- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
ayy sonun da 70 li rakamlar gelmiş mervemmm hoş gelmişlerrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sonun da 70 li rakamlar gelmiş mervemmm hoş gelmişlerrrr
Tebrikler canim eksin cok guzel
Haftaya artiyi atarsin canimEki Görüntüle 2938056
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.4
+200
Bu şişliğe rağmen iyi bir türlü 56 olamadim regl yaktın beni ama çok pis hırslandım haftaya 56 olacam masterfite katılmak istiyorumZipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
Yok canim yaa hergun yapan olmadiCidden bunu hergun yapan varmı![]()
Geldiler çok şükür ablaayy sonun da 70 li rakamlar gelmiş mervemmm hoş gelmişlerrrr![]()
teşekkürler gülümmmmmGünaydın canım
Günaydın canım
Sağol canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Tebrik ederim canım
Hayırlı cumalar
Tebrik ederim
Günaydın canım nasıl oldunuz
Sabit olman güzel canım
Bende senin metodan istiyorum
Eksi olman güzel canım
Sağol kaptanım
Tebrik ederim
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım
Günaydın canım nasıl oldun
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canım
Verirken kaşıkla gidiyor alırken kepçeyle geliyor
Hadi gene mi gecmis olsun canım
Günaydın abla çok geçmiş olsun
Günaydın canım döndün mu memleketten
Tebrik ederim canım
Ödemin bi kısmı kalmış neden ki
Günaydın ablacımiyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun
Tebrik ederim canım
Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama tebrik ederim
Tebrik ederim
Günaydın canım
Yine muhteşem bir sonuçla gelmişsin kırmızı takım kaptanlıgin hayırlı olsun![]()
Genciz heralde bende anlamadimayyy çok şirinnnnn
teşekkürler canımcım şimdi tek ayağım çukurda mı sayılıyor senin yaş anlayışına göreyoksa hala genciz güzeliz mi
![]()
Teşekkür ederim canımTebrikler canim eksin cok guzel![]()
inşallah davete hızlıca icabet eder gelir 60 lı rakamlarGeldiler çok şükür ablayakın zamanda 6 larida davet ettim bekliyorum
![]()
Genciz heralde bende anlamadim![]()
Bencede bir gün hırsla yapılırsa hergun mümkün değil
60mı oda ne yasıcazmı ogüne kadarDurun be daha önünüzde yillar var yaşlı olmaya orta yaş artık 60 sayılıyor biz genç kiziz daha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sana bir atar yaparım buradan kafana terlik yemiş gibi olursun herhalde ne demek kızzz 55 yaşına kadar gencizzz tabi ki sonra orta yaşa giricez o da bir 15-20 sene sürecek dünya yaş istatistiklerine bak ergenlik yaşı 30 u buldu neredeyse :))Genciz heralde bende anlamadim![]()
Allah bilir60mı oda ne yasıcazmı ogüne kadar
İnşallah abla kendilerine karşı pek bir misafirperverim ama bakalıminşallah davete hızlıca icabet eder gelir 60 lı rakamlar![]()
İçimiz geçmiş kızDurun be daha önünüzde yillar var yaşlı olmaya orta yaş artık 60 sayılıyor biz genç kiziz daha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hah gülüm ablan baksın da senden öğrensinDurun be daha önünüzde yillar var yaşlı olmaya orta yaş artık 60 sayılıyor biz genç kiziz daha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dur kız daha sendeİçimiz geçmiş kız![]()
Abla dünya öyle söylüyor artık durun daha genç kiziz bizhah gülüm ablan baksın da senden öğrensin![]()
misafirperverleri herkes sever gelip uzun süre kalırlar 60 lı rakamlarİnşallah abla kendilerine karşı pek bir misafirperverim ama bakalım![]()