- Emoji Skoru
- 31.219
- Puanlar
- 598
Teşekkür ederimHarika, örnek bir menü olmuşAfiyet olsun papatyacim.
Afiyet olsunnn gece gece benim de canim tavuk pilav cektibu arada benim ateş tavan titriyorum insallah bebege bulasmaz yoksa halimiz harap ondan yazamadim
Kendime ait bir şişe ayarlayayım en ıyısı
Tamam bakalım dürtükle beni mutlaka bakBu hafta birde öyle dene bak gör farkı hatta birlikte içelim bende 3 lt ye çıkayım. 00.00 itibariyle şişemi doldurmaya gidiyorum
Eşim de şimdi maske almaya gitti umarım ona geçmez yoksa yandıkYeseydin kaptanım, can boğazdan gelir
Ay benim de öyle oldu sonra olaylar karıştı.
Kayatuzuyla burnunu temizle o çok önemli. Birde maske kullanmanı öneririm. Ben kullandığım halde Buluta geçti ama olsun. Geçmiş olsun inşallah.
Tamam bakalım dürtükle beni mutlaka bak
Eşim de şimdi maske almaya gitti umarım ona geçmez yoksa yandık
Sağol canim önerilerin için hepsine tek tek dikkat edicemAllah korusun ama genellikle geçiyor. Emziriyorsun birde nasıl geçmesin ama iyi yönü sütünden de antikorların geçiyor olması. Kulaklarına dikkat edin canım miniğin. Onunda burnu önemli. Biz edememişiz kulakları enfeksiyon olmuş. Hayatımın en zor gecesini geçirdim 2 gece önce. O ağlamaları, canının acıması.. 5.5 aydır hiç ağlamamış resmen çok kötüydü. O yüzden en en en önemlisi burnunu açık tutun ki hasta olacaksa bile kulaklarına birşey olmasın
Teşekkür ederim maviş kaptanımHsjsjjsjs ufacık yazınca etkisi ufalmıyor olabilirafiyetler olsun. Bence büyük bir kaçamak olmamış. Birdahakine ya browni ve dürüm tantuni, ya da sadece ekmek tantuni gibi değerlendirilebilir gibime geldi. Ne yaparsak yapalım önemli olan denge
Oiy maşallah
Öğünler ayrı spor ayrı
Darısı başıma. Leslieyi gördükçe içinden acaba mı diyorum ama dizlerimi sakatlamaktan da korktuğum için 99 u bekliyorum bakalım ne olacak
Çok net ve sağlıklı bir liste olmuş, afiyetler olsunhele o adıma bittim birde suyu arttırsan uuuu neler olur
Kesinlikle gelecekHadı bakalım mavı takım Uğur lu gelsın o zaman bize
Benimki 73.30 tü abla ama olsun hiç önemli değilTekrar yeni etabimiz hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 100. Etap 12.01 15.01 Fark Yüzde Kırmızı Takım arwengsd 61.6 @sibel_84 69.85 @Margaret Hale yarın bildirim. Ellssa 69.5 @serap911 79.35 Lavinia_98 73.0 @Leyl35 59.9 @Busra196 73.0 @succulentaski 61.0 @Elagozlu 61.6 Beth18 62.3 @s i d e l y a 69.97 @MrsMuffin 77.8 @TemelinSafinazi 61.7 @yazarhanim35 81.0 @zeyneppk 79.3 @aysenurt3991 79.9 @inci-zehram 70.1 Elhan 69.3 Mavi Takim ffestinalente KAPTAN 110.4 @Mthn83 75.7 gezegenfeza 72.4 Ceeeeeeeeeeee 66.1 aypare ackerman 61.6 Tesnim1903 72.5 @sara_28 105.5 Jasminium84 60.55 Cordelia 82.9 FitVenus 61.25 L LESA76 76.5 badem000 72.2 @menekse_kokusu 63.7 WunderLost 72.95 @Aomine Daiki 67.55 Keira- 58.9 Papatyamaviss 71.9 @Nergis 35 65.7 soffty 58.55 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Meryem1306 87.2 @HuzuRRR Yarın ilk bild.
Tartılarınızda bir yanlışlık varsa mesajla bildirmenizi rica ederim.
