- Emoji Skoru
- 29.856
- Puanlar
- 798
Ben bugün oruçtum
Sahur
2 sb süt
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
İftar 18:00
1 kase yoğurt çorbası
1 adet karnıyarık
3 yk pilav
Turşu
21:00
1 dilim kek
Su 1,5 lt
Spor yok
Elhan ffestinalente Cordelia
Kaptanım ben emziriyorum bilgin olsun menülerim çok diyet menüsü gibi değildir.
Allah kabul etsin daydayim.Ben bugün oruçtum
Sahur
2 sb süt
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
İftar 18:00
1 kase yoğurt çorbası
1 adet karnıyarık
3 yk pilav
Turşu
21:00
1 dilim kek
Su 1,5 lt
Spor yok
Elhan ffestinalente Cordelia
Kaptanım ben emziriyorum bilgin olsun menülerim çok diyet menüsü gibi değildir.
Sayfamız seninle ne kadar güzel.
Sen nasıl farketmezsin? Nasılsın ElifimAaaa fark etmemiştim hayırlı olsun ablacım
Ayy puan yapmamisimHsjsjjsjs ufacık yazınca etkisi ufalmıyor olabilirafiyetler olsun. Bence büyük bir kaçamak olmamış. Birdahakine ya browni ve dürüm tantuni, ya da sadece ekmek tantuni gibi değerlendirilebilir gibime geldi. Ne yaparsak yapalım önemli olan denge
Oiy maşallah
Öğünler ayrı spor ayrı
Darısı başıma. Leslieyi gördükçe içinden acaba mı diyorum ama dizlerimi sakatlamaktan da korktuğum için 99 u bekliyorum bakalım ne olacak
Çok net ve sağlıklı bir liste olmuş, afiyetler olsunhele o adıma bittim birde suyu arttırsan uuuu neler olur
Bu saatlerde çayla baklava yenirO muhteşem köyde bence en son yenilecek şey tatlıdır, uf kebaplar etler çiğ köfteler gece gece bir tuhaf oldum
Şifa olsun tatlım.Ayy eklemeyi unuttum 1 bardak ballı zerdeçallı (altın süt) süt içtim
Boğazım için bide akşam yemeğinden önce pastil aldım
Bu saatlerde çayla baklava yenir
Aynı köylüyüz oradan biliyorum.
Şu köyden bir kurtulayım kendime kalbim kadar temiz bir sayfa açacağım abla ajskskls
Yemek için yaşadıkları için arada kaynar gidersin kaptanım.Baklava mı
Ben olsam 7/24 yemek yerdim ama ben görmemişler gibiyim oranın insanı zaten alışık olduğundan benim kadar etkilenmiyodur di mikendimi aç kurtlar gibi hissettim
O köye rağmen hâlâ çok güzel bir fiziğin var . Hakkını yeme şimdiŞu köyden bir kurtulayım kendime kalbim kadar temiz bir sayfa açacağım abla ajskskls
Kendime ait bir şişe ayarlayayım en ıyısıÖnümüzdearwengsd gibi harika bir örnek var papatya. Yürüyüşünü yaptı, bol bol suyunu içti, 2.5 kg verdi biz biraz daha şanslıyız verme konusunda. Ne kadar su içersen o kadar kg verirsin hızlandırır diye düşünüyorum
Afiyet olsunnn gece gece benim de canim tavuk pilav cekti12 Ocak
8.00 Hindistan cevizi yağlı, tarçınlı Türk kahvesi
11.00 Yeşil smoothie ( elma, kivi, salatalik, maydanoz, limon)
16.00 Bir servis kaşığı tavuklu pilav, bir servis kaşığı nohut yemeği, bir kase yoğurt, marul yaprakları ( salata yapmaya üşendim)
19.00 Bir mandalina, bir tutam fıstık
İki litre su
Spor yok
arwengsd
Hadı bakalım mavı takım Uğur lu gelsın o zaman bizeBen de, beynim ne kadar doluysa mesajını okuduğumda,ne tesadüf ki iki haftadır ben de mavişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?