Yeterli dinlendirmedigin için olabilir miAyaklarım tutmuyor artık kimildayamiyorum
Adım sayımın ekran görüntüsü saat dokuzda düşüyor. Dün bu kadar adım attınız diye. O arada alıp yazarım hocam. Ama öğle arasında ip atladik ki arkadaşla fena idi.Bugün yazarsın.
Ben bugün toplu sunacağım daha kolay olacak.
Sağ ol kuzum. Misafir dört gün önce geldiyse hırsını almıştır. Yarına etki etmez inşallah. Altıncı gün oluyor artık.Allah'ım kabul etsin. Bende niyetlenecektim. Dün her ay gelen misafirim 4 gün önce geldi. Bugün sistim resmen.insallah yarına tartıda etki etmez çok fazla
Onun ağrısı demek kiDün ip atladik
Nice saglikli mutlu yaşları olsun iyi ki doğmuşBugun oğluşumun da doğum günümutlu yıllarrr
Baldirlar cok agrirDün ip atladik
Çok teşekkür ederim kaptanım
Güzellikler seninle olsun Fezooooooooo
Çok teşekkür ederim canımNice sağlıklı güzel yaşlara
Çok teşekkür ederimBugun oğluşumun da doğum günümutlu yıllarrr
Peki o kadar yüklenmek doğru mu, ayaklarımızın kıymetini bilelimAyaklarım tutmuyor artık kimildayamiyorum
Çok teşekkür ederim canım
Ooo ben bunlari etiket yapmışım ama.yeni yazıyorumAfiyet olsun kankişim.Harika bir menü. Pancar turşusu tuzluysa bol su iç tatlım.
Geçen gün 5 tane portakalı soydum, kabuklarını bikaç işlemden geçirip çikolataya batırdım
3 günlük açlıkta olunca yiyemedim, evdekiler de yemeyince ziyan olmasın dedim
İyiki doğmuşsun canım benim nice mutlu sağlıklı yaşların olsunİyiki doğdum been
İyiki doğdum been
İyiki doğdum, iyiki doğdum, iyiki doğdum been
Geç oldu yatıyorum artık
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
Az yazın
Ne güzel hakkını veriyorsun demekki agridigina goreAyaklarım tutmuyor artık kimildayamiyorum
İyi ki doğdun ablamİyiki doğdum been
İyiki doğdum been
İyiki doğdum, iyiki doğdum, iyiki doğdum been
Geç oldu yatıyorum artık
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
Az yazın
Yavruna sağlık mutluluk huzur diliyorumBugun oğluşumun da doğum günümutlu yıllarrr
Normalde pazar günü olmam gerekiyordu. Hiç şaşmaz normalde. Nedense canı sıkılmış bu ay erkenden teşrif etmişler.insallh etkisi azalmış olur çünkü dudaklarım şu an silikonlu dudaklar gibi gerginSağ ol kuzum. Misafir dört gün önce geldiyse hırsını almıştır. Yarına etki etmez inşallah. Altıncı gün oluyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?