Şey ben anlamadımKaptanım şeytan mı diyor melek mi bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi. Bu pazartesi tartısı işi bozuyor. Acaba diyorum sadece çalışanlar cumartesi bildirim yapsa diğer yarışmacılar cumartesi yapsa takımları da hemen akabinde mi kursak. Karışıklık yaşar mıyız?
Cordelia kaptanım help me
Düzelttim tatlım...Şey ben anlamadın
Tatlım özelden bana atar mısın ismini lazım olabilirinsa canım zaten bana stres yasak vucudumda bazı seyler çıkiyor ve artıyor. Benim doktorumda bana bir şurup yazdı sakinlestirme diye. ee bakıyorum uyku yapacak birsey tamamen bitkisel .. Ben haric evdeki diger uyelere verirsem benim icmeme gerek kalmayacak sanırım
Ağrı yapmadığına sevindim.ağri yapmadıgıni soyledi doktor sadece ýürumeye başlamadan bu teshis iyi oldu dedi. insa öyle umut ediyorum
Canım isteyen cuma isteyen c.tesi bildirsin ama kimseye avantaj olmasın bu durum... bi eğlence de olsa yarışıyoruz ben niye cuma tartılayimKaptanım şeytan mı diyor melek mi bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi. Bu pazartesi tartısı işi bozuyor. Acaba diyorum sadece çalışanlar cumartesi bildirim yapsa diğer yarışmacılar cuma günü bildirim yapsa takımları da hemen akabinde mi kursak. Karışıklık yaşar mıyız?
Masterfit Yarışması 103. Etap | 02.02. | 05.02 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
KIRMIZI TAKIM | ||||
| 68.25 | |||
D Deltavealfa | 67.85 | |||
| 66.0 | |||
| 59.9 | |||
| 103.4 | |||
| 61.45 | |||
| Yarın | |||
| 72.7 | |||
| 61.35 | |||
| 71.45 | |||
| 63.5 | |||
| Yarın | |||
| 83.6 | |||
| 88.6 | |||
| 68.8 | |||
MAVİ TAKIM | ||||
| 62.45 | |||
| 61.1 | |||
| 78.1 | |||
| 85.65 | |||
| 111.2 | |||
| 71.7 | |||
| 65.4 | |||
| 69.4 | |||
| 70.5 | |||
| 76.2 | |||
| 76.55 | |||
| 58.8 | |||
| 79.65 | |||
| 70.6 | |||
| 66.9 | |||
@Ruveyda- | 59.2 | |||
Serbest Takılan | ||||
O Her Zaman Yanımızda Capcanlı | ||||
| 70.0 | |||
HAZIRLIK | ||||
| ||||
|
Canım inşallah şifa olurCordelia bebegi soruyordun kuzum insa birsey çıkmaz diye dua ettik ama malesef sol bacaginda sıkıntı varmış
Eki Görüntüle 3380703
Buna benzer birsey takılacak artık nasıl emziricem nasıl büyuk kızi okuldan almaya gidicem hic bilmiyorum
Allah kerim Allah büyük sağlık da bir imtihan şuohesiz ama iste insanogluyuz aciziz üzülüyoruz
Çok haklısınCanım isteyen cuma isteyen c.tesi bildirsin ama kimseye avantaj olmasın bu durum... bi eğlence de olsa yarışıyoruz ben niye cuma tartılayimserap911 cumartesi tartılsin mesela 1 günde 500 gram daha eksi gelirse
Çok haklısın
Tatlım pazartesi kontrol tartısı işlevini yitirecek gibi. Kaptanlarin bir günü kalıyor.abla neden hepimiz cumartesi bildirmiyoruz ki
Kontrol tartısı mutlaka yapılacaksa madem çarşamba olsun haftanın ortası ?Tatlım pazartesi kontrol tartısı işlevini yitirecek gibi. Kaptanlarin bir günü kalıyor.
Patates salatası ? Arpa şehriye salatası? Belki de karnabahar kısırı ?Köstebek pasta
Börek ( yufka aldım ama ne böreği yapacağımı bilmiyorum)
Mercimekli köfte
Bu kadar yeter bence bir ihtimal kek olabilir aaa kek deyince aklıma biri geldi bulup paylasmaliyimnolur izle kısa zaten
Capcanlı
Masterfit Yarışması 103. Etap 02.02. 05.02 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM Papatyamaviss KAPTAN 68.25 D Deltavealfa 67.85 s i d e l y a 66.0 arwengsd 59.9 sara_28 103.4 FitVenus 61.45 soffty Yarın sibel_84 72.7 aypare ackerman 61.35 Lavinia_98 71.45 Beth18 63.5 Efenin_Annesi Yarın Tutku44 83.6 60kiloyum 88.6 Elhan 68.8 MAVİ TAKIM uranus35 KAPTAN 62.45 Jasminium84 61.1 zeyneppk 78.1 Ysmnondr 85.65 LenaG 111.2 HuzuRRR 71.7 Nergis 35 65.4 inci-zehram 69.4 -Murphy- 70.5 Mthn83 76.2 serap911 76.55 Leyl35 58.8 Cordelia 79.65 Tesnim1903 70.6 tomrs 66.9 @Ruveyda- 59.2 Serbest Takılan O Her Zaman Yanımızda Capcanlı gezegenfeza 70.0 HAZIRLIK Aomine Daiki ffestinalente
Ben de salı düşünüyorum. Genelde iki gün sonra yapıyoruz ya..Kontrol tartısı mutlaka yapılacaksa madem çarşamba olsun haftanın ortası ?
Bugün kayınvalide günü galiba bende sabahtan beri onlardaydım yeni evime geldim evde bi yığın iş beni bekler ..kayinvalidemlerdeyim yarında bir egzersiz programi indirdim ona başlayacağım telafi ederim kaptanım
Hocam bu kural koyma işleri sizde. Grubun yapıtaşlarını siz oluşturdunuz nihayetinde. İllaki herşeyin bi mantığı vardır o yüzden bişey diyemicem. Atalarımız cuma tartı günü ptesi kontrol dediyse vardır bi hikmeti diyorumKaptanım şeytan mı diyor melek mi bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi. Bu pazartesi tartısı işi bozuyor. Acaba diyorum sadece çalışanlar cumartesi bildirim yapsa diğer yarışmacılar cuma günü bildirim yapsa takımları da hemen akabinde mi kursak. Karışıklık yaşar mıyız?
Oo süper bak bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu uçurun bizi kızlar
Mercimekli köfte var o zaman onu çıkarmam lazım.Patates salatası ? Arpa şehriye salatası? Belki de karnabahar kısırı ?
Yeniliklere açık, demokratik ruhum var ya ondan şey ediyorum.Bugün kayınvalide günü galiba bende sabahtan beri onlardaydım yeni evime geldim evde bi yığın iş beni bekler ..
Hocam bu kural koyma işleri sizde. Grubun yapıtaşlarını siz oluşturdunuz nihayetinde. İllaki herşeyin bi mantığı vardır o yüzden bişey diyemicem. Atalarımız cuma tartı günü ptesi kontrol dediyse vardır bi hikmeti diyorum
Oo süper bak bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu uçurun bizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?