Canimmm sen bilincli bir annesin erkenden onlemini almissin bu tedavi edilebilir birsey hiiiic stres yapmainsa canım zaten bana stres yasak vucudumda bazı seyler çıkiyor ve artıyor. Benim doktorumda bana bir şurup yazdı sakinlestirme diye. ee bakıyorum uyku yapacak birsey tamamen bitkisel .. Ben haric evdeki diger uyelere verirsem benim icmeme gerek kalmayacak sanırım
Aslansın kaplansın yaparsın aşkım (kırmızı takım)
Demek kiYani yarımın yarısı mı olacak
Biz niye varız burada . Hem diyet hem kafa dağıtmak.ay yemin ederim gülecek halim yoktu buna güldüm sibel
Kendimi ölmüş gibi hissettim
Masterfit Yarışması 103. Etap 02.02. 05.02 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM Papatyamaviss KAPTAN 68.25 @Deltavealfa 67.85 @s i d e l y a 66.0 ffestinalente Yarin @arwengsd 59.9 @sara_28 103.4 @FitVenus 61.45 @soffty Yarın sibel_84 72.7 @aypare ackerman 61.35 @Lavinia_98 71.45 @Beth18 63.5 @Efenin_Annesi Yarın Tutku44 83.6 @60kiloyum 88.6 Elhan 68.8 MAVİ TAKIM uranus35 KAPTAN 62.45 @Jasminium84 61.1 @zeyneppk 78.1 @Ysmnondr 85.65 @LisbethS 111.2 @HuzuRRR 71.7 Nergis 35 65.4 @inci-zehram 69.4 @-Murphy- 70.5 @Mthn83 76.2 serap911 76.55 Leyl35 58.8 Cordelia 79.65 @Tesnim1903 70.6 @tomrs 66.9 @Ruveyda- 59.2 HAZIRLIK @Aomine Daiki Hata varsa mesaj lütfen
Kirmizi takım gölde kivrila kivrila yüzüyorAslansın kaplansın yaparsın aşkım (kırmızı takım)
1 hafta izin aldım canım
Diyeti bırakmak mi istiyorsunffestinalente kuzum çekilme lütfen olabıldıgınce yap , bak ben çarşambadan beri dişimle uğraşıyorum Yüzüm gözüm gırtlağıma kadar şii sezeryan ağrısından daha yoğun bı agrı cektım iki bebemle o gun tek basına ilgilendim kimsem yok grubetim dün gece hiç uyumadım ama artık bu tempoyu kabul edıp alışıp duzelmesını beklemeden (cunku her zaman bişey cıkıyor cocukla ilgili ) hayatına kendini de dahil etmen gerek ve ıstedıklerınden yapmaya calıstıklarından vazgeçmemek gerek ilk bebegın ve senı cok ıyı anlıyorum tecrubelı bı anneden sana not sadece
Karnım tok, vazgeçesim varSağol canım
Bu haftada ben kaptanım derim diyordum
Oh maşallah
Güzelmiş
ffestinalente sanki çıkmak istemişti
Bu hafta serbest yiyecekler varmış galiba onlardan yemek için bu hafta çıktı
insa insa Allahım aminnnCanimmm sen bilincli bir annesin erkenden onlemini almissin bu tedavi edilebilir birsey hiiiic stres yapma
En azından sebebi belli, tedavi başlamış, çabuk düzelir inşaAllah canımSeni çok iyi anlıyorum66 lık bir bebe de bende var bu hafta 3. kez hastaneye gidişimiz ve malesef haberler iyi değil.
Kalça çıkıklıgı varmış. Bandaj takılacak
Sen izinlisin gibi dusundum göremeyince ben eyvahhhKendimi ölmüş gibi hissettim
sık kontrol yapılacak en az 3 ay dedi bebegim 5 aylık nasıl emekleyecek yavrum bunlarla bilmiyorum
Buda benım manzara
Canimmm sen bilincli bir annesin erkenden onlemini almissin bu tedavi edilebilir birsey hiiiic stres yapma
Kı emeklemeyedebilirCanım zaten genellikle 8. Aydan önce emeklemiyorlar. Allahın izniyle 3 ay da geçse her türlü emekler. Anne yüreği dertleniyor çokta haklısın ama düzelsin de 1-2 hafta emekleyemesin yeterki faydalı olsun
Bulutta 6 ay 1 haftalık çok yakınmış doğumları
Tamamdir kaptanım o iş bizde insalhhhEveeettt takımımdaki Güçlü kadınlar hepiniz hoşgeldiniz hepinize kucak dolusu sevgiler.. Bakın ne diyorum bu hafta rekor üstüne rekorlar kıralım mı ?!bence biz bu işi yaparız beee
Tek bir ricam var olabildiği kadar burda aktif olalım. Bu sayfada dolaştığınız sürece zaten isteseniz de diyeti bozmuyorsunuz, suya dikkat ediyorsunuz ve sporu yapıyorsunuz.
Ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım inşallah.
herkesten bol eksi bekliyorum, artı görmek istemiyorum. Kaçamak yapana kızarım baştan söyleyim alınmaca yok
spora yükleniyoruz arkadaşlar sporla kilo verme hızı X2 oluyor. Neyseki spor Queenler Cordelia Leyl35 bizimle birlikte. spor konusunda bizi darlamaları için sonsuz yetki veriyorum bu Queenlere
Boool iradeli, boool sporlu ve en önemlisi eğlenceli, tatlı çekişmeli bir hafta olsun inşallah.
OOoOoOoOoO bir ki üç MA-Vİ TA-KIM
@Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
@LisbethS
@HuzuRRR
Nergis 35
@inci-zehram
@-Murphy-
@Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
@tomrs
@Ruveyda-
Çok geçmiş olsun canım erken farketmisiiniz Çok çabuk atladım üzülmeyinSeni çok iyi anlıyorum66 lık bir bebe de bende var bu hafta 3. kez hastaneye gidişimiz ve malesef haberler iyi değil.
Kalça çıkıklıgı varmış. Bandaj takılacak
Yani basimizdan gecti biliyorum o yuzden diyorum bizim bi akrabanin cocugu 4-5 yasinda bi aksayarak yurumeye basladi doktora goturduler ben aracla gotur getir yaptım hep doktorun yaninada girdim. doktor kizdi bunlara cocugunda kalca cikikligi varmis niye tedavi ettirmedin bunun kesin tedavisi var yazik degilmi cocuguna dediinsa insa Allahım aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?