- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
Söyleyimmi söyleyimmmiiGünnnoooooo gençlerrrrr gelsin bakalım tartılarrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyimmi söyleyimmmiiGünnnoooooo gençlerrrrr gelsin bakalım tartılarrr![]()
Hahahaha söyle söylee gelsinnnSöyleyimmi söyleyimmmii
Bana yaklaşanı fururum dedim ona göreeHahahaha söyle söylee gelsinnn
Turşuyu yemişsin baby
Ne diyim şimcik
Bulgurla nasıl verdin o kadar canım. Neler yaptın anlatsana .Alışığım ben abla ya daha önce bulgur la 16 kilo kadar gitti evet tartı öbcesî iyi olmadı ama o kadar açtım ki ve halsizdiö en kısa onu seçip yedim![]()
Allahımmmm bayılazaaaammmmmmmmm kızzz erim erim eriyorsuunnnnnBana yaklaşanı fururum dedim ona göree51.80
![]()
Normale dönsem anında gelir gene kilo,az yiyorum bazen hiç yemiyorum bu aralar tatlıya düştüm hiç bu kadar olmazdım.Allahımmmm bayılazaaaammmmmmmmm kızzz erim erim eriyorsuunnnnn
Ayy bağa bişiyleerr oliiyyyiiiyyyyy
![]()
Tebrikler bitanemmmm
Her şeyi yapıp sabit veya -0.1 gr verenler kulübü vardı biliyor musun orayıGeçen cuma 66,20
Bugün 66,10
Fark -100 gr
Zerre kaçamak yapmadım hatta kaç gündür açımgerçekten sinirim bozuldu sonuca Regl 5 gün var o etkiler mi bilmem ama yada neden böyle oldu inanın hiçbir fikrim yok
Hevesim inanılmaz kaçtı Kusura bakmayın kaptanlarım böyle olsun istemedim
Elhan
Jasminium84
Afiyet olsun Bethim.
İzindeler kuzum.Şükür ablacım .
Sanki eski yüzler yok gibi sayfa da
Yok bebeğim bilmiyorum ama bugün onu da öğrendimHer şeyi yapıp sabit veya -0.1 gr verenler kulübü vardı biliyor musun orayınereden bileceksin daha önce başına gelmediyse ...
Hoş geldinbitanem hiç üzülme. Vücut işini bilir. Sen sadece temiz beslenmeye , harekete devam et.
![]()
Ay inanamıyorum sen varsın di mi?Bana yaklaşanı fururum dedim ona göree51.80
![]()
Evet denedim hatta çarşamba akşam yedim perşembe 61.8 çıktımAfiyet olsun Bethim.Lahanayi daha önce denedin mi? Bazı kişilerde ödem yapıyor. O yüzden bir şey diyemiyorum.
Duymamış olayım lütfenAy inanamıyorum sen varsın di mi?
Hayir bana yoksun gibi geldi de![]()
A grubuKan grubun ne kuzum? Burçlara göre değil bu tespit.![]()