- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Iyi canım çok şükürE Elif_Eylul Eylül nasıl oldu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi canım çok şükürE Elif_Eylul Eylül nasıl oldu ?
20 de evlendimm 21 de doğurdumBende 18 yasimda dogurdum
Heee iyi ama gençsin iste sorun orda20 de evlendimm 21 de doğurdum
20 de evlendimNe bilim iki cocuk sandım kaç yaşında evlendin ki
Sağdan bir adres vardı ora kalsaydı foto atardımC Chikolata_gozlum gerçekten bende seni 30 lu yaşlarda biliyordum anam sen buranın bebeğisin
Artık yokSağdan bir adres vardı ora kalsaydı foto atardım
Artık yok
Hemen açayimOlursa Bir gün atarım
Ben yürüyüş istiyorum canımFarketmez canım. Sen seç. Biz adım yarışı yapıyoruz.
Gunduz hep geçiştirme oluyor galiba ondan surekli açım işte kahve içiyorum şimdiAralarda yesil cay icmek yerine
Ekmegi aksama al,1kase yogurt,yulaf,meyve
Yada 1meyve,1paket form,3ceviz
Yada,2galeta,1meyve,1bardak ayran yada süt burda hep doyurucu seyler koy ki aksama cok acikmazsin bak ben yedim 6da bidaha kahve icers iççem yani bitki caylarini herzaman icebilirsin
Dün oglende aksamda yulaf yogurt yedim tok tuttu ekside gordum sabah
Yaptigimiz hata bak benim dedigimi yap hem tok olucaksin hemde kilo vericeksinGunduz hep geçiştirme oluyor galiba ondan surekli açım işte kahve içiyorum şimdi
Abla geceden hazirlayip buzdolabina koyarsan yumuşuyorkeşke 10 dk önce baksaymışım buraya ben de pişirirdim azıcık 10 dk dır sütün için de yumuşasın diye bekletiyorum mübareği :)
BakamiyorumZipzip- camdaki kız başliyore
Hosgelmissin daha gecmis yapamadım benden de bildirim gelir birazdan97 bildirim gelmiş buradan ünlü olmuşum topikte
Hoşbulduk canımHosgelmissin daha gecmis yapamadım benden de bildirim gelir birazdan
Gene kim varBakamiyorum