Günaydın Sibelim.Günaydın herkese
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Sibelim.Günaydın herkese
Her şeye rağmen bizi ihmal etmiyorsunGünlerim çık yoğun geçiyor ke ndime hiç zaman ayıramıyorum kankişim annem bende olunca gelenim gidenim bitmiyor sagolsunlar kimse yokken de anca ev işleri yemek torun falan filan akşamı ediyorum sayfalar doluyor taşıyor okuyamuyorum takip edemiyorum
Amaaaaaa hepinizi cokkkk seviyorum kizlarrrrropuldunuzzzz
Geçmiş olsun canım dikkat etAfiyet olsunnn gece gece benim de canim tavuk pilav cektibu arada benim ateş tavan titriyorum insallah bebege bulasmaz yoksa halimiz harap
ondan yazamadim
![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinAfiyet olsunnn gece gece benim de canim tavuk pilav cektibu arada benim ateş tavan titriyorum insallah bebege bulasmaz yoksa halimiz harap
ondan yazamadim
![]()
Her şeye rağmen bizi ihmal etmiyorsun
24 saat yetmiyor ki...yoğunluğunun farkındayım. Annem yaşliliginda benim yanımdaydı şu an seni çok iyi anlıyorum.
![]()
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin herkeseGünaydın
Boğazım çok kaşınıyor dikenli çalı sokup kaşımak istiyorum
Soğuk algınlığı kürü hazırladım kendime
Bal gerçekten rahatlatıyor ama yasak ama onun verdiği yumuşaklık iyi hissettiriyor.
Şekersiz yapan grup ne alemde aklıma geldiniz nasıl gidiyor
Ayy bende icebilsemBu hafta birde öyle dene bak gör farkı hatta birlikte içelim bende 3 lt ye çıkayım. 00.00 itibariyle şişemi doldurmaya gidiyorum![]()
Durtmeyle oluyorsa daha neTamam bakalım dürtükle beni mutlaka bak![]()
Canım toz zencefil zerdeçal tarçın limon bal ve sirke karıştırıp iç ben hastalık dönemlerinde yaparım tavsiye ederimSağol canim önerilerin için hepsine tek tek dikkat edicemşimdilik onda bir şey yok daha önce korona olmustu çok çok zordy gercekten aglamaktan dile gelmişti
uyumadan da burnunu nemlendirip uyudum ikimiz başbaşayız umarim kisa sürede atlatabiliriz
sen atesliyken ilac icebiliyor muydun? Ben kullanamiyorum emziriyorum diye c vitaminli şeker attim sadece agzima
![]()
Oyyy küçük kızımız büyümüş mutlu sağlıklı yaşların olsun canımTakimlarimiz hayırlı olsun...
Bugünkü menumu yazayım
Sabah
Yarım haş.yumurta
Yarım dilim ekmek
Kucuk bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 avuç leblebi
Kucuk muz
Öğlen
1 tabak(tabağı doldurdumda yedim ama çok geldi zor yedim) kereviz yemeği
Ara
1 Altınbaşak üstüne ayva receli koyup yedim
Akşam
Yarım lavaş et döner
Disari çıktık doğum günüm diye
1 duble içki
2 3 tatlı kaşığı humus
Yogurt
2 3 kaşık ciğer
3 tane çiğ köfte
2 3 kasik borulce
Biraz meyve
Bugün az yurudum
7049 adim=705 puanCordelia
Elhan @arwengsd
Haklısın canımCuma günü ödülü diyelim bademim. Akşam yenilen karbonhidrat biraz sıkıntı oluyor. Bugün onun için özel bir şeyler yapmalısin.Afiyet olsun.
