• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eğer süt ürünleri hassasiyetin yoksa abartmadan yiyebilirsin cnm 😁
Süt hariç diğerlerinde sıkıntım yok abla😊
Bir yazı görseli olabilir
Ablam gelmiş günaydın ❤❤😘
Vücudun için bisey daha öğrenmiş oldun 😁
Evet aydınlandım resmen 😁
senin de laktozu miden parçalayamıyor içersen laktozsuz süt dene gülüm
Aynen abla öğrenmiş oldum öyle yapacağım 😁
Islem goruyor canim onlar mayalama felan derken laktozun etkisi ortadan kalkiyor olabilir

O kadar uzun zaman olmus ki okulda peynir yapmistik ama hic hatırlamıyorum 😔😔😔

Ama yogurdun da laktozsuz olanini cikardilar

Gunaydin ablacim ❤
Evet mantıklı kaptanım yoğurt için dikkat etmemistim laktozsuz olduğunu bilmiyordum onu da araştırayım
Dün mahalle pazarda öyleydi hele mandalina 2 liraya düşmüş annem istedi aldım
Baya baya ucuzladı burdada
Orası neresi beni de gideyim sudan ucuz yahu😁

Süt hariç diğerlerinde sıkıntım yok abla😊

Ablam gelmiş günaydın ❤❤😘

Evet aydınlandım resmen 😁

Aynen abla öğrenmiş oldum öyle yapacağım 😁

Evet mantıklı kaptanım yoğurt için dikkat etmemistim laktozsuz olduğunu bilmiyordum onu da araştırayım

Orası neresi beni de gideyim sudan ucuz yahu😁
İstanbula yakınsın gel burda hergün pazar var mahale mahalle😂😂

en son konya da kıvırcık marul 7 liraydı oğlanı ikna edersem yollayıp aldırıcam bakalım kaç tl olmuş , keşke toplaşıp fiyatı 3-4 lirayken bir kamyon kıvırcık v.s. alsaydık şimdi satardık bitcoint te para yatıranlardan daha çok kazanırdıkk:KK70:
aboooovv bir de tarladan anlaşıp ucuza karnıbahar almış olsaydık 1 kamyonn allahhhhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

en son konya da kıvırcık marul 7 liraydı oğlanı ikna edersem yollayıp aldırıcam bakalım kaç tl olmuş , keşke toplaşıp fiyatı 3-4 lirayken bir kamyon kıvırcık v.s. alsaydık şimdi satardık bitcoint te para yatıranlardan daha çok kazanırdıkk:KK70:
aboooovv bir de tarladan anlaşıp ucuza karnıbahar almış olsaydık 1 kamyonn allahhhhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Eee ya satamazsan abla elinde kalir batarsin 😂😂😂

Benim halen gelen giden yok karnım desiliyor gibi hissediyorum ama daha var galiba zamanı hiç te takvim tutmuyorum ki günümü tutturayim😅
ben takvim tutmuyordum da hep hatırlıyordum, 2 gündür düşünüyorum düşünüyorum ayın kaçındaydı geçen ay diye, yok anacım hatırlamıyorum , geçen de kocanın arkasından söylendim durdum temassız kartı bana ver demiştim diye adam gözümün önün de oturma odasın daki ahsap kutuya koymuş ama ben hiç hatırlamıyorum silinmiş gitmiş:))

Brokolinin 1 demeti 15 tl karnabaharin tanesi 20 tl idi biz eniyisi köye dönüş yapıp bağ bahçe işine girelim abla valla köşeyi döneriz 😁😁🤣

Back