- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
GunaydinGunaydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GunaydinGunaydinnn
Ben peynir hastasıyım yani vazgecilmezim dikkat ettiysen kahvaltım da bazan 3 bazen 4 çeşit peynir oluyor bu durum üzdü beniSık sık yenince oluyor fazlası zarar
Enfazla 2dilim dilim 2parmak boyutunda fazlasi ödem yaparBen peynir hastasıyım yani vazgecilmezim dikkat ettiysen kahvaltım da bazan 3 bazen 4 çeşit peynir oluyor bu durum üzdü beni
Peynirin karbon orani biraz daha fazla oluyor cnm yumurtaya göreBen peynir hastasıyım yani vazgecilmezim dikkat ettiysen kahvaltım da bazan 3 bazen 4 çeşit peynir oluyor bu durum üzdü beni
Had ya ben peyniri protein sandım karbon muş muPeynirin karbon orani biraz daha fazla oluyor cnm yumurtaya göre
Ama sen ekmek yemiyorsun, ordan avantajlisin
Süt aslinda insanoglunun vücudu için uygunsuz bi besinmis :)Normalde de sut ve sut urunleri icin fazla yenmemesi gerektigini okumustum bikac makalede ,kisaca imnun sistenini bagirsak enzimlerini etkiliyor diyordu .
Protein cnm ama saf degil :)))Had ya ben peyniri protein sandım karbon muş mu
Kaptanım hepsinden az az koysam da olmaz mıEnfazla 2dilim dilim 2parmak boyutunda fazlasi ödem yapar
Bi yerden yırttım yani abla hadi yine iyiyimPeynirin karbon orani biraz daha fazla oluyor cnm yumurtaya göre
Ama sen ekmek yemiyorsun, ordan avantajlisin
Ekmek yoksa sorun yok bence yumurta bol domates yesillikKaptanım hepsinden az az koysam da olmaz mı
Bendeonu deneyecegim kalori hesaplaması ve mutfak tartıya girşecegim bu haftaKaptanım hepsinden az az koysam da olmaz mı
Nasil oldun canim toparlqdin miGunaydin kizlar
Kalem pil daha kolay yenisiAl canim bende aslinda tsrti pillerindrn var ama bu yeni tartinin pili farkliymis mecbur alacağım :))
Abla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorumSüt aslinda insanoglunun vücudu için uygunsuz bi besinmis :)
YouTube da dr can ciftcinin bununla ilgili bi videosu var
Ama peynir, yogurt fermante oldugu için zararli degil :)
Ekmek ve içinde un bulunan hiç birşey tüketmiyorum kaptanım yesillikte alamiyorum çok pahalıEkmek yoksa sorun yok bence yumurta bol domates yesillik
Valla pahali canim hersey hemde marul olmus enkücügü 5 tl 6 7 diye gidiyor,maydanoz roka 3 4Ekmek ve içinde un bulunan hiç birşey tüketmiyorum kaptanım yesillikte alamiyorum çok pahalı
Kizlar bugunku menum
Kahvalti 10.30
İki haslanmis yumurta
10 yesil zeytin
Uc tam ceviz
Roka,tere,maydaboz,yarim domates
Bir tk kabak cekirdevi ici
Ara kahve hurma 12 badem
Aksam 18.30
Bir tabak zeytinyagli ispanak yemegu
Yarim kase yogurt
2.5 litre su Eki Görüntüle 2935821
Zipzip-
@Tostombalakanne
Cordelia
İyi akşamlar herkese
07:00
Bir dilim peynir
1 yumurta
8 zeytin
1 biber
12:00
2 ceviz
1 kase nar
18:00
2 tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
20:30
Elma
8250 adım
Günaydın kaptanım dün saat 12ki olmadan öncesi bir ilk oldu bu kadar adım benim için
13. 344 adım 1.334 p .
8 30
2 kahve 2 dilim tb ekmek domates salatalık biber 5 zeytin 1 kaşar peynir yeşillik
Ara
5 ceviz 1 elma 1 yeşil çay
18 00
2 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek
2lt su
Şimdi yeşil çay
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @madamhd
Kizlar bugunku menum Zipzip-
Cordelia @Tostombalakanne
Kahvalti 11.00
İki haslanmis yumurta
On yesil zeytin
Yesillik,bir sivri biber
İki ceviz ve bir tk kabak cekirdegi
İki gun kurusu kayisi
Ara kahve
Aksam 18.30
Bir tabak semizotu yemegi
Dort kasik yogurt
2.5 litre su Eki Görüntüle 2936547
Sabah
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık biber
3 top Züber (3 çeşit almıştım hiçbiri benlik değil )
1 kupa kahve
Akşam
8 tane yaprak kanat
3 kepçe yayla çorbası
Su:2 lt ,1 lt ödem suyu
Eki Görüntüle 2936636
Cordelia Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
Menu
Sabah
1.5 yum. Omlet
1kk peynir
Ara
Pingue
Aksam
Firin sebze 7yk
Yogurt 1 kase
2dlm ekmek
Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2936643
19 Ekim Salı
08.00
1 yk süt kaymağı
Bikaç lokma ekmek
Kahvaltı 12.30
Menemen (2 domates 2 yumurtayla)
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
Biraz ceviz
Ara 15.00
1 bardak kefir
1 elma
Bi avuç leblebi
Akşam 19.30
Yarım tabak taze fasülye
Salata
Bikaç çatal sucuklu yumurta
3 lokma ekmekle 3 zeytin
2-3 lokma da bal yedim
Krizlerdeyim görümceme gittim sucuklu yumurta istiyom dedim ama tabi çocuklar benden daha heycanlı bekledi anca bikaç çatal alabildim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Herkese Afiyet olsun. Sporlar harika gidiyor.Bugünkü menüm
Sabah 12 de patates kızartması yoğurt 2 dilim ekmek 1 orta boy domates
Ara öğün 1 orta boy yesil elma
Akşam 19 da 3 yk bulgur pilavı 4 yk etli nohut dünden kalmisti 3 y k yoğurt
1 bucuk litre su
Canım hakkinda hayırlısı olsun inşallah.Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm. Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Gözunaydin canım.Haftaya çok çok çok sevdigim arkadaşım gelecek
Hemde uzaklardan
Nasıda çok mutluyum
Diyetten bahsedince de pırr uçuyor. Kuşum bu kadar hızlı değil. Kmsl HndNedense yemekten bahsedince Kmsl Hnd burda bitiyor
Tabi ki canım.ben yarın tartılıp takımlara girebilecekmiyim???
Kaptanım ben cumartesi gittim el kadar kivircik göbek 12 lira minicik maydonoz 2,5 3 lira ben de mecbur domates salatalık havuç aldımValla pahali canim hersey hemde marul olmus enkücügü 5 tl 6 7 diye gidiyor,maydanoz roka 3 4
Eğer süt ürünleri hassasiyetin yoksa abartmadan yiyebilirsin cnmBi yerden yırttım yani abla hadi yine iyiyim
Günaydın ablacim ❤Gunaydinnn
Peynirin kaloriside yuksek canim yagli oldugu icinBen peynir hastasıyım yani vazgecilmezim dikkat ettiysen kahvaltım da bazan 3 bazen 4 çeşit peynir oluyor bu durum üzdü beni
Kalem pil kalmamış evde yedeklerini en son tansiyon aletine taktik 2 gun önceKalem pil daha kolay yenisi
Sut icmek istediginde laktozsuz deneyebilirsin canim laktoza hassasiyetin olabilirAbla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorum