşmanımın basına vermesin elhanım bak dun gece 10 dan sabah 5 e kadar ağladım kendımı ordan oraya vurdum dişten sonra kulak ağrısı eklendı şakaklarıma kadar parol bı ıkı saatte olsa dişi geçiriyordu kulağıma hıc faydası olmadı oyuzden gec bakıyorum kusura bakmayın napıcam boyle bılmıyorum
Misss afıyet olsun kuzum
Azcık daha su kuzummm afıyet olsun
Harikasın kuzum
Acil şifalar diliyorum canımGünaydın kızlar, ben şifayı kaptım pek iyi değil boğaz ağrısından uyuyamadım bugün dinlenirim akşam menüyü yazmaya gelirim iyi haftasonlari
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, ben şifayı kaptım pek iyi değil boğaz ağrısından uyuyamadım bugün dinlenirim akşam menüyü yazmaya gelirim iyi haftasonlari
Evet çok güzel denk geldiAferin cuma doğmuş.
Geçer gider inşaAllah canımAfıyet olsun canım
Allah korusun düşmanımın basına vermesin elhanım bak dun gece 10 dan sabah 5 e kadar ağladım kendımı ordan oraya vurdum dişten sonra kulak ağrısı eklendı şakaklarıma kadar parol bı ıkı saatte olsa dişi geçiriyordu kulağıma hıc faydası olmadı oyuzden gec bakıyorum kusura bakmayın napıcam boyle bılmıyorum
Misss afıyet olsun kuzum
Harikasın kuzum
Çok geçmiş olsunAfıyet olsun canım
Misss afıyet olsun kuzum
Harikasın kuzum
Evet zamani olan her seyden nimetlenmek gerekliBi ara nar hiç yemedim, mevsimi geçmeden yesem iyi olur , belki salataya da eklerim
Gecmis olsun niye bu kadar sürdü yaaAfıyet olsun canım
Misss afıyet olsun kuzum
Harikasın kuzum
Gok geçmiş olsunGünaydın kızlar, ben şifayı kaptım pek iyi değil boğaz ağrısından uyuyamadım bugün dinlenirim akşam menüyü yazmaya gelirim iyi haftasonlari
Ben de yapayımKahve molasııı️
Kahve cay su miktarina ne diyor şıkırdak diyetisyenin?Ben de yapayım
Balım rahatlatırlar ama emzırmeye uygun degıl hiçbiri bebiş küçük mama yok ek gıda yok bıberondan da zorla ıcıyor emmek ıstıyor hep parol antibiyotik o kadarCanim diş agrisi kulaga çeneye vuruyor dişciye gitsen rahatlarsin aslinda neyin var?
İnşallah gerçekten çok zorlanıyorumGeçer gider inşaAllah canım
Düne kadar idare edıyorum gecıyor dıye umıtlenmıstım bı anda basladı kulak şaşırdım kaldım bende artıkGecmis olsun niye bu kadar sürdü yaasifalan biran önce insallah
Kiz nasil emzirmeye uygun degil. Ben hem hamileyken hem de emzirirken dişcide tedavi gördüm. Hala da dis teli tedavisi görüyorum kanal dolgu çekim falan hepsi yapildi. Gittigin dişciye emzirdigini söylesen ona göre yol izleyecek zaten. Igne de yaparsa 2 saat emzirmemen gerekiyor sadece. Boşu boşuna acı çekiyorsunBalım rahatlatırlar ama emzırmeye uygun degıl hiçbiri bebiş küçük mama yok ek gıda yok bıberondan da zorla ıcıyor emmek ıstıyor hep parol antibiyotik o kadar
Gelmiş banaBugün etiketlemelerde bildirim gelmiyor bana sayfalari okurken farkediyorum. Var mi sizde de boyle bir problem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?