- Emoji Skoru
- 824
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün şekerli geçtiGünaydın
Boğazım çok kaşınıyor dikenli çalı sokup kaşımak istiyorum
Soğuk algınlığı kürü hazırladım kendime
Bal gerçekten rahatlatıyor ama yasak ama onun verdiği yumuşaklık iyi hissettiriyor.
Şekersiz yapan grup ne alemde aklıma geldiniz nasıl gidiyor
Senin yollardan geçtik geldik buralara .Ohh yürüyün kıskandım valla. büyük çocuğu kursa yolladım,küçük uyuyor. Onu da bir yere yollasam ben de yürürdüm. Az daha büyüsün bakalım.inşallah o da olur.
Teşekkür ederim maviş kaptanımleslie bosted zorlayabilir, benim yaptıgım 20 dk lık egzersiz çok yormuyor tavsiye ederim canım
![]()
Selam kaptancım. İnşallah güzel verimli bir hafta olur![]()
Canım yaaa... Hiç de örnek menü değil. Akşam da misafirlik vardı ama yazayım .
Sabah 2 dlm ekmek 4 çatal sucuklu yum. Peynir yeşillik 10 zeytin
Öğlen et dürüm ve şalgam suyu
Akşam 1 kepçe nohut yemeği 2 kornişon
Misafirlikte de bir parça pasta (ev yapımı)
Cuma ödülü diyelim bu menüye .
Elhan
Çok geçmiş olsun canım.
Abla ya çok şekersin
Sabah tartıda ne kadar ufalmadı göreceğimEvde yaptım tantuniyi. Ekmek arasına yine de bolca yeşillik koydum. Domates soğan maydonoz vs. Browniyi de 1 haftadır canım çekiyordu yemedim bugüne nasipmiş
dengeyi önemsiyorum kaptanım. İnşallah çabuk gelen çabuk gider felsefesiyle kalıcı olmadan iteleyeceğim artısını
![]()
Misafirim vardı kuzum giremedim kusura bakma hemen paylaşıyorum
12.01.2024
10:40 1 fincan Türk lahvesi
12:00 kahvaltı
3 köz biber
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
16:00 yarım ayva
19:30 akşam
2 adet ızgara uskumru
1 tabak salata
2 litre su
Adım 6606 - 660 puan
Elhan
Cordelia
ffestinalente
12 Ocak Cuma
Menü yok
Su 1 lt bile olmamıştır
ffestinalente
Eki Görüntüle 3368990
2.544 adım 250 puan
Cordelia
Ayy bende icebilsem
Durtmeyle oluyorsa daha ne
Canım toz zencefil zerdeçal tarçın limon bal ve sirke karıştırıp iç ben hastalık dönemlerinde yaparım tavsiye ederim
Hem doğal hem enerji hem şifa inşallah
Oyyy küçük kızımız büyümüş mutlu sağlıklı yaşların olsun canım![]()
Günaydın kızlar
Kahvaltımı ekmeksiz atlattım çok şükür.
Öğlen de geçenden kalam sebze yemeğini yersem yanında salata ,sonra baharatlı yoğurt . Akşama 2 dilim ekmek yiyebilirim. Yine de iyi bir gün olur. keşke yemeyebilsem tabi.
Bildirim için teşekkürler canım
Canım ceeeem ne güzel bir menü.Misafirim vardı kuzum giremedim kusura bakma hemen paylaşıyorum
12.01.2024
10:40 1 fincan Türk lahvesi
12:00 kahvaltı
3 köz biber
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
16:00 yarım ayva
19:30 akşam
2 adet ızgara uskumru
1 tabak salata
2 litre su
Adım 6606 - 660 puan
Elhan
Cordelia
ffestinalente
Senin yorumların neden bu kadar güzelİsminden bile belli zorlu olduğu
Hangisini öneriyorsan bir link koyabilir misin? Bir bakayım belki yaparım birşeyler.
Olcak tabii ki. 2 gram kaçamak yaptık diye haftamız bozulmaz
Örnek menü olmasına gerek yok canımcığım. Neyi seni üzdü dur bir bakalım tek tek.
Bir kere kahvaltı
Öğlen: hem et hem ekmek
Akşam: baklagil yemişsin ve ekmeksiz dozunda yemişsin.
Pastası da çilası olmuş işte. Geç olması itibariyle ufak bir pürüz ama bizi yolumuzdan alıkoyacak kadar birşeyi yok. Sadece böyle durumlarda dengeyi daha iyi sağlamak adına gündüzden az ekmekli gidersen bence vücudun onu da tolere edebilir
Suyunu göremedim ama. Suyunu da bol bol içtiysen oh mis.
Ay çokta severim. Benim listemde 1 öğün free. İlk free de evde tantuni yapıcamözel bir tarifin varsa açığım
ben biraz kafama göre yapıyorum. O bile çok güzel oluyor
Şifa olsun ödülünü almışsın yola devam
Ohh tertemiz, şifa olsun
Senin geçen hafta listelerin bakıcam aklımda
Açlıkta mısın canım? Ben kaçırdım orayı.
Senin neye ihtiyacın var su için?
