Oooyyy bebeğimm nasıl gidiyorrsağol canımm
ben de senin gibiyim canım, çok öğünlü beslenme hiç bana göre değil çünkü yemeye başladığımda abartanlardanımm ne yazık ki
ama mesela başka bir arkadaşım asla aralıklı oruç yapamıyor, açlık sonrası öğününde yeme atağı yaşıyor resmen
çok güzel afiyet olsun canım
gelmiş iki gözümün çiçeği, günaydın
Çok tatlı varya dünyadan bezmiş mübarekBen olmasam bunu kim atacak size aaahhh
Keşke canım :)Dimi yaa
İyi ki doğmuş .sizin yaş kaç ?Bugün kızımın doğum günü 35 oldu artık,sorsan yaşlandım diyor
Çok teşekkürler,bende 59 yaşdayım,yaşlandım artık.İyi ki doğmuş .sizin yaş kaç ?
aynen ya bnm oğlanda 2 gündür sözde uyuyor inliyor anne anneee uykuda sürekli dönüyor o kımıldadıkça bende uyanıyorum gözaltlarım esrarkeş oldu resmenSorma kızz yaaa retro mudur nedir kızım pek uyumadı 5 te uyandı uyumadı grriye dogru düzgün şaftım kaydı yakında bende olacam şaşıyaaa ameliyat olunuyomu bilmiyordum geçmiş olsun kuzumm
Bugün benimde doğum günüm sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsunBugün kızımın doğum günü 35 oldu artık,sorsan yaşlandım diyor
Yok canım.insan ömrü uzadı. O orta yaş sayılıyor artıkÇok teşekkürler,bende 59 yaşdayım,yaşlandım artık.
cano senin gene bir sebebin var bir güzelliğin var kimse sana şişkoda diyemez hamiş derOooyyy bebeğimm nasıl gidiyorrbuarada bende yiyip yiyip abartanlardanım
Mutlu yıllarBugün benimde doğum günüm sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun
Ne biçim arkadaş ha...zaten hormonlar ağlatack yer ararken...cano senin gene bir sebebin var bir güzelliğin var kimse sana şişkoda diyemez hamiş der
bana bi arkadasım bi baktırdaydın ikizdide çocugun biri içerdemi kaldı demişti ne aglamıştımmm o lafa
benim çalıştııgm yerde 300 küsür personel var işimiz kültür spor üstüne dönemsel 1000 küsür kişi görüyoruz spor için gelen kimse birbirine benzemiyor inan aynı sporu yapıp aynı diyeti yapıp kilo alan ve kilo veren görüyoruz vucudu tanımak kendi vucuduna neyin iyi geldiğini bilerek gitmek en temizisağol canımm
ben de senin gibiyim canım, çok öğünlü beslenme hiç bana göre değil çünkü yemeye başladığımda abartanlardanımm ne yazık ki
ama mesela başka bir arkadaşım asla aralıklı oruç yapamıyor, açlık sonrası öğününde yeme atağı yaşıyor resmen
çok güzel afiyet olsun canım
gelmiş iki gözümün çiçeği, günaydın
artık değil tabiki arkdas ama 3 sene oldu unutamıyorumNe biçim arkadaş ha...zaten hormonlar ağlatack yer ararken...
Yaaaaa aslında diyet yapamıyorumm ilkinde yapardım doktor alma diyodu fazla kilom vardı ozaman tabii ameliyatta sıkıntılı demistiicano senin gene bir sebebin var bir güzelliğin var kimse sana şişkoda diyemez hamiş der
bana bi arkadasım bi baktırdaydın ikizdide çocugun biri içerdemi kaldı demişti ne aglamıştımmm o lafa
Herkeste böyle birşey varsa hee tamam diyorum çok normal bi durumaynen ya bnm oğlanda 2 gündür sözde uyuyor inliyor anne anneee uykuda sürekli dönüyor o kımıldadıkça bende uyanıyorum gözaltlarım esrarkeş oldu resmen
evet canım oluyor çokda kolay basit bir işlem bir iki günede normale dönüyorsun gerçekten hayatta yaptıgım çok dogru karardı hem rahatsız olurdum o konudan
ikinci hamilelikte genelde vucut akışık oldugu için yeniden o moda geçiyor diye duymuştum karnın falan dah çabuk çıkıyor demişlerdi ama ne kadar dogru bilmiyorumYaaaaa aslında diyet yapamıyorumm ilkinde yapardım doktor alma diyodu fazla kilom vardı ozaman tabii ameliyatta sıkıntılı demistii
Bundada zayıflayınca bide emzirince aşırı acıkıyorumm öyle böyle değill aksam 9 10 gibi yediğimi biliyorum bide oğlan ağırlaştı cok cabuk aldım yoksa çoğu debze yiyorum genelde
iyiyim çok şükür kuzummOooyyy bebeğimm nasıl gidiyorrbuarada bende yiyip yiyip abartanlardanım
nice güzel yaşları olsunnBugün kızımın doğum günü 35 oldu artık,sorsan yaşlandım diyor
doğum günün kutlu olsun canımBugün benimde doğum günüm sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun
ayyy ne biçim bir insanmış o da yaa, kırk kat ele insan diyemez öyle birşeycano senin gene bir sebebin var bir güzelliğin var kimse sana şişkoda diyemez hamiş der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?