• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Brokolinin 1 demeti 15 tl karnabaharin tanesi 20 tl idi biz eniyisi köye dönüş yapıp bağ bahçe işine girelim abla valla köşeyi döneriz 😁😁🤣
cidden haaaa
bir zeytin bahçesi alalım bir de kayısı bahçesi bir de ekip biçmelik bahçe alalım , işten anlayan birini de tutarız hem biz yeriz hem zengin oluruz:rolleyes:

ben takvim tutmuyordum da hep hatırlıyordum, 2 gündür düşünüyorum düşünüyorum ayın kaçındaydı geçen ay diye, yok anacım hatırlamıyorum , geçen de kocanın arkasından söylendim durdum temassız kartı bana ver demiştim diye adam gözümün önün de oturma odasın daki ahsap kutuya koymuş ama ben hiç hatırlamıyorum silinmiş gitmiş:))
Bulayim mi abla 😅😅

Tamam canım bizim koy 1 saat mesafede zaten :-)
Yazın hersey yetisiyor bol bol kislik hazirlariz :)

Fasulye toplamaya ,dilmeye yardimci ariyorum 🙈🙈🙈
Çocukken çok toplardık fasulye samsuna gidince 15 kuzen çoluk çocuk yaşlar yakın domates tarlasına girer tikanana kadar domates yerdik sonra da heryerimiz kaşınırdı 😂 karpuz kavun için gider tarlada büyükler keserdi biz yerdik mısırları toplar közlerdik ah ah imkanım olsa gelirdim cidden kalabalık olunca çok zevkli oluyor bağ bahçe işi 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Istanbul bu hersey çok guzel olacakti hani :KK70: :KK70: :KK70:
İstanbulda herşey çok güzel. Hava biraz kirli... Trafik çok bereketli hergun yeni insanlarla tanışıp sohbet ediyoruz (kavga kıyamet). Kafamızı kaldırınca gökyüzünü göremiyoruz her yer muhteşem güzel apartmanlar... (ağaçlari bilmiyor çocuklar) insanlar karşılaşınca birbirinin suratına bakmıyor rahatsız etmemek için. ( Kimsenin gülümsemeye gücü yok )

Herşey çok güzel. İyiyiz biz. 🙈

İstanbulda herşey çok güzel. Hava biraz kirli... Trafik çok bereketli hergun yeni insanlarla tanışıp sohbet ediyoruz (kavga kıyamet). Kafamızı kaldırınca gökyüzünü göremiyoruz her yer muhteşem güzel apartmanlar... (ağaçlari bilmiyor çocuklar) insanlar karşılaşınca birbirinin suratına bakmıyor rahatsız etmemek için. ( Kimsenin gülümsemeye gücü yok )

Herşey çok güzel. İyiyiz biz. 🙈
Sen yönet kiz valla bak istanbula gelip oy vercem :KK45:

Back