- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
sanki geçen ayın 28 i civarıydı gülüm boşuna arayıp kendini yorma gülümBulayim mi abla
namısısızın canı ne zaman isterse gelecek besbelli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki geçen ayın 28 i civarıydı gülüm boşuna arayıp kendini yorma gülümBulayim mi abla
Offf ne güzel hayaller keşke gerçek olsacidden haaaa
bir zeytin bahçesi alalım bir de kayısı bahçesi bir de ekip biçmelik bahçe alalım , işten anlayan birini de tutarız hem biz yeriz hem zengin oluruz
Sizin orası neresiBizim burda kıvırcık 3 buçuk 4 lira
Çat çat çat çatliyorlar pat pat pat patlıyorlar avrupanın gözü yaşlı ah orada biz de olsaydık refah! içinde yaşasaydık diyorlar da işte coğrafya kaderdir avuçlarını yalasınlarHeee çatlıyorlar.
27 eylulde yazmissin abla yani 26 eylulde olmusaaa demii öylemi yapsam kiii
kız kendi elimle yazdım benim regl 10 gün sürüyor diye daha dün başladı hesap yapınca bu ekim cuma da fos olur didiler tabi kii kazanmak ateşiyle yolladılar , ama ekimin bedeni de kendi gibi cins sağı solu belli olmaz kiiii
Kolay isler abla yorulmam :))sanki geçen ayın 28 i civarıydı gülüm boşuna arayıp kendini yorma gülüm
namısısızın canı ne zaman isterse gelecek besbelli
her gerçek de hayalle başlar gülüm :)Offf ne güzel hayaller keşke gerçek olsa
Sizin orası neresi
Çat çat çat çatliyorlar pat pat pat patlıyorlar avrupanın gözü yaşlı ah orada biz de olsaydık refah! içinde yaşasaydık diyorlar da işte coğrafya kaderdir avuçlarını yalasınlar
vayy anasını cidden bulmuşsun tamam adın bundan sonra son relg bulucu27 eylulde yazmissin abla yani 26 eylulde olmus
Aaa ne zaman ?Haddimi kaybettim bende kardesim gibi
Belli olmuyomuydu hadsiz oldugumAaa ne zaman ?
çok geçmiş olsun canımZipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
tövbe tövbeeeeBelli olmuyomuydu hadsiz oldugum
Ben bedenen çıktımda ruhen halen yataktayımGünaydın canim ben hic enejik degilim daha yataktan cikamadim
Günaydın canım
günaydın gülüm hoş geldinTunaydin kader arkadaşlarim
Ben sizi bekar saniyordum, beni asil kitap uyutmadi resmen surukledi.
aynenPisisi var hâla bekar
Euro dolara karşı değer kaybetmedi cnm :) burdada zamlar var ama tr deki gibi yüzde 150-200 degilAlmanya nasıl