- Emoji Skoru
- 121.703
- Puanlar
- 598
12 Ocak CumaCanım mavilerim sizde öğünlerinizi yollarsanız bir güzel değerlendiririz
@Mthn83gezegenfeza @Ceeeeeeeeeeee @aypare ackerman @Tesnim1903 @Jasminium84 @FitVenus @BLUEDENIZ @badem000 @WunderLost @Aomine Daiki @soffty
Akşam yediklerimi eriteyim dedimTakimlarimiz hayırlı olsun...
Bugünkü menumu yazayım
Sabah
Yarım haş.yumurta
Yarım dilim ekmek
Kucuk bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 avuç leblebi
Kucuk muz
Öğlen
1 tabak(tabağı doldurdumda yedim ama çok geldi zor yedim) kereviz yemeği
Ara
1 Altınbaşak üstüne ayva receli koyup yedim
Akşam
Yarım lavaş et döner
Disari çıktık doğum günüm diye
1 duble içki
2 3 tatlı kaşığı humus
Yogurt
2 3 kaşık ciğer
3 tane çiğ köfte
2 3 kasik borulce
Biraz meyve
Bugün az yurudum
7049 adim=705 puanCordelia
Elhan @arwengsd
Günaydın canimGünaydın herkese
Çok geçmiş olsun kaptanim.Afiyet olsunnn gece gece benim de canim tavuk pilav cektibu arada benim ateş tavan titriyorum insallah bebege bulasmaz yoksa halimiz harap ondan yazamadim
Ayyy çok sevindim kuzumm benim iyi diyelim şükür iyi olalım sen nasilsinGünaydın kankişim yakaladım seni
Nasılsın
Günlerim çık yoğun geçiyor ke ndime hiç zaman ayıramıyorum kankişim annem bende olunca gelenim gidenim bitmiyor sagolsunlar kimse yokken de anca ev işleri yemek torun falan filan akşamı ediyorum sayfalar doluyor taşıyor okuyamuyorum takip edemiyorumAyyy çok sevindim kuzumm benim iyi diyelim şükür iyi olalım sen nasilsin
Cuma günü ödülü diyelim bademim. Akşam yenilen karbonhidrat biraz sıkıntı oluyor. Bugün onun için özel bir şeyler yapmalısin.Canım yaaa... Hiç de örnek menü değil. Akşam da misafirlik vardı ama yazayım .
Sabah 2 dlm ekmek 4 çatal sucuklu yum. Peynir yeşillik 10 zeytin
Öğlen et dürüm ve şalgam suyu
Akşam 1 kepçe nohut yemeği 2 kornişon
Misafirlikte de bir parça pasta (ev yapımı)
Cuma ödülü diyelim bu menüye .
Elhan
Çok geçmiş olsun canım.
Sabah telefonu alıp sayfaya girdiğimde gözüm hemen seni arıyor.Ayyy çok sevindim kuzumm benim iyi diyelim şükür iyi olalım sen nasilsin
Bugün güzelce dinlenme imkanı bulmani dilerim canımYine çok yoğun olduğum bir gün oldu
Çok yorgunum
jasminium ve Sibel kaptanlarımı tebrik ederim
Elhan ve cordelia kapatanlarım ellerinize sağlık
Yemi kaptanlarımıza da hodri meydan, çok veren kazansın
Sabah telefonu alıp sayfaya girdiğimde gözüm hemen seni arıyor.İyi diyelim demek bile bir iyilik sebebi. Pozitifliğin üstesinden gelsin sikintilar ugramasin sana olanlar da gitsin . Ben de iyiyim Napiyoruz burada yağmur yok. Sizde de yoksa kaçalim mi
Bölgesel hareketleri yapmak daha iyi olmuş o saatte.Akşam yediklerimi eriteyim dedim
15 dak yürüdüm yürüyüş bandında ama aşağı komşu tak tak vurdu haklı gece olmuş 4 devam edemedim daha
Birde mekik cektim
Bölgesel harekete giriyor sanırım
15 dak yürüyüş=150 puan
50 mekik= 50 puan
Toplam spor puanı=905 puanCordelia
Oh ne güzel Allah ne verdiyse yürüyelim biraz.yaaaa cokk duygulandir dın beni biliyormusun burada da hava güzel çıkalım biraz
Hep birlikte huzurlu olalım insalahhhhOh ne güzel Allah ne verdiyse yürüyelim biraz.İyi hissettiğini bilmek mutluluk sebebim. Kankişim hep huzurlu olsun.
Yaşasin her köşe başında seni hayal edicim.Köşede beklıyorumElhan kankişim yinede sıkı giyinelim maglum hastalık lar var
Sağlıklı huzurlu çok güzel bir ömrün olsun bitanem.Takimlarimiz hayırlı olsun...
Bugünkü menumu yazayım
Sabah
Yarım haş.yumurta
Yarım dilim ekmek
Kucuk bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 avuç leblebi
Kucuk muz
Öğlen
1 tabak(tabağı doldurdumda yedim ama çok geldi zor yedim) kereviz yemeği
Ara
1 Altınbaşak üstüne ayva receli koyup yedim
Akşam
Yarım lavaş et döner
Disari çıktık doğum günüm diye
1 duble içki
2 3 tatlı kaşığı humus
Yogurt
2 3 kaşık ciğer
3 tane çiğ köfte
2 3 kasik borulce
Biraz meyve
Bugün az yurudum
7049 adim=705 puanCordelia
Elhan @arwengsd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?