Aaa ben yemek yiyebilmek.icin hayattayimBanada tam tersi uzun açlık iyi geliyor,
Kendimi bildim bileli yemek yemeyi sevmezdim
Yarışalım. İki gündür 10 bini düşmedim.günlük kaç bin oluyor yaklaşık kapışalımmı bayılıırm yarışlara :)
Ben de öyleyim yaaa..... Ödemdir birazı çabuk gider inşallah canım. Hamur işi kızartma yiyince öyle hemen hazır bekliyorlar ....Bu akşam yemeği menüsü bana
+1 kiloya patlamış olabilir mi ya? İnşallah regl olurum.
Ben de hatta küçülmüş bile olabilirim 1 2cm daha
Bu kadar olmaz valla ya. Kaç gün uğraş dur, iki saatte geri al.Ben de öyleyim yaaa..... Ödemdir birazı çabuk gider inşallah canım. Hamur işi kızartma yiyince öyle hemen hazır bekliyorlar ....
Yarin gelmicen galiba buralara
Hmmm simdi senin 3 gun tartilmaman gerekirdiBu akşam yemeği menüsü bana
+1 kiloya patlamış olabilir mi ya? İnşallah regl olurum.
harikasın kaptanımmmm tamamdır cumaya az kaldı ama olsun bakalım başlasın sporrr puanlarıYarışalım. İki gündür 10 bini düşmedim.
çok şık tarz hayırlı olsunYemek cantasi zaafim var beslenmemi yanimda tasidigim icin
Tam motive olmak icin bu cantayi siparis ettim ikeadan cok cool durmuyor mu?
Kk da reklami cikip duruyordu o reklamdan tiklayip aldim hadi gene iyisin kk
Eki Görüntüle 3367142
Kabak çiçeği gibi demek. Eminim çok lezzetli faydalıdır. Şifa olsun bitaneme.Teşekkür ederim canım
Kara lahana çiçeği karadenizde çok sevilen bir sebze lahananın çiçekleri tam açmadan gonca haldeyken toplanıp haşlanıp ya kızartılıyor ya bol soğanla kavrulur
Canım Ekürim iyiyim. Sibel uyusun diye dua ederken ben geceyi uykusuz geçirdim.Elhan çıtırım nerede göremedim haberi olan varmı hanımlar.
Olsunn bebekkk o haliyle bilegüzelsinnBen de hatta küçülmüş bile olabilirim 1 2cm daha
Yaaaaaa beninde eşim pek istemez huylanıyorBir tane var bizim burda da eşim istemiyor işte
Hoş geldin Esmercim.ADINIZ: Esma
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:128
HEDEF KİLONUZ:52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: hukuk öğrencisi
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek ve hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: mide ameliyatı olmuştum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı yasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?