Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanlara yakışır harika bir menü
Afiyet olsun kaptanım

Listeye uyduysan tamamdır bitanem Sabah brokoli gözümden kaçmış

Teşekkür ederim kaptanım

Maşallah canim spor diyince de sen
Saol kuzum . Yürüyüşleri bosladim bu ara tekrar 8 10 bin bandında yuruyebilsem günlük harika olacak . Zaman bulamıyorum bulduğum zaman da çok soğuk saatler oluyor bilemedim. 15 tatil gelsin de eşime bırakıp başlarım yine inşallah

Sen harika bir insansın

Mutlu musun ha şimdi takimlar da kuruldu benim esim benimle dalga geçiyor saniyor ki ben kadinlar kulubune komple kaptan olmuşum
Bu hafta kaptan sensin sen ne dersen o Bizim sayfanın en güzel yanı. O yüzden aidiyet duygusu çabuk oluşuyor.

Menü
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
Omlet
Peynir

Ara 16.00
1 fincan çay ile 1 eti gold browni

Akşam 18.00
Yarım ekmek tantuni
Ayran

Su 1.5 lt
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ffestinalente

Hsjsjjsjs ufacık yazınca etkisi ufalmıyor olabilir afiyetler olsun. Bence büyük bir kaçamak olmamış. Birdahakine ya browni ve dürüm tantuni, ya da sadece ekmek tantuni gibi değerlendirilebilir gibime geldi. Ne yaparsak yapalım önemli olan denge

Oiy maşallah
Öğünler ayrı spor ayrı
Darısı başıma. Leslieyi gördükçe içinden acaba mı diyorum ama dizlerimi sakatlamaktan da korktuğum için 99 u bekliyorum bakalım ne olacak

Çok net ve sağlıklı bir liste olmuş, afiyetler olsun hele o adıma bittim birde suyu arttırsan uuuu neler olur

Yorumların çok güsel

Ben bugün oruçtum

Sahur
2 sb süt
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

İftar 18:00
1 kase yoğurt çorbası
1 adet karnıyarık
3 yk pilav
Turşu

21:00
1 dilim kek

Su 1,5 lt
Spor yok

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ffestinalente Cordelia

Kaptanım ben emziriyorum bilgin olsun menülerim çok diyet menüsü gibi değildir.

12 Ocak
8.00 Hindistan cevizi yağlı, tarçınlı Türk kahvesi
11.00 Yeşil smoothie ( elma, kivi, salatalik, maydanoz, limon)
16.00 Bir servis kaşığı tavuklu pilav, bir servis kaşığı nohut yemeği, bir kase yoğurt, marul yaprakları ( salata yapmaya üşendim)
19.00 Bir mandalina, bir tutam fıstık
İki litre su
Spor yok
arwengsd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…