- 21 Kasım 2017
- 27.885
- 120.493
- 598
Ya ben yine yemezdim de, beni ikna edip köye getirdiler. Diyetimin ruhuna bir Fatiha okurum artık.Günaydın halecan yarasın afiyet olsun tatlı güzelmiydi
Allah seni inceltsin inşallah.Günaydın fit kurabiyelerim. Ben regl oldum, tatlı yedim. Siz devam edin.
Demek ki o +1,5 kilo regldenmiş dedim. Onun verdiği rahatlıkla bismillah deyip giriştim abla. Allah affetsin. Sen Instagram’ını kapattın mı?Allah seni inceltsin inşallah.
Tatlı yeme regli başka alternatif kullanarak atlat lütfen.
Kandırıldım diyon yani,çok yemedin umarım tatlı tamamda yemekleri düşünğnce tatlı masum kalıyorYa ben yine yemezdim de, beni ikna edip köye getirdiler. Diyetimin ruhuna bir Fatiha okurum artık.
Çok sevindim tertemiz mis gibi olsun bardak , çanağın inşallahGünaydınlar dün gelemedim hiç,tam öğlen vakti servis geldi makine çalışıyor,eşimde evdeydi işe gitmedi bugün gitti erken gelir kesin.
Yemekler de fenaydı ama az yedim.Kandırıldım diyon yani,çok yemedin umarım tatlı tamamda yemekleri düşünğnce tatlı masum kalıyor
Yok bitanem kapatmadim. Ayarlara bakayım . Noldu ki...Demek ki o +1,5 kilo regldenmiş dedim. Onun verdiği rahatlıkla bismillah deyip giriştim abla. Allah affetsin. Sen Instagram’ını kapattın mı?
Servis dedi ki,tuz kullanmayın bizim suyun sertik durumu ortaymış,birde fairy kullanın dedi tablet olandan dün baktım 500 tele filandı,Arka tarafında önerilen firma isimleri vrya bizim makinenin ismi yoktu nedense,bende finish kullanıyorum .Çok sevindim tertemiz mis gibi olsun bardak , çanağın inşallah
Evet gelsin eksilerKız kesiyorsun bı yerlerini
Maşallah daim ve kalıcı olsun verdiğin kilolar
Ne güzel eksilerle geliyor takım
Sizin o yemekler resmen davetiye çıkarıyor yani.Yemekler de fenaydı ama az yedim.
Şükür ablacım .İyiyim tatlışım.Cuma telaşı Sen de hep iyi ol inşallah
baya korkutucu olmuş ama işe yaramışDoktor bana mide ilaci ve antibiyotikleri verdi yaninda da boyle bir diyet... Bu diyete tam uyarsan tamamen gecer yoksa bu ilaclara bagimli kalirsin dedi beni coook korkuttu o yuzden uydum. Kendinide yokla ilac icmeyince bi problem yoksa alma ilaci ilerde alzheimer yapar dediher cumlesi korku dolu gelde uyma Eki Görüntüle 3368275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?