Mevzuyu, saatten, yaşlılık ve evlattan şişkoluga bağladın ya helal olsun tatlışımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin herkese
AynenElhan 24 saat yetmiyor bazen büyüklerimiz yaşlanınca yapacak bir sey yok bakalım bizler ne olacağız şimdi ki gencler evlatlarımız kendilerine zor yetiyor allah kimseyi kimseye muhtac bırakmasın evladın dahi olsa
o yuzden ne yapıyoruz bu sayfadan kopmuyoruzvucudumuza sagligimiza yatırım yapıyoruz
![]()
Mandalina çayı iyidir iyiGünaydın
Bal gerçekten rahatlatıyor ama yasak ama onun verdiği yumuşaklık iyi hissettiriyor.
Hep birlikte huzurlu olalım insalahhhh![]()
Ohh yürüyün kıskandım valla. büyük çocuğu kursa yolladım,küçük uyuyor. Onu da bir yere yollasam ben de yürürdüm. Az daha büyüsün bakalım.inşallah o da olur.Yaşasin her köşe başında seni hayal edicim.Beremi sıkı sıkı geçireceğim . Hastalıklar uzak olsun bizden.
![]()
Cok gecmis olsun Rabbım sifalar versinGünaydın
Sağol canim önerilerin için hepsine tek tek dikkat edicemşimdilik onda bir şey yok daha önce korona olmustu çok çok zordy gercekten aglamaktan dile gelmişti
uyumadan da burnunu nemlendirip uyudum ikimiz başbaşayız umarim kisa sürede atlatabiliriz
sen atesliyken ilac icebiliyor muydun? Ben kullanamiyorum emziriyorum diye c vitaminli şeker attim sadece agzima
![]()
Ne zaman açılacak sayfaŞu köyden bir kurtulayım kendime kalbim kadar temiz bir sayfa açacağım abla ajskskls
İyi ki doğdun canım. Bir oğlak dahaTakimlarimiz hayırlı olsun...
Bugünkü menumu yazayım
Sabah
Yarım haş.yumurta
Yarım dilim ekmek
Kucuk bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 avuç leblebi
Kucuk muz
Öğlen
1 tabak(tabağı doldurdumda yedim ama çok geldi zor yedim) kereviz yemeği
Ara
1 Altınbaşak üstüne ayva receli koyup yedim
Akşam
Yarım lavaş et döner
Disari çıktık doğum günüm diye
1 duble içki
2 3 tatlı kaşığı humus
Yogurt
2 3 kaşık ciğer
3 tane çiğ köfte
2 3 kasik borulce
Biraz meyve
Bugün az yurudum
7049 adim=705 puanCordelia
Elhan @arwengsd
Afiyet olsun canım.Abla ya çok şekersin
Sabah tartıda ne kadar ufalmadı göreceğimEvde yaptım tantuniyi. Ekmek arasına yine de bolca yeşillik koydum. Domates soğan maydonoz vs. Browniyi de 1 haftadır canım çekiyordu yemedim bugüne nasipmiş
dengeyi önemsiyorum kaptanım. İnşallah çabuk gelen çabuk gider felsefesiyle kalıcı olmadan iteleyeceğim artısını
![]()
Saat 4 de miAkşam yediklerimi eriteyim dedim
15 dak yürüdüm yürüyüş bandında ama aşağı komşu tak tak vurdu haklı gece olmuş 4 devam edemedim daha
Birde mekik cektim
Bölgesel harekete giriyor sanırım
15 dak yürüyüş=150 puan
50 mekik= 50 puan
Toplam spor puanı=905 puanCordelia
ADaçayı gargarası yapabilirsin kankacım.Günaydın
Çok çok geçmiş olsun canımCanım parolla ayakta kalmaya çalıştım. Emzirirken en güvenli olan o olduğu için. Normalde de ben d vitamini magnezyum ve bir multivitamin kullanıyorum. Doktor elstra zinco c plus ekledi. O iyi geliyormuş. Meyve va okey de hızlı da birşey lazım. Başka da birşey içemedim. İyi yapmış burun sende de onda da önemli. Çok kovid eskisi gibi değil. Olsa bile birkaç ateşi olur ama o kulak. Allahım düşmanıma vermesin. İnim inim inledi çocuğum ve hiçbirşey yapamadım.