- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Alemsin varyaaa nede güzel yazmışsın tülayyyyyyy diyesabah erken bi burdaydı ama yok şuanElhan kaptanellammmm nerdesinnnn
(tülay aşkım bebeğim geri dön zabaca yatamıyommm tülayyyyyyyy )
Bende iyiyim sağol çıtırcım,çayımı hüpletiyom şimdi.Canım Ekürim iyiyim. Sibel uyusun diye dua ederken ben geceyi uykusuz geçirdim.Muge Anliya bakarken sızmışım biraz. Sonra direkt kahvaltıya giriştim. Çayımı aldım geldim tatlım. Kiyamam sana merakta birakmışım. sen nasılsın?
Aman huysuz bunlar varya tam sopalıklarYaaaaaa beninde eşim pek istemez huylanıyorama evim bahceli olsa alırdı ev yapardık onada ne hayaller var varyaa
Her sene düşünürüm o gün ben ne yapıyordum diye,o gecede gezmeden geldik okey oynadık ailemle beraber,sonra sancı filan tuttu hastane yolu malum,sonrası ağrı ve bağırma bol küfür bide tüm kadınlar etti o anda varya kocalaraBugün ilk annelik günün senin de
Yavrunu dünyaya getirdigin günün sevincinde bir ömrün olsun canım Ekürim.Kızına sağlıklı , mutlu yıllar dilerim.
Miiss gibi yaptınnAlemsin varyaaa nede güzel yazmışsın tülayyyyyyy diye
Bende iyiyim sağol çıtırcım,çayımı hüpletiyom şimdi.
Hiç seyretmem o programı nedense,çok motivasyon bozuyor bana göre
Aman huysuz bunlar varya tam sopalıklarmüsadenle çaktım 3-5 enseye.
Her sene düşünürüm o gün ben ne yapıyordum diye,o gecede gezmeden geldik okey oynadık ailemle beraber,sonra sancı filan tuttu hastane yolu malum,sonrası ağrı ve bağırma bol küfür bide tüm kadınlar etti o anda varya kocalara
Çok teşekkürler canım benim,darısı tüm evlatlarımıza olsun
Vallaha çok güzelmiş beğendim çantayıYemek cantasi zaafim var beslenmemi yanimda tasidigim icin
Tam motive olmak icin bu cantayi siparis ettim ikeadan cok cool durmuyor mu?
Kk da reklami cikip duruyordu o reklamdan tiklayip aldim hadi gene iyisin kk
Eki Görüntüle 3367142
Kaderin ve midenin cikvesi sinsirellamBu kadar olmaz valla ya. Kaç gün uğraş dur, iki saatte geri al.
Aynen gizliyorlar profiileri bana gel bak herşey ortadaBazi arkadaslarin profiline girince oopppss falan diyor kapı yüzüme carpmis gibi hissediyorumbu gizledikleri icin mi? Halbu ki tanimak icin bir bakayim diyorum... Dur ben de gizleyim yaa
Kısır da mıKısırın ödemi olabilir Halecim. Geçer ama biraz sabırlı ol. Hamburger de tuzu biberi olmuş
Sağlıklı beslenmeye geçmişken bunları hiç yememek lazım. Bütün emekler boşa gidiyor. Pazartesi hiç yaşanmamış gibi temiz menüler planla ve uygula bitanem. Regl yakın miydi ? O da etkili olabilir.
hemen profiline damlıyorumVallaha çok güzelmiş beğendim çantayı
Aynen gizliyorlar profiileri bana gel bak herşey ortada
Müge Anlı konusundaki duygularına katılıyorum. Kanalları gezerken Bursa'daki kızı kayboldu cümlesine denk geldim. Öyle kaldım. Takip etmediğim bir program çok etkiliyor beni de.Alemsin varyaaa nede güzel yazmışsın tülayyyyyyy diye
Her sene düşünürüm o gün ben ne yapıyordum diye,o gecede gezmeden geldik okey oynadık ailemle beraber,sonra sancı filan tuttu hastane yolu malum,sonrası ağrı ve bağırma bol küfür bide tüm kadınlar etti o anda varya kocalara
ayy evet kısır beni çok şişirir,bulgur pilavı çiğköfte dahil... yani hamburgeri yerim onları yemem o kadar etkilerKısır da mıBen bunları niye hiç bilmiyorum sjdkjdk kısırı masum buluyordum ben. Bulgurlu salata işte.
Regl ne zaman hiç takip etmiyorum. Bayağıdır olmuyorum. Bu ara olurım herhalde.
Tabi ki kısır çok tehlikeli. Artık biliyorsun. Hatta sonra tekrar dene . Sabah tartil emin ol. Bazılarına etki etmeyebilir. Çoğunluk etkili ama. İnşallah regl olursun diyelim .Kısır da mıBen bunları niye hiç bilmiyorum sjdkjdk kısırı masum buluyordum ben. Bulgurlu salata işte.
Ben bulgursuz simitsiz yaşayamam be abla hajsjsjsjTabi ki kısır çok tehlikeli. Artık biliyorsun. Hatta sonra tekrar dene . Sabah tartil emin ol. Bazılarına etki etmeyebilir. Çoğunluk etkili ama. İnşallah regl olursun diyelim .
Kısır şişkinlik yapar canısı ondan yani.Kısır da mıBen bunları niye hiç bilmiyorum sjdkjdk kısırı masum buluyordum ben. Bulgurlu salata işte.
Buyrun efenimmmhemen profiline damlıyorum
Hayattan alıntılarmı değilmi bilmiyorumda hiç sevimli gelmiyor nedense.Müge Anlı konusundaki duygularına katılıyorum. Kanalları gezerken Bursa'daki kızı kayboldu cümlesine denk geldim. Öyle kaldım. Takip etmediğim bir program çok etkiliyor beni de.
Doğum hikayen çok tatlı.Sonrasında hissettigin sevincin daim olsun demek istemiştim.
Skandal. Ben de habire onları yerim.ayy evet kısır beni çok şişirir,bulgur pilavı çiğköfte dahil... yani hamburgeri yerim onları yemem o kadar etkiler
Bulgur şişirir,simittede susam var yani,simitsiz bende yaşayamam kırmızı çizgimdirbenimde helede çayla filanBen bulgursuz simitsiz yaşayamam be abla hajsjsjsj
Yme yemeee yok say artıkSkandal. Ben de habire onları yerim.
Yessss baby laktoksuz süt kullanÖğle yemeği niyetine bir fincan latte, bir tane kuru incir, biraz kuruyemiş.
Siz şimdi şey dersiniz: SÜT DE ŞİŞİRİYOR.
mideni vücudunu tanıyacaksın böyle böyle.. ne iyi geliyor ne kötü geliyor ona göre kaç günde bir beslenmende olacaklar karar vereceksin işte... ben evde çiğköfte varsa bi çimdik alırım hepSkandal. Ben de habire onları yerim.
ohh bahaneyle içini dökmüş kadınlar sefanız olsunAlemsin varyaaa nede güzel yazmışsın tülayyyyyyy diye
Yaa sabır.Yessss baby laktoksuz süt kullan
Laktozsuz sütü deneyene kadar normal sütün rahatsız ettiğini bilmezdim.ne güzel şeymiş laktozsuz süt ama yoğurdunu sevmedimYessss baby laktoksuz süt kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?