Kaptanlarim arwengsd
ffestinalente pazartesi kontrol bildirimlerinde kaptanlardan hangisi daha çok kilo verme yüzdesini elde ederse transfer hakkını kazanacaktır. Transferlerde karşı takımın en iyi yarismacisini kendi takımına alma avantaji çok önemlidir. Ayrıca takımınızdaki zayıf halkayı da karşı takıma gönderme hakkını elde edeceksiniz. Bu önemli bilgiyi hatırlatma ihtiyacı hissettim.
Selam kaptancım. İnşallah güzel verimli bir hafta olurCanım Mavilerim
Öncelikle bu ekibin sonra tüm grubun gönlüne göre, keyifli, istenilen eksilere kolaylıkla sağlıkla neşeyle ulaşılan bir hafta olsun
Sizlere güveniyorum
@Mthn83
gezegenfeza
Ceeeeeeeeeeee
aypare ackerman
Tesnim1903
@sara_28
Jasminium84
Cordelia
FitVenus
L LESA76
badem000
@menekse_kokusu
WunderLost
@Aomine Daiki
Keira-
Papatyamaviss
@Nergis 35
soffty
Değerli Kaptanlarim
Cordelia
arwengsd
ffestinalente
Çok sevgili yarışmaci arkadaşlarım ,
Üzerinde çalışacağınız en iyi proje sizsiniz.
100. Etabimizda hâlâ bu projenin bir parçası olduğum için ben çok mutluyum. Bu kadar güzel yüreklerin içinde olmak en büyük şansım. Lafı çok uzatmadan şunu söyleyim çıtırlar liginde sizi görmeyi çok ama çok istiyorum.
Sabır ve zamana ihtiyacımız var. Lütfen vazgecmeyelim olur mu
100. Etabimiz hepimize bol eksi getirsin.
Ya ben sizleri çok seviyorum bunu demeden gitmemeliyim.
Canım mavilerim sizde öğünlerinizi yollarsanız bir güzel değerlendiririz
@Mthn83gezegenfeza Ceeeeeeeeeeee aypare ackerman Tesnim1903 Jasminium84 FitVenus L LESA76 badem000 WunderLost @Aomine Daiki soffty
Canım yaaa... Hiç de örnek menü değil. Akşam da misafirlik vardı ama yazayım .gezegenfeza Ceeeeeeeeeeee aypare ackerman Tesnim1903 Jasminium84 FitVenus badem000 WunderLost soffty
Mavişlerim 12.01.2024 listenizi göremeden uyuyacağım için bir miktar buruğum ama olsun umarım düzenle paylaşıp bilgi alışverişi yapabiliriz, amiiin
Çok geçmiş olsun canım.Allah korusun ama genellikle geçiyor. Emziriyorsun birde nasıl geçmesin ama iyi yönü sütünden de antikorların geçiyor olması. Kulaklarına dikkat edin canım miniğin. Onunda burnu önemli. Biz edememişiz kulakları enfeksiyon olmuş. Hayatımın en zor gecesini geçirdim 2 gece önce. O ağlamaları, canının acıması.. 5.5 aydır hiç ağlamamış resmen çok kötüydü. O yüzden en en en önemlisi burnunu açık tutun ki hasta olacaksa bile kulaklarına birşey olmasın
Abla ya çok şekersinGözlüğümü değiştirme zamanım gelmiş.
Derecem büyüdü sanki. Yazıları cok küçük görür oldum.
Afiyet olsun canımKahvaltı çok güzel
Sabah tartıda ne kadar ufalmadı göreceğimHsjsjjsjs ufacık yazınca etkisi ufalmıyor olabilirafiyetler olsun. Bence büyük bir kaçamak olmamış. Birdahakine ya browni ve dürüm tantuni, ya da sadece ekmek tantuni gibi değerlendirilebilir gibime geldi. Ne yaparsak yapalım önemli olan denge
Misafirim vardı kuzum giremedim kusura bakma hemen paylaşıyorumgezegenfeza Ceeeeeeeeeeee aypare ackerman Tesnim1903 Jasminium84 FitVenus badem000 WunderLost soffty
Mavişlerim 12.01.2024 listenizi göremeden uyuyacağım için bir miktar buruğum ama olsun umarım düzenle paylaşıp bilgi alışverişi yapabiliriz, amiiin
Biraz huzur sen misinEvet 6. Takımdaydım
Ohooo seni geçtim sayBenımde bu haftayı sıkı gecırmem lazım ki oğlumun haftaya cumartesı günü doğum günü partisi olacak bir dilim pasta yemeye hak kazanmış olayımo yüzden bu hafta tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?