- 22 Mayıs 2012
- 10.860
- 29.943
- 798
Festicim yarın fotoğrafli tartı rica edebilir miyim
@Efenin_Annesi
@soffty
Sizlerden de kizlar. Takımlara girmek istemiyorsanız bir an önce haber verirseniz sevinirim.
Tamam canım seni hazırlığa alıyorum.Canım ben bu hafta hazırlıkta kalayım diyeti bırakmayacağım ama yarışma için uygun değil. Tabii ki paylaşacağım
Ne yapcan kaptanimYarın öğleden sonra misafirim gelecek.
Birazdan hazırlık yapacağım. Lig tablomuz yarın akşama kalabilir. Beni merak etmeyin ama özleyin
Menü ne hocamYarın öğleden sonra misafirim gelecek.
Birazdan hazırlık yapacağım. Lig tablomuz yarın akşama kalabilir. Beni merak etmeyin ama özleyin
Eveeettt takımımdaki Güçlü kadınlar hepiniz hoşgeldiniz hepinize kucak dolusu sevgiler.. Bakın ne diyorum bu hafta rekor üstüne rekorlar kıralım mı ?!bence biz bu işi yaparız beee
Tek bir ricam var olabildiği kadar burda aktif olalım. Bu sayfada dolaştığınız sürece zaten isteseniz de diyeti bozmuyorsunuz, suya dikkat ediyorsunuz ve sporu yapıyorsunuz.
Ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım inşallah.
herkesten bol eksi bekliyorum, artı görmek istemiyorum. Kaçamak yapana kızarım baştan söyleyim alınmaca yok
spora yükleniyoruz arkadaşlar sporla kilo verme hızı X2 oluyor. Neyseki spor Queenler Cordelia Leyl35 bizimle birlikte. spor konusunda bizi darlamaları için sonsuz yetki veriyorum bu Queenlere
Boool iradeli, boool sporlu ve en önemlisi eğlenceli, tatlı çekişmeli bir hafta olsun inşallah.
OOoOoOoOoO bir ki üç MA-Vİ TA-KIM
@Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
@LisbethS
@HuzuRRR
@Nergis 35
@inci-zehram
-Murphy-
Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
tomrs
Keira-
Şifa olsunAfiyet olsunnn bende bezelye yicemmm nimnimnimmm
hisset canım hisset geceleri uyumuyorum tetikte bekliyorum haberin olsunKız kendımı survıvorda hıssettim iyimi
10 üzerinden 10 luk bir beslenme olmuş canım çok güzel. su artmalı az da olsa spor eklenmeli
çok teşekkür ederim canım tebriğin için. 10 üzerinden 10 luk menü. suya devam az da olsa spor eklenmeli
o patatesli kıymalı börek olmuş mu oraya hiç
Köstebek pastaMenü ne hocam
Kolay gelsin hocamKöstebek pasta
Börek ( yufka aldım ama ne böreği yapacağımı bilmiyorum)
Mercimekli köfte
Bu kadar yeter bence bir ihtimal kek olabilir aaa kek deyince aklıma biri geldi bulup paylasmaliyimnolur izle kısa zaten
Teşekkür ederim.Kolay gelsin hocam
hisset canım hisset geceleri uyumuyorum tetikte bekliyorum haberin olsun
10 üzerinden 10 luk bir beslenme olmuş canım çok güzel. su artmalı az da olsa spor eklenmeli
çok teşekkür ederim canım tebriğin için. 10 üzerinden 10 luk menü. suya devam az da olsa spor eklenmeli
o patatesli kıymalı börek olmuş mu oraya hiçmenünün estetiğini bozmuş gerisi gayet güzel çünkü. 10 üzerinden 8. spor yapalım bari en azından patatesli böreği gönderelim :)
Köstebek pasta
Börek ( yufka aldım ama ne böreği yapacağımı bilmiyorum)
Mercimekli köfte
Bu kadar yeter bence bir ihtimal kek olabilir aaa kek deyince aklıma biri geldi bulup paylasmaliyimnolur izle kısa zaten
Muhteşem fikirinsa canım zaten bana stres yasak vucudumda bazı seyler çıkiyor ve artıyor. Benim doktorumda bana bir şurup yazdı sakinlestirme diye. ee bakıyorum uyku yapacak birsey tamamen bitkisel .. Ben haric evdeki diger uyelere verirsem benim icmeme gerek kalmayacak sanırım
Kaptanım şeytan mı diyor melek mi bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi. Bu pazartesi tartısı işi bozuyor. Acaba diyorum sadece çalışanlar cumartesi bildirim yapsa diğer yarışmacılar cuma günü bildirim yapsa takımları da hemen akabinde mi kursak. Karışıklık yaşar mıyız?ben bugün menü paylaşmıyorum arkadaşlar izninizle. çünkü liste dışı serbest takıldım. yine kurallara uydum ama olsun.
yarından itibaren bomba gibi başlıyoruz inşallah. bu arada cumaya kadar mı cumartesi mi belli oldu muElhan ?
N nergis35Eveeettt takımımdaki Güçlü kadınlar hepiniz hoşgeldiniz hepinize kucak dolusu sevgiler.. Bakın ne diyorum bu hafta rekor üstüne rekorlar kıralım mı ?!bence biz bu işi yaparız beee
Tek bir ricam var olabildiği kadar burda aktif olalım. Bu sayfada dolaştığınız sürece zaten isteseniz de diyeti bozmuyorsunuz, suya dikkat ediyorsunuz ve sporu yapıyorsunuz.
Ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım inşallah.
herkesten bol eksi bekliyorum, artı görmek istemiyorum. Kaçamak yapana kızarım baştan söyleyim alınmaca yok
spora yükleniyoruz arkadaşlar sporla kilo verme hızı X2 oluyor. Neyseki spor Queenler Cordelia Leyl35 bizimle birlikte. spor konusunda bizi darlamaları için sonsuz yetki veriyorum bu Queenlere
Boool iradeli, boool sporlu ve en önemlisi eğlenceli, tatlı çekişmeli bir hafta olsun inşallah.
OOoOoOoOoO bir ki üç MA-Vİ TA-KIM
@Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
@LisbethS
@HuzuRRR
@Nergis 35
@inci-zehram
-Murphy-
Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
tomrs
Keira-
Konum atıyorum.abla size gelebilir miyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?