Eveeet
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet
Bende
O soruyu cevap olarak yazdım çünkü devamında festi başka birini aldiO zaman ben seni alayim nasil aklima gelmedi![]()
Tamam kuzum .tamamlandı sanki .. kontrol edeyim
Bitti mi şimdiO soruyu cevap olarak yazdım çünkü devamında festi başka birini aldi
Hayırlı olsun canım
O soruyu cevap olarak yazdım çünkü devamında festi başka birini aldi
Bitti tatlım...senin takımı yazar seni etiketlerim çicegi burnunda kırmızı kaptanım.Bitti mi şimdi
Biraz aksakliklar oldu kusura bakmayin amaBitti tatlım...senin takımı yazar seni etiketlerim çicegi burnunda kırmızı kaptanım.![]()
Çarşamba da gözlerimi kapatabilirim bir süreOleyyykırmızı bana çok yakışır zaten
Çarşamba serbest günüm ama vermem çarşambayı. Anlaşalım lütfen.
Çarşambaya kadar tuzsuz listem devam ediyor ya. Bitmemiş daha. Şimdi baktımda.ayarlarımı bozuyor resmen.
Oo biz bayagi güclü olmuşuz karşı takıma haksizlik olmuş12 OCAK - 19 OCAK
KIRMIZI TAKIM
arwengsd Takım Kaptanı
sibel_84
Margaret Hale
Ellssa
serap911
Lavinia_98
Leyl35
Busra196
succulentaski
E Elagozlu
Beth18
s i d e l y a
MrsMuffin
TemelinSafinazi
yazarhanim35
zeyneppk
aysenurt3991
inci-zehram
Elhan
MAVİ TAKIM
ffestinalente Takım Kaptanı
Mthn83
gezegenfeza
Ceeeeeeeeeeee
aypare ackerman
Tesnim1903
sara_28
Jasminium84
Cordelia
FitVenus
L LESA76
badem000
menekse_kokusu
WunderLost
Aomine Daiki
Keira-
Papatyamaviss
Nergis 35
soffty
Takımlarımız hayırlı olsun. Başarılar .
![]()
Takımlarımız kuruldu olur mu öyle şey canım kaptanim. İlk defa olmasına rağmen gayet güzel geçti. Ellerinize sağlık.Biraz aksakliklar oldu kusura bakmayin ama![]()
Orada kimler var bir bilsenOo biz bayagi güclü olmuşuz karşı takıma haksizlik olmuş![]()