• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cidden haaaa
bir zeytin bahçesi alalım bir de kayısı bahçesi bir de ekip biçmelik bahçe alalım , işten anlayan birini de tutarız hem biz yeriz hem zengin oluruz:rolleyes:
Offf ne güzel hayaller keşke gerçek olsa😁
Bizim burda kıvırcık 3 buçuk 4 lira
Sizin orası neresi 🙄
Heee çatlıyorlar.
Çat çat çat çatliyorlar pat pat pat patlıyorlar avrupanın gözü yaşlı ah orada biz de olsaydık refah! içinde yaşasaydık diyorlar da işte coğrafya kaderdir avuçlarını yalasınlar :KK45::KK45:

aaa demii öylemi yapsam kiii :rolleyes:
kız kendi elimle yazdım benim regl 10 gün sürüyor diye daha dün başladı hesap yapınca bu ekim cuma da fos olur didiler tabi kii kazanmak ateşiyle yolladılar , ama ekimin bedeni de kendi gibi cins sağı solu belli olmaz kiiii :rolleyes: :KK70: :KK70: :KK70:
27 eylulde yazmissin abla yani 26 eylulde olmus

Offf ne güzel hayaller keşke gerçek olsa😁

Sizin orası neresi 🙄

Çat çat çat çatliyorlar pat pat pat patlıyorlar avrupanın gözü yaşlı ah orada biz de olsaydık refah! içinde yaşasaydık diyorlar da işte coğrafya kaderdir avuçlarını yalasınlar :KK45::KK45:
her gerçek de hayalle başlar gülüm :)

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
madamhd madamhd

Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
çok geçmiş olsun canım
kolaylıkla rahatça atlatırsın inşallah

benim oğlan spora başladı yakınımızda belediyeye ait spor salonu varmış salı günü kaydını yaptırdı hemen başladı dün de gitti, kollarım çok ağrıyor diyordu ilk günden , bu gün kollarını kaldıramıyor sıpam , çok sızlıyormuş , hamlık ağrısı dedim bir haftaya alışırsın geçer dedim bizim kk de kızlardan spora yeni başlayanlarda da oluyor geçiyor dedim , doğru mu demişim kızlar 1 haftaya geçer değil mi bu akşam gitmesem mi diyor da

Eklentiler

• Screenshot_20211021-114809_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211021-114809_Samsung Health.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 16
Euro dolara karşı değer kaybetmedi cnm :) burdada zamlar var ama tr deki gibi yüzde 150-200 degil
Tr de yeşil alanlari, tarimi, hayvanciligi katlettikleri için dışa bagimliyiz, tabiki herseyde dolarla aliniyor.
Biz anca heryere binalar dikip mutahitleri zengin edelim :)))

merhabalar kızlar
20 ekim menüsü

kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe

öğle
2 yk rus salatası
4 adet tuzlu küçük kraker

akşam
4 yk tavuk sote
salata yoğurt
1 dlm tbe

su 1 lt
spor 3381 adım maalesef 2 gündür geç çıkıyorum yoğunluktan da yürümeye fırsatım ve mecalim olmuyor kusura bakmayın

Cordelia Cordelia madamhd madamhd

Back