Oh tam haftasonuna yaraşır bir menü
Yine de iyi bir gün mü olur? Muhteşem bir gün olur. Haftasonunu böyle geçirebilmek sağlam irade ister. Birde suyunu iç ohh![]()
Senin yorumların neden bu kadar güzel
Bayılıyorum okumaya![]()
Rica ederim canım kaptanım.Beni onore ediyorsun, teşekkür ederim
Ben uzun uzun yazmayı çok severim hahah kaptanlık sebebiyle de elime iyice fırsat geçtibirde minik oğlum fırsat verince değmesinler keyfime
![]()
Valla mı teşekkürler canım kaptanımİsminden bile belli zorlu olduğu
Hangisini öneriyorsan bir link koyabilir misin? Bir bakayım belki yaparım birşeyler.
Olcak tabii ki. 2 gram kaçamak yaptık diye haftamız bozulmaz
Örnek menü olmasına gerek yok canımcığım. Neyi seni üzdü dur bir bakalım tek tek.
Bir kere kahvaltı
Öğlen: hem et hem ekmek
Akşam: baklagil yemişsin ve ekmeksiz dozunda yemişsin.
Pastası da çilası olmuş işte. Geç olması itibariyle ufak bir pürüz ama bizi yolumuzdan alıkoyacak kadar birşeyi yok. Sadece böyle durumlarda dengeyi daha iyi sağlamak adına gündüzden az ekmekli gidersen bence vücudun onu da tolere edebilir
Suyunu göremedim ama. Suyunu da bol bol içtiysen oh mis.
Ay çokta severim. Benim listemde 1 öğün free. İlk free de evde tantuni yapıcamözel bir tarifin varsa açığım
ben biraz kafama göre yapıyorum. O bile çok güzel oluyor
Şifa olsun ödülünü almışsın yola devam
Ohh tertemiz, şifa olsun
Senin geçen hafta listelerin bakıcam aklımda
Açlıkta mısın canım? Ben kaçırdım orayı.
Senin neye ihtiyacın var su için?
Oh tam haftasonuna yaraşır bir menü
Yine de iyi bir gün mü olur? Muhteşem bir gün olur. Haftasonunu böyle geçirebilmek sağlam irade ister. Birde suyunu iç ohh![]()
DUYURULARA DUYARLI OLALIM
arwengsd Kırmızı Takım Kaptanı
ffestinalente Mavi Takım Kaptanı
Ellssa
sibel_84
Leyl35
sibel_84
Jasminium84
Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
menekse_kokusu
s i d e l y a
Margaret Hale
E Elagozlu
serap911
Busra196
Mthn83
gezegenfeza
Beth18
badem000
Elhan
Tesnim1903
aysenurt3991
yazarhanim35
Lavinia_98
@Ruveyda-
TemelinSafinazi
FitVenus
zeyneppk
succulentaski
WunderLost
@BLUEDENIZ
Papatyamaviss
inci-zehram
aypare ackerman
Nergis 35
Aomine Daiki
soffty
sara_28
MrsMuffin
HuzuRRR
M Meryem1306
Sevgili Masterfit Üyeleri,
Düzenli menü paylaşımı bizi hedefimize daha çabuk ulaştıracaktır. Ayrıca sizden özellikle rica edeceğim bir husus var.
Elimizden geldiği kadar paylasilan menülere yorum yazmaya çalışalım. Kaptanlarin görevi gibi düşünüp geri cekilmeyelim. Zaman probleminiz olduğunu biliyorum. Üç beş yorum esirgemeyelim lütfen.
Yapılan yorumlar hepimiz için çok önemli. Hayatınızda kolaylıklar sizinle olsun. Hepimizin birbirine destek olduğu çok güzel günler yaşama ümidiyle hepinizi öperim.![]()
Muhtemelen yarın.Ne zaman açılacak sayfa
Günaydıın dün dışardaydık akşam yazamadımCanım mavilerim sizde öğünlerinizi yollarsanız bir güzel değerlendiririz
Mthn83
gezegenfeza
Ceeeeeeeeeeee
aypare ackerman
Tesnim1903
Jasminium84
FitVenus @BLUEDENIZ
badem000
WunderLost
Aomine Daiki
soffty
Erkenci kuşum sen de bendensin.Günaydın canim
Günaydın hocamGünaydın Sibelim.![]()
dün kasapla mı çalışıyorsunuz dedin çok kilo verenlere.. bugün boğazı çok kaşınıyormuş dikenli çalı sokup kaşımak istiyormuşGünaydın
Boğazım çok kaşınıyor dikenli çalı sokup kaşımak istiyorum
Soğuk algınlığı kürü hazırladım kendime
Bal gerçekten rahatlatıyor ama yasak ama onun verdiği yumuşaklık iyi hissettiriyor.
Şekersiz yapan grup ne alemde aklıma geldiniz nasıl gidiyor
Elhancııım o yüzden diyorum herkes kilosunu yazsın ki yorumlayalımDUYURULARA DUYARLI OLALIM
Sevgili Masterfit Üyeleri,
Düzenli menü paylaşımı bizi hedefimize daha çabuk ulaştıracaktır. Ayrıca sizden özellikle rica edeceğim bir husus var.
Elimizden geldiği kadar paylasilan menülere yorum yazmaya çalışalım. Kaptanlarin görevi gibi düşünüp geri cekilmeyelim. Zaman probleminiz olduğunu biliyorum. Üç beş yorum esirgemeyelim lütfen.
Yapılan yorumlar hepimiz için çok önemli. Hayatınızda kolaylıklar sizinle olsun. Hepimizin birbirine destek olduğu çok güzel günler yaşama ümidiyle hepinizi öperim.![]()
geldim